CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık. Bu araçtaki çizikler kaç mikron azalarak gitti. Derin çizikler hariç, standart yıkama ile oluşabilecek dairesel çizikler.
Teşekkür ederiz. Bu uygulama da yaklaşık 10 mikron. Yıkama çizikleri dediğiniz eğer uygulama yapılmış bir araçta sonradan oluşan bez çiziklerinden bahsediyorsanız bir uygulamada mikron gitmez onlarda fakat bir kaç kere yapıldığında final olarak 1 mikron kadar götürebilir.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hocam, üstadım ne desem bilemedim vallahi eline emegine sağlık uygulamaların hepsi ayrı bir ders niteliğinde olmuş.

Okulun bitmesi, staj ve iş bulma derken uzun zamandir detail aleminden uzak kalmıştım. Okudugum ilk konunun böylesine kaliteli uygulamalar ve detayli anlatımlar icermesi icimdeki yangını ayrı bir körükledi

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Hocam, üstadım ne desem bilemedim vallahi eline emegine sağlık uygulamaların hepsi ayrı bir ders niteliğinde olmuş.

Okulun bitmesi, staj ve iş bulma derken uzun zamandir detail aleminden uzak kalmıştım. Okudugum ilk konunun böylesine kaliteli uygulamalar ve detayli anlatımlar icermesi icimdeki yangını ayrı bir körükledi
Hoşgeldin dostum :) Est elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışıyorum memnun olduysan ne mutlu bana. Paylaşımlarımın geçmini bu topicden inceleyebilirsin çook keyifli uygulamalar var :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, senede bir yıkama nedir ya:)
Ansiklopedi gibisin, sayfalarındanda bir kaç tanesini çevirmişsin, teşekkür ederiz.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık kardeşim, senede bir yıkama nedir ya:)
Ansiklopedi gibisin, sayfalarındanda bir kaç tanesini çevirmişsin, teşekkür ederiz.
Malesef bakımsız araçlardan devam ediyoruz bu yıl :) Randevularımız da sıfır araba uygulamaları var onlar biraz daha soft geçebilir. Est abi bilgi paylaşıldıkça değerlidir.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese selam dostlar. Gözlerimizin alışık olduğu Peugeot 308 Zenci siyahı ile tekrar birlikteyiz bizlerden sıkılmıyorsunuz umarım :) Aracın durumu yıllardır görüp görebileceğim en kötü siyahlardan biriydi 9 yıl uygulamaya dair hiç bişey yapılmamış yılda sadece ve sadece bir kere yıkanmış bir araba olması sebebi ile işlerin zor olacağı belliydi fazla vakit kaybetmeden ameliyathaneye girdik ve başarılı bir operasyon ile hastamızı sağlığına kavuşturduk, umarım sizlerde beğenirsiniz. :)

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, Koch Polish pad
Finish : Perfect Finish , Koch Finish pad
Koruma : Soft99 Kiwami
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant

Polisaj için zemini hazırlık yaptık fakat aracın boyası muazzam kötü derecede olduğundan dolayı 50 gramdan fazla kil yedi jantların dışı neyse fakat içi bildiğiniz yanmış artık elimden geldiğince temizledim fakat %80 üstü olmadı jantlarda totalde 1 lt kadar iron yedi malesef. Geçelim işlemlere.

Finaller.

Keyifli forumlar dileriz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları
Ellerine sağlık her seferinde aynı şey oluyor. Gözlerim kamaşıyor. :alkis:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Takdir edilesi uygulamalarınızı takip etmek keyif veriyor üstad.
Umarım sahibi layıkıyla aracına özeni gösterebilir bu sefer.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık üstat. Süper bir uygulama ve bilgi paylaşımı. Onur abinin de dediği gibi ansiklopedi gibisin gerçekten :alkis:<3

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Takdir edilesi uygulamalarınızı takip etmek keyif veriyor üstad.
Umarım sahibi layıkıyla aracına özeni gösterebilir bu sefer.
Est iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Elimden geldiğince paylaşıma devam :)
Ellerine sağlık üstat. Süper bir uygulama ve bilgi paylaşımı. Onur abinin de dediği gibi ansiklopedi gibisin gerçekten :alkis:<3
Est Can hocam elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz :p

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Dostlar herkese selamlar, bizlerin uygulamasını keyifli yaptığı sizlerinde keyif alacağını düşündüğümüz bu güzel uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik Aracımız Volkswagen Corrado Türkiyede 10 adet var bu kondisyonda sanırım yok. Motor olarak 1.8t Swap işlemi yapılmış herşey olması gereğinden çok çok iyi çok dolu bir araç recaro koltuk, koltuk ısıtma, arka spoiler 130 dan sonra açılıyor 130 altın da kapanacak şekilde tasarlanmış, Tr de nadir denilebilecek sayıda Bbs Jantları ve bir çok yazamadığım özellik.

Aracın ileri tarihte ziyarete geleceğini biliyorduk fakat biraz daha öne çektik sebebi ise kötü komşu :) Balkon yıkarken dikkatsizliğin sonucunda arkadaşımızın bu güzide aracına kireç çözücü dökülmüş her panelinde onlarca boya hasar görmüş. Görsellerini görsemde yinede ziyaretime gelmesini rica ettim geldiğince epek fazlaca inceledik belliki boya haddinden fazla zarar görmüş opak bir yapısı olduğundan dolayı koruyucu top coat kısmı malesef olmadığı için direk boyaya nufüs etmiş. Benden önce 4 boyacıya giderek fikir alınmış ve hepsi komple boyanacağından bahsetmiş dedim getir elimden geldiğince düzeltirim. Kısmı lokal zımpara işlemi ile %70 üzerinde sonuç aldık onayladık ve startı verdik umarım sizlerde beğenirsiniz.

Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Koch H9, Domestic Premium
Polising : Koch F5, MasterShine Polish Pad
Finish : Perfect Finish , Hex Logic Final Pad
Koruma : Tac System Quartz Shine
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası,Kwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant, Nikon 1500,2000 sulu zımpara.

İşleme başlamadan önce boyanın gördüğü hasarın durumu.

Detaylı ön yıkama ve polisaj için zemin hazırlama

Başlayalım.

Zımpara sihirli bir değnektir kullanabilene.

Detaylı ve aşamalı çizik giderimi yapıldı detaylı yıkaması sonrası Seramiği kaplandı kürleştirildi.

Finaller.

Onur abinin göndermiş olduğu hediyesi için ayrıca teşekkür ediyorum MasterShine Orbital pad umduğumdan daha iyi final sağladı fakat Rupes makineler için dayanımı biraz zayıf :)

Sizlerde bizleri sosyal hesaplardan takip edip destek olabilirsiniz.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulamaya yorum yok, maşallah emeğine sağlık :) ama corradoyu merak etmedim değil gidişi sesi soluğu:sarki:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Video yu izledim Arkadaş bu nasıl bir uygulama ve parlaklıktır ellerine emeğine sağlık muammer foruma güzellikler katıyorsun.

DENİZLİ

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstad yine yeniden döktürmüşsün muazzam şekilde. Hakettiği değeri bulmuş araç ellerine sağlık

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Instagramdan bakıp bidaha geldim boyacında iyiydi acaba dedim komple mi ultra hd olmuş :kop:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Oyy oyy gözlerimiz şenlendi , eline emeğine sağlık <3