Colourlock için Ortak

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Özgür artık deri sorunum kalmadı direksiyonu, vitesi, el frenini alcantara yaptım :D Deri temizleyici ve koruyucu fiyatına hemen hemen çok kaliteli kaplayan yer var.Sana da öneririm.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Galapagos' Alıntı:
Özgür artık deri sorunum kalmadı direksiyonu, vitesi, el frenini alcantara yaptım :D Deri temizleyici ve koruyucu fiyatına hemen hemen çok kaliteli kaplayan yer var.Sana da öneririm.
ben alabilir miyim yeri? alacantra temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Ozgur_gs_91' Alıntı:
@legenddoctor" 250ml temizleyici 250ml koruyucu
@"razumuhin" 250ml temizleyici 250ml koruyucu
@"serdar_22" 250ml temizleyici 250ml koruyucu, köpük şişesi ve fırça.
@"newest 1 lt alım yapıcam, ne yazıkki kalmadı bu şartlarda.
Özgür bana da kopuk şişesi yazalım olur mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
legenddoctor' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
@legenddoctor 250ml temizleyici 250ml koruyucu
@razumuhin 250ml temizleyici 250ml koruyucu
@serdar_22 250ml temizleyici 250ml koruyucu, köpük şişesi ve fırça.
@newest 1 lt alım yapıcam, ne yazıkki kalmadı bu şartlarda.
Özgür bana da kopuk şişesi yazalım olur mu?
Yazdım abi ürünler bu hafta gelirse göndericem

razumuhin' Alıntı:
Köpük şişesi bu durumda hepimize lazım sanırım.. bana da yazabilirsiniz rica etsem.
Tamamdır

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Galapagos' Alıntı:
Sonunda o olacakta dur bakalım

newest

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
@Ozgur_gs_91 @legenddoctor @razumuhin Arkadaşlar köpük şişesinne o kadar para vermeyin yazık günah. BUNU alın 10 numara köpük yapar size hem içindekinide kullanırsınız. Watsons, Gratis Migros vb marketlerde hafta sonu indirimlerinde 10-12 TL ye alabilirsiniz.

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
newest' Alıntı:
@Ozgur_gs_91"    @"legenddoctor"   @"razumuhin  Arkadaşlar köpük şişesinne o kadar para vermeyin yazık günah. BUNU alın 10 numara köpük yapar size hem içindekinide kullanırsınız. Watsons, Gratis Migros vb marketlerde hafta sonu indirimlerinde 10-12 TL ye alabilirsiniz.
Şuan siparişini verdim kargoya verildi yüksek ihtimal. Ben almadım zaten bende köpük yapan şişe vardı.

legenddoctor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
newest' Alıntı:
@Ozgur_gs_91"    @"legenddoctor"   @"razumuhin  Arkadaşlar köpük şişesinne o kadar para vermeyin yazık günah. BUNU alın 10 numara köpük yapar size hem içindekinide kullanırsınız. Watsons, Gratis Migros vb marketlerde hafta sonu indirimlerinde 10-12 TL ye alabilirsiniz.
Artık cok geç :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
newest' Alıntı:
Birşeyin içinde araba oldu mu neden fiyatları 2-3 katı artıyor. Geçen gün polisaj makinası için cırt taban ararken aynısı oldu. Detail işi yapan dükkanlarda polisaj tabanı 20 liradan aşağı değilken nalburdan cırtlı zımpara tabanı 11,5 cm 4 liraya aldım.

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@serdar_22
@razumuhin
@legenddoctor
Özelden adres bilgilerini atabilirmisiniz ürünler geldi bugün yada yarın kargoya veriyim. Bu arada şişe 200 ml isterseniz temizlyici 200 ml gönderiyim

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Ozgur_gs_91 Özgür bey kardeşim. Colourlock deri kalkanından memnun kaldın mı? Dayanımı nasıl acaba?
Ben cevap vereyim.. oncelikle deri temizleyici efsane af hide, sonra servisten aldigim orjinal volvo deri temizleyici ile koltugu 4 e bolerek test yaptim colourlock aralarindaki en iyisi. Deri kalkani ni da dr beasleys deri kalkaninile kiyaslama sansim oldu. Iki side guzel urunler ancak deri kalkanini gozle su iyidir bu iyidir diyemiyorum sonucda uyguluyorsunuz ve o isini yapiyor diye umuyorsunuz..

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ozgur_gs_91 Özgür bey kardeşim. Colourlock deri kalkanından memnun kaldın mı? Dayanımı nasıl acaba?
@razumuhin dediklerine kayılıyorum.
Deri temizleyicisi köpük şeklinde baya iyi iş çıkarıyor kullandığım ürünler arasında en iyisi diyebilirm. Deri kalkanı aylık anca gidiyor gibi geldi bana, direksiyon yine parlıyor su ile bile silsen hafif matlık geliyor gerçi ama diğer koruyucu ürünlerden iyi gibi yinede

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Colourlock Deri Kalkanı tek kat uygulama ile 2 ay dayanım sağlıyor. 2 aylık süre içerisinde arabayı neredeyse hergün kullandım. Ürünü uygulayınca yüzeyin daha pürüzsüz olduğunu ve sürtünmeyi azalttığını hissedebilirsiniz. Bu his yaklaşık 2 ay sonra azalıyor ve arabaya inip binerken sürtünmeler artıyor.

Şu anda babamın arabasında sürücü koltuğu, direksiyon ve vites topuzuna 3 kat, diğer koltuklara 2 kat uygulama yaptım. Yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Geçen hafta nemli bir bezle derileri sildim. Ürünün performansında bariz artış oldu. Firma yetkilisi ile görüştüğümde de haftada bir nemli bezle silmenin faydalı olacağını belirtmişti. Tahminim 3 ay koruma süresini bu şekilde çok rahat görebiliriz. Bu arada uygulama yaptığım deri koltukların ve vites topuzunun top coat denen vernikli yüzeyinden eser yoktu. Araba kullanırken vites topuzu ele yapışıyordu. Şu an öyle bir problem kalmadı.

IMAG0419.jpg
IMAG0420.jpg

Ayrıca Gtechniq L1 ile benzer bir ürün olmasına rağmen, bana göre performans olarak L1'den ve Gyeon Leather Shield'den daha başarılı.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Sol alt kose colurlock, sol ust kose ne oldugunu bilmedigim servisin verdigi deri temizleyici, sag alt kose ise colurlock urununu firca yerine sihirli sunger ile uyguladigim bolge.sag ust kose de temizlenmemis alan. Fotofan belli oluyormu bilmiyorum ama en mat ve temiz gorunen bolge sag alt yani colurlock ve sunger ile uygulama yaptigim alan. Normalde sihirli sunger ile deriye zarar verebilirsiniz diye soyluyorlar ama ben test amacli denemek istedim sonuc colurlock temizleyici ile efsane oldu.
Ayrica kalkan ve bakim urunlerinin deriyi biraz parlattigini dusunuyorum. Benim istegim tam bir matlık ama temizlikten sonra hangi urunu kullansam.bir parlama oluyor..Bugun temizlik yaptim yarin da kalkan uygularim artik.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Direksiyonun parlamamasi icin elimden geldigince elimi surmuyorum direksiyona. Hele avuc ici ile dondurme durumlari falan hic yok yani. Tam bir bas belasi bu deriler.

detailwolf

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bu tür deri koruma kalkanı tarzı ürünlerin koltuklardaki dayanımı nasıl oluyor ? Sürekli oturuyorsun derinin esneme gerilme olayları olurken ürün gerçekten tutunabiliyor mu ? Bu arada benim direksiyonumun derisi oldukça kötü bi hal almıştı geçen hafta yenilettim yapan usta sadece nemli bir bezle sil yeter başka birşey sürme dedi.Onada koruma yapsam mı yapmasam mı çelişki içersindeyim :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu colourlock belkide piyasadaki en iyi deri temizleme ve bakım ürünü
Sürekli temas edilen direksiyonda bile neredeyse 2.5 ay oldu lokal kısımlar hariç parlama yok rutin temizleme zamanlarında nemli bir bez ile geçmek bile tekrar matlasmasına yetiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi