CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
İç detaylı temizliği yapıldı çekici ile geldiği için komple yağ yapmışlardı. Motorda yapıldıktan sonra temizliği hak ediyordu.

Camların durumu kötüydü onlarıda elden geçirdim.

Arkadaşlar çizik giderimi ile ilgili yoğun bir çalışma yaptım fakat hepsini yüklemem çok zor gözüme güzel gelen ince detayları olabildiğince ekleyeceğim. Sağ tarafın wet sanding uygulaması yapıldı hatalar %90 oranında düzeltildi.

Kullanılan Pastalar Rupes Coarse , Koch F5.

Detaylı yıkaması yapılıp Tac System Seramik ile kaplandı burdan Rıfat ve Görkem Abiye teşekkür ederim gerek homojenlik gerek parlaklık ile hayran kaldım ürüne.

Final fotolarına geçme zamanı geldi . Dediğim gibi yüzlerce foto var fakat paylaşmak çok zor hatam olduysa affola 1 haftada motoru boyası ve detayları ile bir projeyide bitirdim.

Teslim etme ve foruma yüklemenin mutluluğu ile bir kahve içeriz. Herkezi beklerim keyifli forumlar.

Son düzenleme:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Kardeşim nerelerdesin sen
Bizi böyle projelerden mahrum bırakma
Maaşallah araçta okşamadık yer bırakmamışsın
Askerden önce bir iki koyu renkli araç projesi paylaş da gözlerimiz şenlensin
;)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@CNR Detailing hocam size saygılarımı iletiyorum, aracı olduğunuz işçilik torq değerlerine kadar bulup aynı değerlerde yaptığınız hassas işçilik takdir edilesi cinsten :alkis:ustalarımız (!) her şeyin doğrusunu bildiği için böyle hatalar kaçınılmaz olabiliyor şimdi hakettiği işlemi görmüş araç.

Peugeot ambalajlı olunca sizinde dediğiniz gibi işler değişiyor. Bizde thp motorlarda bmw ,mini grubunda ortak parçaları peugeot,citroen olarak tedarik ediyorduk 3te 1 fiyatına parçaları yakaladığımız oldu bu şekilde.

Jantlar çok yerinde bi seçim olmuş en çok yakışan jant modeli bu bence de :)

Sahibi ağız tadıyla binsin, sizinde elinize emeğinize sağlık olsun tekrardan :)

Şimdiden hayırlı tezkereler :super:
Arayı çok açmayın bizlerle :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sonunda geldi konusu :D

Sosyal medya üzerinden sürekli takip ettiğim, aşamalarından haberdar olduğum bir projeydi. Çok emek var gerçekten.

Allah nazardan korusun. Bir 308 T9 sahibi olarak seni tanıdığım için çok mutluyum. Askere gitmeden evvel yanına uğrayacağım inşallah.

Tekrardan ellerine ve emeğine sağlık. Umarım sahibi iyi bakar :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Mükemmel çalışma ellerine sağlık

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, uğraşılmış, sıfır ayarına döndürülmüş bir araç. Konuyu okumak çok keyifliydi.Bol fotoğraflı olmasıda ayrıca tatmin etti :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim yine muhteşem bir iş çıkarmışsın.böyle bir projenin altından bu performans ile kalkacak çok adam yoktur memlekette.Çok ince ayrıntılar dahi düşünülmüş bir çalışma.Pug lara fısıldayan adamsın vesselam. Sahibinin sosyal medyadaki tepkisini de biliyorum bu arada,'' Bu benim arabam mı?'' yazmıştı.
Eline emeğine sağlık, daha nice projeleri böyle başarıyla bitirmen dileğiyle. Arayı uzatma bu kadar kardeşim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, uğraşılmış, sıfır ayarına döndürülmüş bir araç. Konuyu okumak çok keyifliydi.Bol fotoğraflı olmasıda ayrıca tatmin etti :D
Fotoğrafların 10 da biri bile sergilenmemiştir diye düşünüyorum :D

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Paylaşımlarıni özlemişiz , ellerine, emeğine sağlık, mükemmel bir çalışma olmuş..<3
Ahmetcim teşekkürler. Vaktim oldukca paylaşıma devam .
soluksuz okudum elinize emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim.
Komple arabayı sipariş verip toplasan böyle uğraştırmaz. Usta sıfatını bence ulu orta söylenmemesi lazım

Ellerinize sağlık
Kötü ustalarımız sağolsun usta yapıyor insanı Teşekkürler.

