CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öncelikle hoşgeldiniz, sonrasında elinize sağlık, Araba kabuk değiştirmiş. Finaller harika.
Nasıl bir usta böyle bir boya yapabilir, inanılır gibi değil, bu gözler daha neler görecek acaba. Hadi usta ( aslında usta diyesim gelmiyorda) yaptıda sahibide mi farketmedi.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Öncelikle hoşgeldiniz, sonrasında elinize sağlık, Araba kabuk değiştirmiş. Finaller harika.
Nasıl bir usta böyle bir boya yapabilir, inanılır gibi değil, bu gözler daha neler görecek acaba. Hadi usta ( aslında usta diyesim gelmiyorda) yaptıda sahibide mi farketmedi.
Teşekkür ederim hoşbuldum. Elimizden geldiğince iyileştirmeye çalıştık beğenmenize sevindik. Usta olmaları için Çınardan hayli bir bilgi almaları lazım boya konusunda, mütevazi olamayacağım bir çok boyacıya bilgi niteliğinde anlatımlarına şahit olmuşluğum var.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing yine şahane finish :) dikkatle takip ederken o kapıdaki boyayı görünce yok artık dedim ben de :D usta diye gezen bu tipler yüzünden her işi kendimiz öğrenmeye çalışıyoruz, kendimiz yapmaya çalışıyoruz :(

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık muammer yine mükemmel işçilik olmuş. @can26 Can hayırlı olsun aracı uzmanına teslim etmişsin.

DENİZLİ

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Mami o ağma arkadaşın kulağını fazlasıyla çınlatmışsındır ellerine sağlık işlem kadar fotoğraflamanda güzel

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Sizin işçiliğinize diyecek yok zaten ama araç sahibi neden o şekilde kalmasına müsaade etmiş. Ben ön tamponun tonunu tutturamayan boyacıya 3 kez komple tamponu boyattırdım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing eline saglık aracı olabilecek en güzel şekilde toplamışsın ya o boyacıya ne içirmişler öyle tiner koklamaktan gözleri kör oldu galiba:)
Teşekkür ederiz. Tiner gözlerini kör etmiş olmalı :)

@CNR Detailing yine şahane finish :) dikkatle takip ederken o kapıdaki boyayı görünce yok artık dedim ben de :D usta diye gezen bu tipler yüzünden her işi kendimiz öğrenmeye çalışıyoruz, kendimiz yapmaya çalışıyoruz :(
Teşekkür ederiz. :)

Maaşallah
Çınar’ın elinin değdiği çok net
Canavar gibi olmuş :)
Teşekkür ederiz :)

Ellerine sağlık muammer yine mükemmel işçilik olmuş. @can26 Can hayırlı olsun aracı uzmanına teslim etmişsin.

DENİZLİ
Teşekkür ederiz. :)

Mami o ağma arkadaşın kulağını fazlasıyla çınlatmışsındır ellerine sağlık işlem kadar fotoğraflamanda güzel
Teşekkür ederiz bir ara baya çınlattı sesi geliyordu :D

Sizin işçiliğinize diyecek yok zaten ama araç sahibi neden o şekilde kalmasına müsaade etmiş. Ben ön tamponun tonunu tutturamayan boyacıya 3 kez komple tamponu boyattırdım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederiz araç sahibi sanırım bulutlu bir havada almış olmalı o zaman fark minimum oluyor teşekkür ederiz :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Yeni post ile herkese merhaba bir kaç günümüz çıtır işlerle geçti onları sizlerle paylaşmak istedik. Forumumuzdan değerli Arda @Mugzy arkadaşımızın aldığı jantların durumu kötü olduğu için bizimle iletişime geçti. Elimizden geldiğince toparlamaya çalıştık jantların arasına birde far temizliği sıkıştırdık keyifli günler dileriz..

İron temizliğini yaptığını belirtiği için işleme direk kil ile başladık. Rupes coarse ile cut yapıp Perfect finish ile final yaptık. Koruma olarak titanium tercih ettik.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Madrid ler sıfır ayarına gelmiş. Kondisyonu toparlamış. Elinize sağlık. Benim jantlarinda böyle bir işleme ihtiyacı var. İlk sahipleri pek iyi kullanmamışlar sağolsunlar..

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Yeni post ile herkese merhaba bir kaç günümüz çıtır işlerle geçti onları sizlerle paylaşmak istedik. Forumumuzdan değerli Arda @Mugzy arkadaşımızın aldığı jantların durumu kötü olduğu için bizimle iletişime geçti. Elimizden geldiğince toparlamaya çalıştık jantların arasına birde far temizliği sıkıştırdık keyifli günler dileriz..

İron temizliğini yaptığını belirtiği için işleme direk kil ile başladık. Rupes coarse ile cut yapıp Perfect finish ile final yaptık. Koruma olarak titanium tercih ettik.

Elinize sağlık.Titanium jantta ne kadar koruma sağlar?

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık Çınar. Beklediğimden daha iyi olmuş. Gerçekte görmeyi bekliyorum yakında :)
Rica ederiz Arda güle güle kullan.
Madrid ler sıfır ayarına gelmiş. Kondisyonu toparlamış. Elinize sağlık. Benim jantlarinda böyle bir işleme ihtiyacı var. İlk sahipleri pek iyi kullanmamışlar sağolsunlar..
Teşekkür ederiz sizin için bir referans oldu ise ne mutlu bize.
Elinize sağlık jantlar güzel parlamış
Teşekkür ederiz.
Madridler güzel parlamış. Güle güle kullan @Mugzy dostum :)
Teşekkür ederiz.
Eline sağlık kardeşim, sıfır ayarlarına getirmişsin. Titanium u da eksik etmemişsin:)
Teşekkür ederiz hakkı olan korumayı sağladığımızı düşünüyoruz.
Eline sağlık harika olmuş.
Teşekkür ederiz.
Elinize sağlık.Titanium jantta ne kadar koruma sağlar?
Teşekkür ederiz günümüz şartlarında maximum 1 ay diyebiliriz.