CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Amcalar mı dokunuyor? :D
Ben çevredeki tabelasında sözde detailing vs. yazan yerlere müşteri gibi gidip 'Araba bu, ne yapabiliriz diye soruyorum. Arabayı geziyorlar tabi hayretlerini gizleyemiyorlar. Bu arabaya ne yaptırdın falan derken bir yandan da boyayı bir güzel elliyorlar. Bak diyo burada bir tane çizik var. E bir taneydi şimdi sen 20 tane yaptın onu.. Bir de diyo biz buna hemen seramik yapmayız bi ince pasta ile daha da parlatırız.... Hıhı parlatırsın daha fazla...
Bu işi yapanlar böyleyken bırak amcalar dokunsun :)
Ellerine sağlık bu arada.
Bizim burda bir yere Pasta Cila Boya Koruma nin fiyatini sordum 400 Tl dedi Ben dedim ki benimkine Seramik Kaplamada yapsak olurmu dedim olur dedi ona da 650 olur dedi abi önce pasta cilasini cekeriz sonra boya koruma atariz üstunede en sona da hizli seramik cekeriz teslim ederiz demisler di Ögle vakti ver Aksam alirsin demisti :komik: Bir an önce Boya Korumanin üzerine Hizli Seramik Uygulamasini ögrenmek.lazim :terlisırıtan:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık mami bey,sıfır araçların durumu bir tek ülkemizde mi böyle merak etmiyor değilim :) Bu şekilde nasıl teslimat yapılabiliyor,bi telefon alınsa ufak çiziği olsa yaygara koparır milletmiz ama bu konuda hassasiyet geliştiremedik :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bizim burda bir yere Pasta Cila Boya Koruma nin fiyatini sordum 400 Tl dedi Ben dedim ki benimkine Seramik Kaplamada yapsak olurmu dedim olur dedi ona da 650 olur dedi abi önce pasta cilasini cekeriz sonra boya koruma atariz üstunede en sona da hizli seramik cekeriz teslim ederiz demisler di Ögle vakti ver Aksam alirsin demisti :komik: Bir an önce Boya Korumanin üzerine Hizli Seramik Uygulamasini ögrenmek.lazim :terlisırıtan:
meg hybrid ceramic wax olmasın o :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Muammer sanat eseri olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Kardesim eline saglik Simdi Bayi Cikisli Sifir Volvo S60 oldu :) Boyasini Sevmedigim bir markadir cok Nazik en ufak temasta çizilmeye müsattir kendileri.
Teşekkür ederiz çift sıfır oldu :)

Amcalar mı dokunuyor? :D
Ben çevredeki tabelasında sözde detailing vs. yazan yerlere müşteri gibi gidip 'Araba bu, ne yapabiliriz diye soruyorum. Arabayı geziyorlar tabi hayretlerini gizleyemiyorlar. Bu arabaya ne yaptırdın falan derken bir yandan da boyayı bir güzel elliyorlar. Bak diyo burada bir tane çizik var. E bir taneydi şimdi sen 20 tane yaptın onu.. Bir de diyo biz buna hemen seramik yapmayız bi ince pasta ile daha da parlatırız.... Hıhı parlatırsın daha fazla...
Bu işi yapanlar böyleyken bırak amcalar dokunsun :)
Ellerine sağlık bu arada.
Teşekkürler Berkay :)
Emeğine sağlık mami bey,sıfır araçların durumu bir tek ülkemizde mi böyle merak etmiyor değilim :) Bu şekilde nasıl teslimat yapılabiliyor,bi telefon alınsa ufak çiziği olsa yaygara koparır milletmiz ama bu konuda hassasiyet geliştiremedik :)
Bende anlamış değilim Cancım teşekkür ederiz :)

@CNR Detailing Eline koluna sağlık Mami aman amcalara dikkat :komik:
Teşekkürler kardeşim :)

Eline sağlık Mami, sanatını konuşturmuş yine muhteşem finaller, bakmaları doyamadım. Amcalara selam, yola devam.
Teşekkürler abim est :)

Emeğine sağlık Muammer sanat eseri olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler abim.:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Araba sanat eseri kabul ama onun güzelliğini ortaya çıkaran sanatçı sen olmuşsun:eek:

yakupkilic

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, Volvo s90 dan sonra sıradaki s60 uygulamamız ile yine beraberiz araç showroom aracı olduğu için malesef katletmişler s90 da çok iyi olmamasına rağmen bu kadar çok yormamıştı resmen fırçalamışlar aracı, boyası çok hassas fakat yinede yüzeyi en iyi şekilde düzelttik umarım beğenirsiniz. Bu izmitli misafirimiz için neler yaptık, neler kullandık?

Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Janta Tuga Yeşil
Kil: Bilthammer
Polish: Koch F6
Finish: Rupes Uno Pure
Koruma : Tac System Uhs %90
Deriler: Colorlock Hafif deri temizleyici, deri koruyucu ve deri kalkanı

Birde şu konudan çok muzdaribiz, Aracın camına her ne kadar LÜTFEN DOKUNMAYINIZ yazsak bile amcalar da nedense bi boyaya dokunma fantazisi var anlamış değiliz. Amcacım senin o 5snlik fantazine ben scangrip ile bir panelde maymun gibi çizik arıyorum bil istedim :)
Elinize sağlık Çınar Hocam muhteşem işçilik böyle gördükçe benim araba da siyah mı diye düşünüyorum bazen :D

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Resmen sanat eseri olmuş sonrası fotoğraflar, eline emeğine sağlık abi. Amcalar meselesi ise sıkıntılı maalesef, bizim ülkemizde genel olarak bir elleme-dokunma hastalığı var, marketlerde bile adam 10 tane ürüne elleyip 1 tanesini alıyor :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Araba sanat eseri kabul ama onun güzelliğini ortaya çıkaran sanatçı sen olmuşsun:eek:
Teşekkür ediyorum :)

Elinize sağlık Çınar Hocam muhteşem işçilik böyle gördükçe benim araba da siyah mı diye düşünüyorum bazen :D
Teşekkür ediyorum her araba özeldir sizin kinini biraz ilgiye ihtiyacı olabilir :)
Resmen sanat eseri olmuş sonrası fotoğraflar, eline emeğine sağlık abi. Amcalar meselesi ise sıkıntılı maalesef, bizim ülkemizde genel olarak bir elleme-dokunma hastalığı var, marketlerde bile adam 10 tane ürüne elleyip 1 tanesini alıyor :)
Çok teşekkürler kardeşim malesef :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@CNR Detailing Volvo aynaya dönmüş, ellerine, emeklerine sağlık :) Yanlız, S90'da dairesel çizikler oluşursa ben senin kadar vakit ayıramam, gider bir tane all in one uygularım :( Umarım, bu otomobil gibi berbat hale gelmemiştir. Gerçi ara ara kontrol ediyorum ama yıkamalar benim kontrolümden çıkmış vaziyette :(

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing Volvo aynaya dönmüş, ellerine, emeklerine sağlık :) Yanlız, S90'da dairesel çizikler oluşursa ben senin kadar vakit ayıramam, gider bir tane all in one uygularım :( Umarım, bu otomobil gibi berbat hale gelmemiştir. Gerçi ara ara kontrol ediyorum ama yıkamalar benim kontrolümden çıkmış vaziyette :(
Abi uhs yi uygulamadım daha alkolle siliyorum bir panel de deneme yapıyorum sildiğim yerde nerden baksan %3 4 mikro çizik görüyorum kafayı yiyecektim valla tekrar düzelt daha yumuşak bez bul vsvs söyledim zaten izmitten geldiler orda recep(@akhisar) abi var dedim abi yıkar mısın aracı tamam olur dedi oda başına iş aldığının farkında değil garibim :D Şahsen araç benim olsa orbital cihazlar ile her hafta uno protect (eski adı ile all ın one) tarzı bir malzeme ile komple geçer yola çıkarım yıkama 2 saat değil de 3 saat olur :) Teşekkür ediyorum

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam dostlar vakitsizlikten atamadığımız geçmiş dönemde yaptığımız Camaroyu sizlerle paylaşmak istedim. Araç her ne kadar muscle car da olsa kasap kasaptır tente etrafı ve bilimum yerleri açmış kasap uygulamacılar, elimizden geldiğince boyayı fabrikasyon kondisyonuna getirdik

Boyası muhteşem yumuşak hafif kapı kenarını tırnakla kazısanız boyası kavlıyor o derece berbat bir boyaya sahip biz kendimizce korumaya aldık umarım sahibi de en az biz kadar titizlikle korumaya devam eder.

Çalışma şeklimiz Lhr15 ile tek kanaldan oldu fazla aşındırma yapmadan Ufs Orbital keçe ve Rupes sarı sünger ile çalıştık fena da olmadı :)

Bir takım sanatsal çalışmalar.

Gözlerinize sağlık görüşmek dileğiyle​

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kardesim Eline Saglik Orbitalle cok iyi sonuc almissin Guzel olmus :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Agacım eline sağlık,herzamanki gibi kusursuz.Seneye hazır ol gidiyoruz dünyanın en güzel ada ülkesine :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Üstadım ellerine sağlık. Muhteşem olmuş araç. :alkıssx: Kasap her yerde kasap dediğin gibi. Yalnız bu aracın boyasının insan kemik gibi sert olmasını bekliyor. Bu kadar yumuşak olması gerçekten sıkıntı..