Kardeşim nerelerdesin sen
Bizi böyle projelerden mahrum bırakma
Maaşallah araçta okşamadık yer bırakmamışsın
Askerden önce bir iki koyu renkli araç projesi paylaş da gözlerimiz şenlensin
;)
Abi sorma ya yoğunluk kötü bişey. Beni tercih ettikleri sürece projelere devam edeceğim. Asker öncesi koyu olarak sana bir tutam zenci vereyim abi keza araba randevularını almıyorum kafa dinleyeceğim 3 5 gün :D

@CNR Detailing hocam size saygılarımı iletiyorum, aracı olduğunuz işçilik torq değerlerine kadar bulup aynı değerlerde yaptığınız hassas işçilik takdir edilesi cinsten :alkis:ustalarımız (!) her şeyin doğrusunu bildiği için böyle hatalar kaçınılmaz olabiliyor şimdi hakettiği işlemi görmüş araç.

Peugeot ambalajlı olunca sizinde dediğiniz gibi işler değişiyor. Bizde thp motorlarda bmw ,mini grubunda ortak parçaları peugeot,citroen olarak tedarik ediyorduk 3te 1 fiyatına parçaları yakaladığımız oldu bu şekilde.

Jantlar çok yerinde bi seçim olmuş en çok yakışan jant modeli bu bence de :)

Sahibi ağız tadıyla binsin, sizinde elinize emeğinize sağlık olsun tekrardan :)

Şimdiden hayırlı tezkereler :super:
Arayı çok açmayın bizlerle :)
Teşekkürler kardeşim.Söylediklerine noktasına kadar katılıyorum. Parça konusunda da ne demek istediğimi anladın :)
Sonunda geldi konusu :D

Sosyal medya üzerinden sürekli takip ettiğim, aşamalarından haberdar olduğum bir projeydi. Çok emek var gerçekten.

Allah nazardan korusun. Bir 308 T9 sahibi olarak seni tanıdığım için çok mutluyum. Askere gitmeden evvel yanına uğrayacağım inşallah.

Tekrardan ellerine ve emeğine sağlık. Umarım sahibi iyi bakar :D
Can hocam teşekkürler. Mutluluk olarak bimukabele bende öyle seni tanıdığım için mutluyum. Her zaman beklerim Ankara da bir kapın var unutma
zenciii eline emegine saglık pug lar seninle daha güzel

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recep abi teşekkür ederim pugları severiz :)

Alkışlanacak bir performans elinize emeğinize sağlık , keyifli okudum konuyu :)
Çok teşekkürler hocam

Mükemmel çalışma ellerine sağlık

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Süleyman abi teşekkürler.

Teşekkürler.

Teşekkürler hocam paylaşmadığım fotolar çok vaktim olmadı aralarından seçtim ilerde belki ekleme yaparım.

Kardeşim yine muhteşem bir iş çıkarmışsın.böyle bir projenin altından bu performans ile kalkacak çok adam yoktur memlekette.Çok ince ayrıntılar dahi düşünülmüş bir çalışma.Pug lara fısıldayan adamsın vesselam. Sahibinin sosyal medyadaki tepkisini de biliyorum bu arada,'' Bu benim arabam mı?'' yazmıştı.
Eline emeğine sağlık, daha nice projeleri böyle başarıyla bitirmen dileğiyle. Arayı uzatma bu kadar kardeşim.
Onur abi yorumun için teşekkürler. Nickimin altına pug'a fısıldayan adam yazın :D Vaktim oldukça ilgilenmeye devam edeceğim.

4x4 lük bir iş çıkarmışsınız @CNR Detailing , elinize/emeğinize sağlık...
Çok teşekkürler hocam.

Fotoğrafların 10 da biri bile sergilenmemiştir diye düşünüyorum :D
Nasıl da biliyor :D

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Maşallah efsane olmuş.

Bana hem 6bin tl harcatacak hemde motoru elime almamı sağlayacak ustayı dükkanında kıtır kıtır doğrarım :halay:

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Sizi bilimin bile açıklayamadığı siyah tonlarını ortaya çıkaran detaycı olarak bellemiştik :) ama maşallah bildiğiniz USTA ‘ymışsınız helal olsun.hem detay hem mekanik hem tune elinize kolunuza sağlık güzel proje olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi