Arkadaşlar herkese merhaba,proje için aldığımız beyaz 308'i paylaşmıştım bilenleriniz biliyor.Aracın kozmetik ve motorla ilgili her detayı bitti sayılır.Kısaca listeleyecek olursak.
Dış;
Ön Bi-xenon ve Dönüşe duyarlı Afl sistemi
Far yıkama (Bsi üzerinden orj şekilde bağlandı silecek koluna uzun bastığınız zaman aktif oluyor ve far yıkama devreye giriyor)
Bsi ile açılan Esp sistemi üzerinden dönüşe duyarlı sis farları
Ön gündüz ledi
Ön sportium ızgaralar
Ayna altı led
Arka Gti difizör
Çift çıkış eksoz
Orijinal Gti Spoiler
18'' Orijinal Lincancabur Jant
3,5 mm Eibach Spor yay
15-20 Fg Spacer
App plaka ,plakamız güzel maşallah
İç;
Sportium beyaz zeminli kadran
Sportium deri 3 kol direksiyon
Rc Vites topuzu
Gti Pedal takımı
Orta konsol 2013 makyajlı İnci siyahına çevrildi
Ayak aydınlatması
Refakatçı aydınlatması
Müzik sistemi
Lumar Atr 20 cam filmi
Tavana sportiumlarda olan ölçüde görüntü için siyah folyo kaplandı
ve sayamadığım onlarca şey boyama işlemleri motor işlemleri motor hakkında bilgileri ileri zamanlarda extra bir topic olarak vereceğim.
Son olarak eklentiler bittikten sonra komple tarafımca boya koruması yapıldı.Eklentilerin tek tek resimleri olsada buraya eklemek baya vakit alacağı için sadece uygulama fotoğraflarını paylaşıyorum herkese keyifli haftalar dilerim.
Geçelim uygulamaya
Koch Demirtozu ile önce temizlik yaptık hayli fazla morlaştı .
Gerekli maskeleme işlemleri sonrası başlamaya hazırız.
Burda bir konuya değinmek istiyorum Ufs nin Rupes orbital makineler için ürettiği premium keçeyi ilk kez kullandım ve tek vuruşta haresiz ve çiziksiz bir yüzey oluşturdu bu keçe rotary makineleri rafa kaldırtabilir.Çalışması hayli zevkli ve hızlı bir sonuç oldu.Cutting pastamız Rupes Coarse polish için Koch F5 ve Rupes sarı hayli işimizi gördü.Ara ara rotary makineye ihtiyaç duyduğu bölgeler oldu ilerleyen fotoğraflarda kötü boyacılardan dolayı yaptığım işlemlerde göreceksiniz.
Burada bu arabanın başı kelmi niye arma ve logoları yok diyebilirsiniz ileriyi paylaşımlarda sıfır olarak değişimleri yapıldı
Gelelim zurnanın zırt dediği ve toplamda 1 çamurluğa 1 saat uğraştığım kısma .Alt kordonu daha önce yanlış polish sonucu yaktıkları için kordon altı boyandı opak bir renkte kesme tineri kullanılmadığı için iş tabi boyacının da demesiyle Çınar sana kaldı

1500-2000-3000 zımparalar ile zımpara sonrası polish ile sonuç muazzam.
Bir kasap arkadaş deneme tahtası olarak kullanmış yazık
En sevdiğim kısımlar
Before
After
Gece olduğu için ertesi gün detaylı finalleri çektik
Mate 10 Pro ile pro modda filtresiz çekilmiştir.
Gören gözlerinize sağlık herkese keyifli forumlar.