CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
muammer eline emegine saglık zenci severler dernek başkanı gibisin siyahlar elinde can buluyor

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık muammer yıkamacılar araçları rezil ediyorlar ama sen iyi toparlamışsın parlaklık on numara olmuş.

DENİZLİ

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam dostlar yeni yaptığımız finale ulaştırdığımız uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik. Aracımız bir kaç parça boyası hariç orijinal kalmış nadide bir E46 316i yaşının elverdiği kadarı ile düzeltmeye çalıştık peki neler yaptık.

Ön yıkama : Combo x2
Demirtozu : Koch Fb
Kil : Valet Pro Turuncu
Cut : Sonax ve Menzerna
Polish : Koch F6
Koruma : Soft99 Kiwami

Before and After's

Güneş altında son kontroller sonrası koruma altına aldık.

Final.

Uygulamadan 4 gün sonra kontrole geldi hala ilk günkü kadar temizdi toz ve yağmur gördüğü halde.

Sıradaki konuğum forumdan değerli kardeşim @can26 Can. Tamponları bir karış boyanacak daha önce polisaj yapılmış fakat boyayı açmışlar boya sonrası Polisaj ve Tac system ile uğurlayacağız inş. Herkesin gözlerine sağlık

Son düzenleme:

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Herkese selam dostlar yeni yaptığımız finale ulaştırdığımız uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik. Aracımız bir kaç parça boyası hariç orijinal kalmış nadide bir E46 316i yaşının elverdiği kadarı ile düzeltmeye çalıştık peki neler yaptık.

Ön yıkama : Combo x2
Kil : Valet Pro Turuncu
Cut : Sonax ve Menzerna
Koruma : Soft99 Kiwami

Before and After's

Güneş altında son kontroller sonrası koruma altına aldık.

Final.

Uygulamadan 4 gün sonra kontrole geldi hala ilk günkü kadar temizdi toz ve yağmur gördüğü halde.

Sıradaki konuğum forumdan değerli kardeşim @can26 Can. Tamponları bir karış boyanacak daha önce polisaj yapılmış fakat boyayı açmışlar boya sonrası Polisaj ve Tac system ile uğurlayacağız inş. Herkesin gözlerine sağlık

Masaallah ellerine saglik abi :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Tekrardan selamlar bu haftaki konuğum forumdan Can kardeşimin İbiza Fr oldu. Daha önce kasap bir uygulamacıda uygulama görmüş ve tamponu açılmış ya da yakılmış her nasıl tarif edilirse :) Kendisi benimle Eskişehirden iletişime geçti tarihleri verdik ve ön arka tampon lokal boyandı ve yamalandı. Peki neler yaptık neler kullandık.

Ön yıkama : AutoBrite Magifoam
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Kurulama : Duplex Purestar
Maske : Ege bant
Tamponlar için Cut : Sonax Cutmax
Final: Sonax Perfect Finish
Koruma : Tac System Quarz Shine

Açılan tampon ve önceki sahibinde hasar görmüş yerlerin boya işleri.

Düzeltmeye tamponun zımparası ve yamalarından başladık.

Before Afterlar pek görünmesede sonuç %95

Buralara daha önceden hiç dokunmamışlar sağolsun :)

Detayı detay yapan aslında bu ince işler değilmidir.

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öncelikle eş,dost herkese bende burdan bi selam vereyim bu vesileyle :arkadass:

Bu ufaklık bu ara bizimle olacak,sizlede tanışmış oldu :)

@CNR Detailing uygulamayı anlatmış bende müşterisi olarak gayet memnunum uygulamada. Özellikle daha önce ismi duyulmuş “esnaflarımızla” tanışan bu şekilde iş yapmış olarak. Esnaflığına,güler yüzüne,hoş sohbetine teşekkür ederim. Vakit fırsat bulamayışımda boya ve polisaj uygulamasının bir arada çıkması ayrı bi güzel oldu benim için :) seramik uygulandı diye taş atanlar olursa biraz mazur görsünler pek fırsat bulamıyorum bu ara işimi kolaylaştırır,bizi korumasız bırakmaz diyerekten böyle bi tercihte bulunduk.
Uygulamaya yorum yapmıyorum her şey olması gerektiği gibi, en iyi halinde diye özetleyebilirim bir kezde burda teşekkür edeyim :) Aramızda yüz yüze tanıştığım eş,dost var Çınar’da onlardan birisi. İmkanı olann tanışsın,tecrübesini paylaşsın,çayını kahvesini içsin derim :utandim:

Güzel bakanlara teşekkürler, maşallahınızı alırım :nazar: herkese kazasız belasız sürüşler, iyi forumlar dilerim efenim :halay:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öncelikle eş,dost herkese bende burdan bi selam vereyim bu vesileyle :arkadass:

Bu ufaklık bu ara bizimle olacak,sizlede tanışmış oldu :)

@CNR Detailing uygulamayı anlatmış bende müşterisi olarak gayet memnunum uygulamada. Özellikle daha önce ismi duyulmuş “esnaflarımızla” tanışan bu şekilde iş yapmış olarak. Esnaflığına,güler yüzüne,hoş sohbetine teşekkür ederim. Vakit fırsat bulamayışımda boya ve polisaj uygulamasının bir arada çıkması ayrı bi güzel oldu benim için :) seramik uygulandı diye taş atanlar olursa biraz mazur görsünler pek fırsat bulamıyorum bu ara işimi kolaylaştırır,bizi korumasız bırakmaz diyerekten böyle bi tercihte bulunduk.
Uygulamaya yorum yapmıyorum her şey olması gerektiği gibi, en iyi halinde diye özetleyebilirim bir kezde burda teşekkür edeyim :) Aramızda yüz yüze tanıştığım eş,dost var Çınar’da onlardan birisi. İmkanı olann tanışsın,tecrübesini paylaşsın,çayını kahvesini içsin derim :utandim:

Güzel bakanlara teşekkürler, maşallahınızı alırım :nazar: herkese kazasız belasız sürüşler, iyi forumlar dilerim efenim :halay:
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)