Corolla & Mr.Fix 4 Ay Sonra

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kabul edilebilir bir süre diye düşünüyorum adminim.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bu fiyatta daha iyisi olur mu hiç sanmıyorum, ünlü rakipleri şimdiden düşünmeye baslasin bence..

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu fiyatta daha iyisi olur mu hiç sanmıyorum, ünlü rakipleri şimdiden düşünmeye baslasin bence..
Ellerine sağlık admin gayet güzel bir test oldu. Wax a göre artısı eksisi nedir gözlemlediğin? O fiyata her türlü ortalığı karıştırır orası kesin. Bendekini ne zaman uygulayacam acaba bu arada. ;)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık admin gayet güzel bir test oldu. Wax a göre artısı eksisi nedir gözlemlediğin? O fiyata her türlü ortalığı karıştırır orası kesin. Bendekini ne zaman uygulayacam acaba bu arada. ;)
Teşekkürler hocam, artıları uzun süreli dayanım, fiyatının uygun olmasi, bir şişe ile 2 uygulamaya olanak saglamasi.
Eksileri uzun süre wax uygulayamiyor olmak :)
Hiç değilse bir panelde denemenizi tavsiye ederim ;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkürler hocam, artıları uzun süreli dayanım, fiyatının uygun olmasi, bir şişe ile 2 uygulamaya olanak saglamasi.
Eksileri uzun süre wax uygulayamiyor olmak :)
Hiç değilse bir panelde denemenizi tavsiye ederim ;)
Cevap için teşekkürler. Arabayla ilgilenmeyi sevdiğimden seramik atıp waxlardan uzak durmak düşüncesi tam sarmadı beni. Ya jantlara uygulayacam en sonunda ya da yatay panellere atıcam dikey paneller wax devam. :)) waxa kıyasla toz çekmesi ve pislenmesi farkediyor mu? Ve herhangi bir qd ya da başka bir ürün kullandın mı seramik varken yoksa sadece yıkama mı?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kış için ideal bir ürün, yazin uygulayinca 4 ay wax uygulayamamak kötü oldu.Kir tutma durumu waxlarla aynıydı en sevdiğim yanı dayanım süresi oldu. Hiçbir destekleyici ürün kullanmadım aksi halde test sonuçlari doğru olmayacaktı. Destekleyici ürünlerle 6 ay görebilir diye tahmin ediyorum.