Colourlock için Ortak

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Bu da uygulama denedigim.deri sandalyem. Tun koltugun oturma bolgesi temizlendi ancak sadece orta kisma herhangi bir koruyucu yada kalkan kullanilmadi. Sol taraf ta dr besleys orta altta af leather conditioner, sag taraf zymol.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel gözlem yapmışsınız sonuç ortada peki colourlock diğerlerine göre daha mı az parlaklık verdi, koruma ürünü kullanmasak negatif etkisi olur mu

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Özgür birde şu an direksiyon çıplak kaldı gibi:) leather coat parlatıyor bu deri kalkanında durum nasıl onu alıp kullanmak mı mantıklı yoksa bu haliyle bırakıp arada temizlemek mi daha mantıklı
Colourlock kullan sana tavsiyem deri kalkanı, sürdükten sonra fazlasını sil. Kurusun bir kat daha sür bir saat sonra sonra fazlalığı sil bırak bir gün sonra mat bir hal alır. Parlarsa hafif nemli bir bezle sil düzelir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@brkgok üstadım temizlik sonrasında hangi ürünü denediysem o parlaklık oldu.
şimdiye dek piyasada olan af, zymol, colourlock, chemical guys gibi ürünlerin tamamını denedım. temizlik sonrası cok güzel mat bir finih alıyor ancak kalkan yada koruma ürünü kullandığım an porlıyor deriler. Colourlock un kendisiyle de görüştüm kesinlikle kalkan ürünümüz parlatmıyor diyorlar ama pratik uygulamada ben parlattığını gözlemledim. keza elimde Dr beasleys leather lock ürünüde var o daha beter parlatıyor. deri bakımına takmış durumdayımda :D
Sana katılıyorum bende birçok markanın ürününü kullandım gtechniq L1 gyeon sonax zymöl bunlardan birkaçı ürünleri kullanınca mat gibi oluyor belli bir süre sonra koltuklar parlamaya başlıyor.
Jeepi 58 bin km de aldım ilk sahibi sıfır almış sadece babaları kullanmış ilk aldıgımda koltuklar sıfır gibi mattı şimdi araç 90 binde parlamaya başladı. Kullandıgımız ürün oturup kalktıkça sürtünmeyle cila gibi parlama eğilimine geçiyor gibime geliyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Colourlock için yeni bir ortak alım olur mu acaba? Veya satmayı düşünen varsa 250ml Hafif Deri Temizleyici ve 250ml Deri Kalkanı'na talibim.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Deri kalkanı ve deri koruyucunun farkı nedir acaba?
Bildigim kadariyla deri kalkanini daha cok yeni ve cok yipranma olmayan derilerde tercih ediyoruz. Koruyucuyu ise biraz eskimis derileri beslemek ayni zamanda korumak icin tercih ediyoruz. Hatta eski deri bile olsa temizlik sonrasi once koruyucu biraz bekledikten sonra kalkani uygulamakta mumkun yanilmiyorsam.

Sent from my iPhone using Tapatalk