CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Tekrardan merhaba güncel olarak yaptığımız uygulamayı elimizden geldiğince en hızlı şekilde sizlere sunmaya çalışıyoruz.
Peugeot da hayli fazla tecrübemiz olması sebebi ile kombinasyonları arşivimizde vardı. Yaptığımız bu güzide uygulamayı sizlerin beğenisine sunmaktan mutluyuz herkese keyifli günler dileriz.

Kullanılan Ekipmanlar;
Ön yıkama : Valet Pro Combo x2 , İnnovacar Fraber Foam
Demirtozu : AutoGlym Magma
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Koch Chemie H9 , Sonax Cutmax, Ufs Domestic Premium, Marflo Cutting Pad
Polising : Koch Chemie F5, Allclear Polish Pad, Koch Chemie Polish Pad
Finishing : Sonax Perfect Finish, Hex Logic Ultra Fine Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine %70
Metal: AutoBrite Metalworx
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

-Ön yıkama ve Polisaj hazırlıkları

Maskeleme

Detaylı çizik giderim ve koruma işlemi

Siyah kısımlar Folyo olduğu için elimizden geldiğince toparlamaya çalıştık.

Finaller

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar yeni uygulama ile karşınızdayız aracımız Volkswgen Golf Mk6 detaylı çizik giderim ve koruma uygulaması olarak nasibin aldı.
Neler uyguladık neler kullandık;

Kullanılan Ekipmanlar;
Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Cutting : Sonax Cutmax, Rupes Coarse, Ufs Domestic Premium, Marflo Cutting Pad
Polising : Koch Chemie F6, Allclear Polish Pad, Koch Chemie Polish Pad
Koruma : Soft 99 Kiwami
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Finaller.

Sosyal hesaplarımızdan takip edip bize destek olabilirsiniz.

CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları
CNR Detailing & Premium Car Care

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Finallere bayıldım, çok deli olmuş gerçekten. Kiwaminin sınırları zorlanmış, daha iyisi olamaz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elerine sağlık :) Kullandığın ürünleri ve ekipmanları da yazarak çok iyi yapıyorsun zira böylelikle hepimize yol göstermiş oluyorsun :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Elerine sağlık :) Kullandığın ürünleri ve ekipmanları da yazarak çok iyi yapıyorsun zira böylelikle hepimize yol göstermiş oluyorsun :)
Hakan Abi teşekkür ederim. Geçmişte bu şekilde detay vermenin sektöre yön verdiğini her köşe başı( genellemiyorum ankara şuan böyle) uygulamacı kullanmaya başlayınca bırakmıştım yazmayı fakat anladım ki herşeyi malzeme yapmıyormuş şimdi tekrar yazmaya hiç yoktansa bu işe gönül vermiş kardeşlerimiz için referans olmak istedim. Keyifli testler dilerim.

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Abi teşekkür ederim yüzey ne kadar güzel hazırlanırsa yapılan korumanın ömrü ve parlaklığı x2 oluyor. Keyifli uygulamalar dilerim :)
Ben var no cutting, no polishing, no finishing. Fakat ben var istemek parıl parıl parlasın very very ateş etsin :) Yokmu bunun teknolojisi başka yolu darlandım akşam aķşam :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ben var no cutting, no polishing, no finishing. Fakat ben var istemek parıl parıl parlasın very very ateş etsin :) Yokmu bunun teknolojisi başka yolu darlandım akşam aķşam :)
O halde her konuda size yes diyecek butik çalışan işine özen gösteren bir detailer da uygulama yaptırıp korumasını tazelemek olacaktır :)

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Elinize sağlık malzemeleriniz ve işçilik ve finaller harika olmuş üst düzey bir işçilik var gerçekten işinizi hakkıyla yapıyorsunuz

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Maaşallah
Ellerine sağlık kardeşim
Yine ortalığı ateşe vermişsin
:taraa:
Senin finallere bakarken resmen kendimden geçiyorum :utan:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık malzemeleriniz ve işçilik ve finaller harika olmuş üst düzey bir işçilik var gerçekten işinizi hakkıyla yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederiz. :)
Maaşallah
Ellerine sağlık kardeşim
Yine ortalığı ateşe vermişsin
:taraa:
Senin finallere bakarken resmen kendimden geçiyorum :utan:
Teşekkürler abicim o halde yoğun şekilde seni finale boğuyorum :)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tüm uygulamalarınızı takip ediyorum gerçekten fotoğraflar çok iç açıcı işinizde titiz olduğunuz da çok belli

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar. Yeni bir post ile sizlerleyiz yeni uygulama aracımız Peugeot 308 KTV boya kodlu aracımız için kollarımızı sıvadık Bildiğiniz üzere kodu ve marka modeli Zencinin birebir aynısı olduğu için geçmişe dönük kombinasyon ve uygulama konusunda nokta atışı yapacağımın garantisini verdiğimi ve toplamda 7-10 gün süre gideceğini belirterek işe başladık postun içinde ufak bilgilendirici açıklamalarda bulunacağız.

Daha önce aracı almak için gittiği exper firması tavanda boya varmı diyerek baktığı ve bilinçsiz kaldırdığı tavan çıtalarının tırnaklarını kırmış olduğunu belirtti. Tırnaklarla birlikte boyasında sorunlar olduğunu ve boyanması gerektiğini belirttik ve sökmeye başladık.

Araç en baz model olduğu için tamponlar ve yan kapı çıtaları gövde rengi olmaması sebebi ile onlarıda gövde rengine çevirdik. Kronik sökerken kırılan klipsleri yerlerine temin ederek montajladık. Bunların beraberinde geçmişte güneş'in boyaya verdiği tahribat Tavan, ön kaput, kapı üst direkleri , ön tampon. Bunların arasında tamponun yarım boyanmasına karar verdik diğer kısımları toparlayacağımızı belirtik.

Gerekli işlemlere devam ederken birde o ne ki aracı çalıştırmak istedik marj yok :) Akü bitmiş ömrünü tamamlamış. Akü değişimi gerektiğini belirterek değişim gerçekleştirdik. Daha önce herhangi bir işlem görmüş olmalı ki hava fitresi boruları kelepçe ile tutturulmuş akabinde akü kutusuda kırılmış tamir ederek orj şekilde montajladık.

Devam edelim çıtalar gerekli astar ve boya işlemleri gerçekleşti.

Gerekli boya ve trim işleri halledildikten sonra Detaylı Motor temizliği, tavan temizliği ve detaylı çizik giderim aşaması için için garajımıza getirdik. Peki neler kullandık ?

Kullanılan Ekipmanlar;
Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Cutting : Sonax Cutmax, Rupes Coarse, Ufs Domestic Premium, Marflo Cutting Pad
Polising : Koch Chemie F6, Allclear Polish Pad, Koch Chemie Polish Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine %70
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası, Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex, Ufs eldiven, Egebant

Detaylı çizik giderim işlemine başladık, Tavan %60 oranında(Araç sahibi için %100 :) ) Diğer panellerde %90 üzeri bir sonuca ulaştık.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık ustanın hası, bir arabayı daha çağ atlamışsın. Ama şunu net söyleyeyim bir zenci değil, ah ah o zenci gibisi olmaz.
Detailing konusunda tam teşekküllü hastane gibisin, her türlü hastaya hizmet veriyorsun maaşallah.