Herkese merhabalar dostlar biraz süreyi uzattık dediğinizi duyar gibiyim. Geçenlerde yaptığım aracın uygulama aşamalarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aracımızı kısaca tanımlayalım. Araç T9 308 bilirsiniz ilgi alanım

Aracın sahibi ile yaklaşık 1.5, 2 yıldır ara ara fikirleşiyorduk. Birgün yine tavsiye almak üzere aradığın da dedim uğraşma gel ben hallederim. Boyasındaki ''hare''lerden şikayetciyim dedi fakat ben hare olduğunu hiç düşünmüyordum ki öylede oldu

Aracı görmeden fiyat verdim hayatımdaki hatalardan biriydi aracı görünce iş işten geçti fakat tanımış ve samimi bir arkadaş olduğu için pekte sözümü yemek istemedim. Aracın ön 3 parçası daha önce Oracal 270 ile folyo kaplanmış aman Allah korusun sakın yapmayın 3 saatimi aldı.
Araca randevu verildi sözleşildi ve teslim alındı herşey olağan şekilde ilerlerken. Ön yıkama, Demirtozu ve kil maske uygulaması yapılıp Spotu yaktığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü

Neyse düzeltiriz derken tavana 3 kere cut yaptım yine %80 düzeldi bu boyayı hafızama kazıdım belalı listesine almış bulunduk

Geçelim uygulamaya neler yaptık neler kullandık.
Ön yıkama : Vp Combo
Demirtozu : Koch Fb
Kil : Bilthammer
Maske : Ege Bant
Cut pasta : Koch H9 yetemediği yerlerde Rupes Coarse(Özellikle tavan, kaput)
Polish pastası : Koch F6(yeni seri f5 e göre güzel çalışıyor fakat toz sorunu var)
Final : Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Quarz Shine
Geçelim Before and Afterlara ;
Daha önce polisaj yapan arkadaşlar kapı köşelerini yaktığı için mecbur rotüs yapmak zorunda kaldım.
Finaller.
Bu aracta bu kadarcık bir paylaşım yaptık. Devamında bir kaç ay sonra servisin laci aracı maviye boyaması ile ön sağ çamurluk ve kapıyı tekrar boyayacağım onlarıda eklerim ilerleyen zamanlarda sıradaki uygulama ile devam edelim gören gözlerinize sağlık.