Herkese selamlar dostlar karantina günlüklerine devam edemeyeceğimi anlayarak dikkatli şekilde işime dönmeye karar verdim yahu evde 2 gün duramadım

Yeni uygulamamız Honda Civic, NH-731P boya koduna sahip Crystal Black Pearl adına sahip misafirimiz boya ve boya koruma uygulaması için misafirimiz oldu. Asıl gelme amacı çizik giderim ve koruma işlemi olsa da daha büyük bir sorun vardı tamponda ki hasar gözümüzü hayli tırmaladı gerekli bilgileri vererek tamponu boyamaya karar verdik.
Genel durum bu şekilde idi.
Kollarımızı sıvadık ve tamponu sökme aşamalarına başladık. Genel olarak fikir verecek olursam sadece üst panelden 20 nin üzerinde klips söktüm japonlar bu işi neden bu kadar abartıyor anlamış değilim bir tampondan bir avuç civata çıkarmı
Tamponun hasarlı kısmı tamir edildi.
Tampon boyadayken vakit kaybı olmaması için bizde kendi işimize döndük aracın polisaj hazırlıkları için ön hazırlamaları yaptık.
Peki neler kullandık.
Ön yıkama : Valet Pro Combo x2
Demirtozu : Koch Chemie Felgenblitz
Kil : Bilthammer Finish Restorer
Cutting : Rupes Coarse, Domestic Premium(ihtiyaç duyulan yerde)
Polising : Koch F6, MasterShine Polish Pad
Finish : Koch Chemie P2 , Hex Logic Final Pad
Koruma : Kiwami
Yardımcı Ekimanlar : Koch Chemie Green Star, Workstuff detay fırçası, CG davlumbaz fırçasıKwazar Mercury 360, Purestar Duplex , Ufs eldiven , Egebant
Atalay arkadaşımızın gönderdiği ekipmanları aynı zamanda test ettik. Kendisine teşekkür ederim.
Bizden önce gidilen yerde arkadaşlar çalışmalar yapmış malesef boyalar kısım kısım yanmış. Her zaman söylerim kasaplar et kesmeli uygulama yapmamalı
Maskeleme işlerimiz arasında en önemlilerinden.
Çizik giderim için startı verdik.
Tamponumuzun boya işlemi tamamdır montaj işlemine geçiyoruz.
Finaller.
Bizi takip eden güzel yorumlarda bulunan herkese teşekkürler.
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram fotoğrafları ve videoları