CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Muammer ellerine sağlık. Mükemmel proje mükemmel uygulama olmuş. Çok keyifli bir konu..

DENİZLİ
Teşekkür ederim.
@CNR Detailing ellerine sağlık. Dediğim gibi bir de adım adım fotoğraflayıp paylaşsak harika olacak.
Teşekkür ederim abi yapalım o işi piyasada iş bilmeyen adamlar video ile köşeyi döndü :) İbretlik polisaj teknikleri boya hazırlıkları ve boya proses eğitimleri verelim.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar dostlar biraz süreyi uzattık dediğinizi duyar gibiyim. Geçenlerde yaptığım aracın uygulama aşamalarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Aracımızı kısaca tanımlayalım. Araç T9 308 bilirsiniz ilgi alanım :) Aracın sahibi ile yaklaşık 1.5, 2 yıldır ara ara fikirleşiyorduk. Birgün yine tavsiye almak üzere aradığın da dedim uğraşma gel ben hallederim. Boyasındaki ''hare''lerden şikayetciyim dedi fakat ben hare olduğunu hiç düşünmüyordum ki öylede oldu :) Aracı görmeden fiyat verdim hayatımdaki hatalardan biriydi aracı görünce iş işten geçti fakat tanımış ve samimi bir arkadaş olduğu için pekte sözümü yemek istemedim. Aracın ön 3 parçası daha önce Oracal 270 ile folyo kaplanmış aman Allah korusun sakın yapmayın 3 saatimi aldı.

Araca randevu verildi sözleşildi ve teslim alındı herşey olağan şekilde ilerlerken. Ön yıkama, Demirtozu ve kil maske uygulaması yapılıp Spotu yaktığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü :D Neyse düzeltiriz derken tavana 3 kere cut yaptım yine %80 düzeldi bu boyayı hafızama kazıdım belalı listesine almış bulunduk :D Geçelim uygulamaya neler yaptık neler kullandık.

Ön yıkama : Vp Combo
Demirtozu : Koch Fb
Kil : Bilthammer
Maske : Ege Bant
Cut pasta : Koch H9 yetemediği yerlerde Rupes Coarse(Özellikle tavan, kaput)
Polish pastası : Koch F6(yeni seri f5 e göre güzel çalışıyor fakat toz sorunu var)
Final : Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Quarz Shine

Geçelim Before and Afterlara ;

Daha önce polisaj yapan arkadaşlar kapı köşelerini yaktığı için mecbur rotüs yapmak zorunda kaldım.

Finaller.

Bu aracta bu kadarcık bir paylaşım yaptık. Devamında bir kaç ay sonra servisin laci aracı maviye boyaması ile ön sağ çamurluk ve kapıyı tekrar boyayacağım onlarıda eklerim ilerleyen zamanlarda sıradaki uygulama ile devam edelim gören gözlerinize sağlık.​

Son düzenleme:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Laci 308 den önce İstanbula gittim orada yaptığım 4 aracın fotolarını güzel bir paylaşımda toplayacağım. Şimdi Tekirdağ'a gidip düzelttiğim aracı paylaşacağım. Aracın hikayesi daha önce bileniniz vardır gri 308 e proje yaptık 59 Ja plakalı o aracı görüp beğenen sürekli sahibini darlayan abimiz benimle istanbulda uygulama yaparken tanışmak için geldi. Kendisi samimi ve çok sıcak kanlı abimize fiyat verip tarih için sözleştik 1 hafta sonra bastım Tekirdağa gittim ve herşey bu şekilde başladı. Peki neler yaptık neler kullandık.

Ön yıkama : Benzinlik Kostiği
Kil : Valet pro Mavi
Maskeleme : Ege bant
Cut pastası : Koch h9
Polish Pastası : Koch F6
Final : Perfect Finish
Koruma : Tac system Quartz Shine

Before and Afterlar.

Yansıma kontolü gayet tatminkar.

Finaller yetersiz oldu kusura bakmayın.

Herkesin gözlerine sağlık görüşmek üzere.​

Son düzenleme:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
İlk resimleri yolladığındada demiştim hacı renk harika inan bayılıyorum bu tonlara Rabbim nasip ederde yine passat a dönüşte bir gece mavisi bulabilirsem çok mutlu olacam hele birde variant olursa daha ölmem heralde :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
İlk resimleri yolladığındada demiştim hacı renk harika inan bayılıyorum bu tonlara Rabbim nasip ederde yine passat a dönüşte bir gece mavisi bulabilirsem çok mutlu olacam hele birde variant olursa daha ölmem heralde :)
Bu renkte bir variant getirme bana getirirsen coraspirinde getir kanı cıvıtsın kalpten gitmeyelim :D

Ellerine sağlık muammer usta bir dokunuş olmuş.

DENİZLİ
Teşekkürler abi o senin ustalığın.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Vay be helal olsun, ateş ediyorlar f6 ammada tozluymuş, ortalık ufs ile hdxut+ atmış gibi:D Maşallah diyelim:nazar:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık kardeşim, her zaman ki gibi harika bir uygulama, usta işi vesselam. İlk aracın rengi harika. Allah işini gücünü rasgetirsin. Bol kazançlar.
Pejo boyası iyi hoş ama bazı modeller zorluyor adamı gerçekten.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık kardeşim, her zaman ki gibi harika bir uygulama, usta işi vesselam. İlk aracın rengi harika. Allah işini gücünü rasgetirsin. Bol kazançlar.
Pejo boyası iyi hoş ama bazı modeller zorluyor adamı gerçekten.
Teşekkürler abi bazen hangi kombinasyon yaparsan yap çamur gibi oluyor boya. Senin eline su dökemeyiz.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık, çok güzel uygulamalar. Gözüme takıldı; kullandığınız projektörler kaç watt?

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba uygulamada finale gittiğimiz bir paylaşımı daha sizlerle paylaşmak istedim. Vw Tiguan 2016 Model Metalik siyah toplamda alınan sonuç boyanın izin verdiği oran % 85 tırnağa takılan ve sürtme olan panellerde görsellerde de göreceğiniz gibi kalanlar mecbur oluyor.
Ön yıkama : Combo x2
Kil : Sam's
Maskeleme : Ege band
Cutting : Sonax Cutmax
Polish : Koch F6
Finish : Sonax Perfect Finish
Plastikler : Koch Nanomagicplast
Koruma : Zymol Titanium

Arkadaşlar boya hazırlığı için neden paylaşım yapmıyorsun diyen arkadaşlarım için özellikle açıklama gereği duydum arkadaşlar ben bu işi hobi olarak yapmıyorum ticari olarak yapıyorum zaman benim ve müşterilerim için hayli önemli çünkü verilen randevu zamanlarının tutmaması ilk sıradaki adamdan son sıradaki adama kadar kaydırıyor sizde takdir edersiniz elimden gelen hassasiyeti uygulamarımda sağlıyorum gereken titizliği işimden ziyade fotoğraflarıma da yansıtmak için uğraşıyorum fakat o kısmı ''bazı'' uygulamalarımda atlamak zorunda kalıyorum sizleri bu durumdan mahrum ettiğim için kusura bakmayın. Şimdiden gözlerinize sağlık.

Son düzenleme:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok güzel olmuş kardeşim eline koluna sağlık maşaAllah siyah senin işin bu net :)
Siyah hiç bana göre değil ya nefret ediyorum valla

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Herkese merhaba uygulamada finale gittiğimiz bir paylaşımı daha sizlerle paylaşmak istedim. Vw Tiguan 2016 Model Metalik siyah toplamda alınan sonuç boyanın izin verdiği oran % 85 tırnağa takılan ve sürtme olan panellerde görsellerde de göreceğiniz gibi kalanlar mecbur oluyor.
Ön yıkama : Combo x2
Kil : Sam's
Maskeleme : Ege band
Cutting : Sonax Cutmax
Polish : Koch F6
Finish : Sonax Perfect Finish
Plastikler : Koch Nanomagicplast
Koruma : Zymol Titanium

Arkadaşlar boya hazırlığı için neden paylaşım yapmıyorsun diyen arkadaşlarım için özellikle açıklama gereği duydum arkadaşlar ben bu işi hobi olarak yapmıyorum ticari olarak yapıyorum zaman benim ve müşterilerim için hayli önemli çünkü verilen randevu zamanlarının tutmaması ilk sıradaki adamdan son sıradaki adama kadar kaydırıyor sizde takdir edersiniz elimden gelen hassasiyeti uygulamarımda sağlıyorum gereken titizliği işimden ziyade fotoğraflarıma da yansıtmak için uğraşıyorum fakat o kısmı ''bazı'' uygulamalarımda atlamak zorunda kalıyorum sizleri bu durumdan mahrum ettiğim için kusura bakmayın. Şimdiden gözlerinize sağlık.

Eline saglik abi gene yapmissin:D