CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Finaller bütün uygulamalarınız gibi muhteşem olmuş özellikle aracın beyaz olduğu düşünüldüğünde. Ellerinize emeğinize sağlık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Başkan ellerine sağlık. Kadife gibi yüzey elde etmişsin. Ekrandan hissettim yani :alkis: Maşallah :nazar:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık hacı çok güzel olmuş ticari aracın temizide bi ayrı güzel olmuş kıymet bilinmesi çok ayrı fark katmış hayırlı işlerin olsun

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Bu nedir böyle kardeşim
Finalleri görücem diye sayfayı üç kez yeniledim, telefon açamıyor bu uygulamayı
Telefona fazla geldi tabi :komik:
Ama sabretmeme değdi doğrusu
Bu nasıl finaller
Bu nasıl yansımalar
Bir de araç beyaz yani
Bir de beyazlar parlamaz derler, sen ver mamiye bak bakalım parlıyor mu :D
Kardeşim sen birkaç tane daha beyaz çalışsan beyazlara fısıldayan adam sıfatını çalarsın masterdan :komik:
@onurçiko
Hacı affına sığınırım ama kızan bu işin hakikaten hakkını vermiş, eminim sen de aynı fikirdesindir :)
Abim est. Onur abinin elinden meşaleyi almam için 40 fırın ekmek lazım :)
Ellerine sağlık muammer. Finaller kalite kokuyor.

DENİZLİ
Süleyman abi çok teşekkürler beğenmene sevindim :)

Finaller bütün uygulamalarınız gibi muhteşem olmuş özellikle aracın beyaz olduğu düşünüldüğünde. Ellerinize emeğinize sağlık.
Çok teşekkürler beyaz için muhteşem bir final gözlemledik :)

Başkan ellerine sağlık. Kadife gibi yüzey elde etmişsin. Ekrandan hissettim yani :alkis: Maşallah :nazar:
Teşekkürler Can hocam mal ceviz oldu hocam :D

Eline sağlık hacı çok güzel olmuş ticari aracın temizide bi ayrı güzel olmuş kıymet bilinmesi çok ayrı fark katmış hayırlı işlerin olsun
Atilla teşekkürler dostum abimiz aracına düşkün fakat yıkamacı mağduruydu bizlerle tanışması hayli onun açısından iyi oldu :)

Enişte doblosu olmuş semtin yıldızı :) elinize sağlık.
Teşekkürler İbrahim enişteler mutsuz olmasın :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar. Uygulama aracımız Ford Focus istenilen uygulama için başvuruldu reçete belirlendi ve işe koyuldu. Yeni alınan Focus eski sahiplerince hayli yıpratılmıştı zor bir süreç olacağı aşikardı, 3 gün kadar uygulama sürecinde olabildiğince düzeltmeye çalıştık. Peki neler kullandık ?

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, H9, Ufs Hybrid Orbital, Domestic Premium
Polising : Koch Chemie F5, Allclear Polish Pad
Finishing : Sonax Perfect Finish, Koch Chemie Finish Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Sökmeden içimiz rahat etmedi.

Stepne ve diğer ekipmanlarda pas gözlemledik ve boyadık.

Aracın asıl gelme sebepleri üst 3 parçanın boya yanık başlangıcı ve korozyonlarıydı. %80 oranında düzeldi. Araç 14 yaşında ve hala servis bakımlıydı daha önce araca serviste polish yapılmış bir çok parçası yanmış!

Finaller.

Detaylı klima temizliği yapıldı.

Şimdiden gözlerinize sağlık. Sizlerde bizi sosyal hesaplarımızdan takip ederek destek olabilirsiniz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram photos and videos

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@CNR Detailing Ellerine sağlık , mevsim itibariyle detaydan iyice uzak kalmıştım sayende detay yapmış gibi oldum :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık çok güzel olmuş, araç iyi ellerde olunca ne kadar güzel olduğunu bir kez daha senden öğrendim üstad.:)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sen çılgınsın bebe :alkis:
Bu nedir böyle harika olmuş ellerine sağlık inş emeğin zayi olmaz düzgün bakarlar

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing Ellerine sağlık , mevsim itibariyle detaydan iyice uzak kalmıştım sayende detay yapmış gibi oldum :)
Teşekkür ederiz Ahmet beğenmene sevindim :)

Ellerine sağlık çok güzel olmuş, araç iyi ellerde olunca ne kadar güzel olduğunu bir kez daha senden öğrendim üstad.:)
Teşekkür ederim Sercan güzel düşüncelerin bizi mutlu etti.

Sen çılgınsın bebe :alkis:
Bu nedir böyle harika olmuş ellerine sağlık inş emeğin zayi olmaz düzgün bakarlar
Atillacım teşekkür ederiz arayı biraz uzattın çay,kahve içmeye yemek yemeye bekleriz :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş. Aracın kondisyonu toparlamış.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, yine harika bir iş çıkarmışsın, ayna olmuş ayna.
Ufs hybrid i nasıl buldun, çalışma hızı falan nasıl.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık, yine harika bir iş çıkarmışsın, ayna olmuş ayna.
Ufs hybrid i nasıl buldun, çalışma hızı falan nasıl.
Teşekkürler abi. Hybrid kullandığım en iyi ve hızlı çizik alan orbital keçe fakat aşırı dayanıksız geldi bana daha üzerinde çalışmaları lazım 2 araba bile çıkarmıyor :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese merhabalar. Uygulama aracımız Ford Focus istenilen uygulama için başvuruldu reçete belirlendi ve işe koyuldu. Yeni alınan Focus eski sahiplerince hayli yıpratılmıştı zor bir süreç olacağı aşikardı, 3 gün kadar uygulama sürecinde olabildiğince düzeltmeye çalıştık. Peki neler kullandık ?

Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Aracın asıl gelme sebepleri üst 3 parçanın boya yanık başlangıcı ve korozyonlarıydı. %80 oranında düzeldi. Araç 14 yaşında ve hala servis bakımlıydı daha önce araca serviste polish yapılmış bir çok parçası yanmış!

Finaller.

Şimdiden gözlerinize sağlık. Sizlerde bizi sosyal hesaplarımızdan takip ederek destek olabilirsiniz.
Ellerine sağlık :)
Yetkili serviste pasta yaptırmak bana göre hiç akıl kari değil. Niye, çünkü 2 farklı serviste 2 farklı otomobil gördüm malesef yapılan işlemler hiç doğru, akıllıca ve mantıklı değildi.
2 aracın yüzeyine inşaattan beton sıçramıştı. 1 tanesi S kasa mercedes diğeri VW Polo. S kasa'nın boyasına sıçrayan/bulaşan betonları birgüzel kazımışlardı. VW Polo'ya ise serviste Berkay ile bakmıştık. Adamlar sağolsunlar Polo'ya olabilecek en kötü polisaj işlemini yaparak neredeyse saca kadar inmeyi başarmışlardı.
İnsan bir araştırır bir bakar bu kalıntıları ne ile çözebiliriz diye bir düşünür. Hiç ürün bulamıyorsan ne halt etmeye polisaj denersin ne halt etmeye güzelim mercedes'in boyasını kazırsın. Sana lazım olan asidik ürün, git marketten sirke al onunla ince ince çalış en azından boya sağlam kalır. Yazık ya. İki farklı araç, iki farklı sert boya ama sonuç yeniden boyanma.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Finaller.

Başkan ellerine sağlık. Nasıl güzel ıslak ıslak parlamış öyle. Maşallah sana da araca da :nazar::nazar: