Colourlock için Ortak

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Bu colourlock belkide piyasadaki en iyi deri temizleme ve bakım ürünü
Sürekli temas edilen direksiyonda bile neredeyse 2.5 ay oldu lokal kısımlar hariç parlama yok rutin temizleme zamanlarında nemli bir bez ile geçmek bile tekrar matlasmasına yetiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba leonda kullanım imkanı buldunuzmu ben kendi aracımda sürekli apc fırça üzeri nemli bez ile geçiyorum en sonda spritz sürüyorum ancak 4-5 gün sonra malum marmariste yaşıyorum terlemelerden kaynaklı direksiyon parlamaya başlıyor tavsiye edermisiniz

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba leonda kullanım imkanı buldunuzmu ben kendi aracımda sürekli apc fırça üzeri nemli bez ile geçiyorum en sonda spritz sürüyorum ancak 4-5 gün sonra malum marmariste yaşıyorum terlemelerden kaynaklı direksiyon parlamaya başlıyor tavsiye edermisiniz

İki leonda kullanma fırsatımız oldu biri advance paketti ve onun koltuk kısımlarında da kullanıldı sonuc cıkan kiri görünce anlaşılıyor ayrıca ortaya cıkan matlık sanırım araç sıfırken dahi yoktu

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Belli bir süre kullanımdan spritz türü koruma ürünleri direksiyonda parlama yaptırıyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Özgür bende aldım hafif deri temizleyici ama ramazanın bitmesini bekliyorum uygulama için deri fırçasıda aldım yanında direk deri fırçası ile mi kullanayım detay fırçasıyla mudahalede gerekir mi

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Özgür bende aldım hafif deri temizleyici ama ramazanın bitmesini bekliyorum uygulama için deri fırçasıda aldım yanında direk deri fırçası ile mi kullanayım detay fırçasıyla mudahalede gerekir mi
Ben şöyle yapıyorum önce nemli bezle siliyorum sonra, köpük yapan başlık ile köpüğü deri fırçasına atıp hafif hafif dairesel hateketlerle fırçalıyorum sonrasında kuru bezle silip, nemli bezle üstünden geçip kurutuyorum. Sonrasında deri kalkanı kullanıyorum

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Ben şöyle yapıyorum önce nemli bezle siliyorum sonra, köpük yapan başlık ile köpüğü deri fırçasına atıp hafif hafif dairesel hateketlerle fırçalıyorum sonrasında kuru bezle silip, nemli bezle üstünden geçip kurutuyorum. Sonrasında deri kalkanı kullanıyorum
Tamam teşekkürler sonuçtan bilgi vericem

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Özgür hocam bunun fiyatı nedir bide paket olarakmı satılıyor

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Özgür bugün kullandım hafif deri temizleyiciyi ben son 5 aydır ayda bir leather coat yapmıştım ilk köpüğü sıkıp fırçaladım kuru bezle sildikten sonra bazı kısımlarda böyle bir katman kalkmış gibi bi görüntü oldu altı mattı diğer yerler hala parlaktı tekrar aynı işlemi uyguladım bu sefer her yerde kısım kısım kalkan bir tabaka vardı deriyemi zarar geliyor yoksa leather coat böyle bir katman mı oluşturmuş derken iki kez daha uyguladım ancak beni çok uğraştırdı sonuçta mat bir direksiyona ulaştım ama hala bazı kısımlarda ufacık noktalar halinde parlak katman duruyo zamanla gidicek tahminimce hiç böyle birşeyle karşılaştın mı leather coat böyle inatçı bir katman yapar mı

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Özgür bugün kullandım hafif deri temizleyiciyi ben son 5 aydır ayda bir leather coat yapmıştım ilk köpüğü sıkıp fırçaladım kuru bezle sildikten sonra bazı kısımlarda böyle bir katman kalkmış gibi bi görüntü oldu altı mattı diğer yerler hala parlaktı tekrar aynı işlemi uyguladım bu sefer her yerde kısım kısım kalkan bir tabaka vardı deriyemi zarar geliyor yoksa leather coat böyle bir katman mı oluşturmuş derken iki kez daha uyguladım ancak beni çok uğraştırdı sonuçta mat bir direksiyona ulaştım ama hala bazı kısımlarda ufacık noktalar halinde parlak katman duruyo zamanla gidicek tahminimce hiç böyle birşeyle karşılaştın mı leather coat böyle inatçı bir katman yapar mı
Şimdi deri temizleyici köpük yapan şişe ile köpüğünü alıp deriye uygulama yapıcaksın hafif hareketlerle sonra silerken tek düze siliceksin, yani soldan başlayıp sağa doğru bir seferde siliceksin. Aynı yöne olucak. Ondan sonra hafif nemli bezle üstünden bir kaç sefer geçip kuru bezle silersen sorunun çözülür

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Şimdi deri temizleyici köpük yapan şişe ile köpüğünü alıp deriye uygulama yapıcaksın hafif hareketlerle sonra silerken tek düze siliceksin, yani soldan başlayıp sağa doğru bir seferde siliceksin. Aynı yöne olucak. Ondan sonra hafif nemli bezle üstünden bir kaç sefer geçip kuru bezle silersen sorunun çözülür

Tamam anlaşıldı ama bu üstünden çıkan katman ne bi fikrin var mı

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Özgür birde şu an direksiyon çıplak kaldı gibi:) leather coat parlatıyor bu deri kalkanında durum nasıl onu alıp kullanmak mı mantıklı yoksa bu haliyle bırakıp arada temizlemek mi daha mantıklı

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
@brkgok üstadım temizlik sonrasında hangi ürünü denediysem o parlaklık oldu.
şimdiye dek piyasada olan af, zymol, colourlock, chemical guys gibi ürünlerin tamamını denedım. temizlik sonrası cok güzel mat bir finih alıyor ancak kalkan yada koruma ürünü kullandığım an porlıyor deriler. Colourlock un kendisiyle de görüştüm kesinlikle kalkan ürünümüz parlatmıyor diyorlar ama pratik uygulamada ben parlattığını gözlemledim. keza elimde Dr beasleys leather lock ürünüde var o daha beter parlatıyor. deri bakımına takmış durumdayımda :D

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Bu da uygulama denedigim.deri sandalyem. Tun koltugun oturma bolgesi temizlendi ancak sadece orta kisma herhangi bir koruyucu yada kalkan kullanilmadi. Sol taraf ta dr besleys orta altta af leather conditioner, sag taraf zymol.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi