CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Foruma giriş şifreni hatırlamana sevindim :)
Hakan abi valla hiç acımıyorsun lafı soktun direk :D

Sizi bilimin bile açıklayamadığı siyah tonlarını ortaya çıkaran detaycı olarak bellemiştik :) ama maşallah bildiğiniz USTA ‘ymışsınız helal olsun.hem detay hem mekanik hem tune elinize kolunuza sağlık güzel proje olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim elimden geldiğince birşeyler yapıyorum :) Asıl proje asker sonrası tr de tek 308 gt ve babylone kırmızı :)

Ado

Çaylak Detaycı
Üye
Selam Aleyküm. Öncelikle Çınar abime çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ben arabamı teslim ettiğimde bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Çok ciddi fark var. Yapılan ince detay ve işçilik arabayı resmen nirvanaya çıkardı. Kendi arabasıymış gibi ilgilendi. Arabayı teslim almaya gittiğimde gözlerime inanamadım. Valla sevgilime bu kadar içten bakmamışımdır ahah duymasın Muammer Çınar'ın çalıştığı ustalar olsun kendisi olsun bizim için bir veli nimet. Herşey için sağol abi. Pug a fısıldayan adam
IMG-20190119-WA0075.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Selam Aleyküm. Öncelikle Çınar abime çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ben arabamı teslim ettiğimde bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Çok ciddi fark var. Yapılan ince detay ve işçilik arabayı resmen nirvanaya çıkardı. Kendi arabasıymış gibi ilgilendi. Arabayı teslim almaya gittiğimde gözlerime inanamadım. Valla sevgilime bu kadar içten bakmamışımdır ahah duymasın Muammer Çınar'ın çalıştığı ustalar olsun kendisi olsun bizim için bir veli nimet. Herşey için sağol abi. Pug a fısıldayan adam Ekli dosyayı görüntüle 5004
Merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz foruma.Bir tanışma konusu bekleriz sizden. Aracınızı verilebilecek en doğru insana vermişsiniz. Daha iyisi olamazdı heralde. Mükemmel bir iş çıkmış ortaya.
Artık size düşen arabayının bu durumunu idame ettirmek.Asıl meselede bu.Forumdan herşeyi öğrenebilir ve sorabilirsiniz. Kardeşimin emeklerini boşa çıkarmayın. Keyifli forumlar dilerim şimdiden.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Kıbrıs da yıkama uygulama işi mi hahaha. Sahil güvenlik komutanı arabası Kıbrıs yerlisi 3 4 tane Mercedes var. Duramıyorum ne yapayım :D

Ekli dosyalar

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam Aleyküm. Öncelikle Çınar abime çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ben arabamı teslim ettiğimde bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Çok ciddi fark var. Yapılan ince detay ve işçilik arabayı resmen nirvanaya çıkardı. Kendi arabasıymış gibi ilgilendi. Arabayı teslim almaya gittiğimde gözlerime inanamadım. Valla sevgilime bu kadar içten bakmamışımdır ahah duymasın Muammer Çınar'ın çalıştığı ustalar olsun kendisi olsun bizim için bir veli nimet. Herşey için sağol abi. Pug a fısıldayan adam
Arabanızı güzel günlerde kullanın, sizin aracınız geldiği son nokta düşünüldüğünde Tr'de gördüğüm en iyi işlerden biriydi diyebilirim :alkisss:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing taksiler combosmuydu hepsi mersedesmi yine ilk gelen herkesi fena kazikliyilardi ercan hava alanindan kislaya goturmelri 2004 yılında sifir mersedes komprsrle kislaya teslim olmustuk firsatin olursa mavi koske git :)
Arkadaşlarım Kıbrıs da yaptığı için tüm püf noktaları öğrenmiştim hocam. Mavi köşke gideceğim notlarım arasında var :)

Muammer bu detaysız duramaz ellerine sağlık kardeşim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sağolasın abim duramıyorum valla :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Şükür ki geldik askerden o konulara hiç girmeyeceğim :) Geleli bir hafta olsa da 4 aracı elden geçirdik malesef ki 2 uygulamayı sizlerle paylaşabileceğim. Paylaşım yaptığım 2 araçta beni 4 aydır bekleyen iki insan kendilerine sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Aracımız henüz 8bin kmde ateca geçen senede idare etmesi için kil demirtozu ve wax yapmıştık idare etti ben gelene kadar güzel bir polish sonrası tac system ve üzerine extra destek için cure yaptık.Çok detaylı yazmıyorum çünki fotolarda neler yapıldığını açıkca göstermeye çalıştım.Öncesi sonrası yapamıyoruz yaşı ve ufacık hareleri için sedefli beyaz da cihaz çizikleri gösteremedi pek bende çalıştığım panelleri çektim.

Ön yıkama Valet pro Adv.
Kil Bilthammer
Demirtozu Koch fb
Rupes Lhr 15
Lake polish pad
Koch f5
Tac System
Cure

Final