CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık yine bir pejonun hayatını kurtarmışsın, hayat öpücüğü verip, çekmiş almışsın tereyağından kıl çeker gibi.Maaşallah yapıyorsun sen bu işi vessalam...

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık yine bir pejonun hayatını kurtarmışsın, hayat öpücüğü verip, çekmiş almışsın tereyağından kıl çeker gibi.Maaşallah yapıyorsun sen bu işi vessalam...
Peugeot dan devam ediyoruz hep aynı modelle gelince sıkılmıyorsunuz değil mi ? Teşekkür ederim abi yoğun bir dönemim var atlattığım sıra özel arabaları çağırmaya başlayacağım beni bekliyorlar.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Showroom’da bu kadar parlamıyor bunlar. Acaba bu parlaklık süresi ne kadar gidiyor?

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Showroom’da bu kadar parlamıyor bunlar. Acaba bu parlaklık süresi ne kadar gidiyor?
Benim müşterilerim genelde yaptırdığı her uygulamada kurulama havlusu , ph nötr şampuan ve yıkama eldiveni alırlar durum böyle olunca 3 yıldır hala parlak gezen arkadaşlarım olmakla birlikte 1 yılını doldurmuş kılcalı bile olmayan seramik yaptığım araçlar var.Elbette içinde bıktım uğraşamayacağım diyip yıkamacıya verip o parlaklığı kayıp ettikten sonra 2 ay sonra tekrar yanıma gelip sütten dili yananlarda oldu :) Parlaklık = Titizlik süre tamamen orantılı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam arkadaşım için beyaz 308 almıştık proje için projenin tamamlanmasına çok az kaldı diyebilirim.İçini halletmeye başladık.Daha önce siyaha kaplanmış gri renkli panellerdeki folyoyu söküp zenci siyahı olan orj 2013 modellerde çıkan ktv ye boyadık.Vernikledik ve orange peeling yaptık.Bugün detaylı iç temizliği yapılıp nasipse final yapacağız. :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese merhaba,proje için aldığımız beyaz 308'i paylaşmıştım bilenleriniz biliyor.Aracın kozmetik ve motorla ilgili her detayı bitti sayılır.Kısaca listeleyecek olursak.

Dış;

Ön Bi-xenon ve Dönüşe duyarlı Afl sistemi
Far yıkama (Bsi üzerinden orj şekilde bağlandı silecek koluna uzun bastığınız zaman aktif oluyor ve far yıkama devreye giriyor)
Bsi ile açılan Esp sistemi üzerinden dönüşe duyarlı sis farları
Ön gündüz ledi
Ön sportium ızgaralar
Ayna altı led
Arka Gti difizör
Çift çıkış eksoz
Orijinal Gti Spoiler
18'' Orijinal Lincancabur Jant
3,5 mm Eibach Spor yay
15-20 Fg Spacer
App plaka ,plakamız güzel maşallah :)

İç;
Sportium beyaz zeminli kadran
Sportium deri 3 kol direksiyon
Rc Vites topuzu
Gti Pedal takımı
Orta konsol 2013 makyajlı İnci siyahına çevrildi
Ayak aydınlatması
Refakatçı aydınlatması
Müzik sistemi
Lumar Atr 20 cam filmi
Tavana sportiumlarda olan ölçüde görüntü için siyah folyo kaplandı

ve sayamadığım onlarca şey boyama işlemleri motor işlemleri motor hakkında bilgileri ileri zamanlarda extra bir topic olarak vereceğim.

Son olarak eklentiler bittikten sonra komple tarafımca boya koruması yapıldı.Eklentilerin tek tek resimleri olsada buraya eklemek baya vakit alacağı için sadece uygulama fotoğraflarını paylaşıyorum herkese keyifli haftalar dilerim.

Geçelim uygulamaya

Koch Demirtozu ile önce temizlik yaptık hayli fazla morlaştı .

Gerekli maskeleme işlemleri sonrası başlamaya hazırız.

Burda bir konuya değinmek istiyorum Ufs nin Rupes orbital makineler için ürettiği premium keçeyi ilk kez kullandım ve tek vuruşta haresiz ve çiziksiz bir yüzey oluşturdu bu keçe rotary makineleri rafa kaldırtabilir.Çalışması hayli zevkli ve hızlı bir sonuç oldu.Cutting pastamız Rupes Coarse polish için Koch F5 ve Rupes sarı hayli işimizi gördü.Ara ara rotary makineye ihtiyaç duyduğu bölgeler oldu ilerleyen fotoğraflarda kötü boyacılardan dolayı yaptığım işlemlerde göreceksiniz.

Burada bu arabanın başı kelmi niye arma ve logoları yok diyebilirsiniz ileriyi paylaşımlarda sıfır olarak değişimleri yapıldı :)

Gelelim zurnanın zırt dediği ve toplamda 1 çamurluğa 1 saat uğraştığım kısma .Alt kordonu daha önce yanlış polish sonucu yaktıkları için kordon altı boyandı opak bir renkte kesme tineri kullanılmadığı için iş tabi boyacının da demesiyle Çınar sana kaldı :D 1500-2000-3000 zımparalar ile zımpara sonrası polish ile sonuç muazzam.

Bir kasap arkadaş deneme tahtası olarak kullanmış yazık :)

En sevdiğim kısımlar :)

Before

After

Gece olduğu için ertesi gün detaylı finalleri çektik

Mate 10 Pro ile pro modda filtresiz çekilmiştir.

Gören gözlerinize sağlık herkese keyifli forumlar.

Son düzenleme: