Ellerine sağlık admin gayet güzel bir test oldu. Wax a göre artısı eksisi nedir gözlemlediğin? O fiyata her türlü ortalığı karıştırır orası kesin. Bendekini ne zaman uygulayacam acaba bu arada.
Ellerine sağlık admin gayet güzel bir test oldu. Wax a göre artısı eksisi nedir gözlemlediğin? O fiyata her türlü ortalığı karıştırır orası kesin. Bendekini ne zaman uygulayacam acaba bu arada.
Teşekkürler hocam, artıları uzun süreli dayanım, fiyatının uygun olmasi, bir şişe ile 2 uygulamaya olanak saglamasi.
Eksileri uzun süre wax uygulayamiyor olmak
Hiç değilse bir panelde denemenizi tavsiye ederim
Teşekkürler hocam, artıları uzun süreli dayanım, fiyatının uygun olmasi, bir şişe ile 2 uygulamaya olanak saglamasi.
Eksileri uzun süre wax uygulayamiyor olmak
Hiç değilse bir panelde denemenizi tavsiye ederim
Cevap için teşekkürler. Arabayla ilgilenmeyi sevdiğimden seramik atıp waxlardan uzak durmak düşüncesi tam sarmadı beni. Ya jantlara uygulayacam en sonunda ya da yatay panellere atıcam dikey paneller wax devam. ) waxa kıyasla toz çekmesi ve pislenmesi farkediyor mu? Ve herhangi bir qd ya da başka bir ürün kullandın mı seramik varken yoksa sadece yıkama mı?
Kış için ideal bir ürün, yazin uygulayinca 4 ay wax uygulayamamak kötü oldu.Kir tutma durumu waxlarla aynıydı en sevdiğim yanı dayanım süresi oldu. Hiçbir destekleyici ürün kullanmadım aksi halde test sonuçlari doğru olmayacaktı. Destekleyici ürünlerle 6 ay görebilir diye tahmin ediyorum.