Merhaba arkadaşlar, Başlığa bakmayın böyle iddiam yok tabii ki, sadece şu anda ki modaya gönderme yapıp , hiciv yapayım istedim.
Çünkü sosyal medyada kaç gündür büyük firmalar dahil bir sürü reklam görüyorum böyle ve uyuz oldum.
Neyse forum bilinçli zaten bu konuda.
Bizim merco nun içine giriştim bu sefer, aslında videoyu o konuya atıp geçecektim fakat gelen iç temizlik ile ilgili talep ve sorular gelince ayrı açayım, sorulara cevap olur diye düşündüm.
8-9 saatlik aralıksız bir temizlik oldu. Elimden geldiğince elimin girdiği ulaşabildiğim her yeri temizlemeye çalıştım.
Kullandığım Ürünler ;
Araba yaşına göre çok iyi ve temiz durumdaydı aslında, beklediğimden çok daha iyi gerçekten. bende elimden geleni yaptım.
Murat yine videolar olsun, uygulama olsun çok yardımcı oldu sağolsun.
Video şimdiye kadar ki en uzun videom oldu, Umarım sıkılmadan izlersiniz.
Çünkü sosyal medyada kaç gündür büyük firmalar dahil bir sürü reklam görüyorum böyle ve uyuz oldum.
Neyse forum bilinçli zaten bu konuda.
Bizim merco nun içine giriştim bu sefer, aslında videoyu o konuya atıp geçecektim fakat gelen iç temizlik ile ilgili talep ve sorular gelince ayrı açayım, sorulara cevap olur diye düşündüm.
8-9 saatlik aralıksız bir temizlik oldu. Elimden geldiğince elimin girdiği ulaşabildiğim her yeri temizlemeye çalıştım.
Kullandığım Ürünler ;
- AutoBrite x101: Ürün beğenerek kullandığım bir Apc.
- Nanolex İnterior Cleaner : Çok çok beğendim. Kokusu temizliği harika. Pahalı ama hakkını veriyor. Pahalı bir spor otomobil gibi.
- AutoBrite Pİnk Sheen: Daha önce de yorumlamıştım.ilk başta parlak bir finiş bırakacak gibi duruyor ama sonra satene doğru kayıyor. Toz tutmama olayında benim en favori ürünüm oldu. Bu konuda çok başarılı.
- Zymöl Detailwax: Anlatılmaz yaşanır diyorum.
- KC Glass Cleaner: Güzel bir ürün, Meg e yakın diyebilirim. Yarışırlar ama ben meg.i seçerim.
- AutoBrite P32 : Kapı içlerinde kullanıdım. Portakal kokusu çok cezbediyor.
- VP Enzyme Odour: Dezenfekte denince ilk aklıma gelen üründür.
Araba yaşına göre çok iyi ve temiz durumdaydı aslında, beklediğimden çok daha iyi gerçekten. bende elimden geleni yaptım.
Murat yine videolar olsun, uygulama olsun çok yardımcı oldu sağolsun.
Video şimdiye kadar ki en uzun videom oldu, Umarım sıkılmadan izlersiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:

ellerine saglik