Corsa B GSİ - Do It Yourself - Kaporta, Boya - Detailing

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Muammer ellerine emeğine sağlık. Arabaya çağ atlatmışsın. Profesyonel detay merkezleri böyle bir çalışma yapsın da görelim. Eline su dökemezler su.:)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık mükemmel bir değişim olmuş maşallah. Özellikle jantlar ve rengi arabayı çok haşin göstermiş :alkis:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Pimp my ride tadında devamı natgeo wild da ellerine sağlık kardeşim
Teşekkürler abi bizi izlemeye devam edin :)
Muammer ellerine emeğine sağlık. Arabaya çağ atlatmışsın. Profesyonel detay merkezleri böyle bir çalışma yapsın da görelim. Eline su dökemezler su.:)
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim abi.
Ellerinize sağlık mükemmel bir değişim olmuş maşallah. Özellikle jantlar ve rengi arabayı çok haşin göstermiş :alkis:
Çok teşekkür ederim ince eleyip sık dokumaya çalıştık.

GSİ CLUB

Acemi Detaycı
Üye
Öncelikle herkese merhaba :)
Küçüklüğüm kadett gsi ile geçmişti ve onun toplanma sürecini canlı yaşamıştım.sonrası tsport 207 gt leon derken rahat duramadım ve hep istediğim corsa gsi sürecine girmiş bulundum.Çoğu hışır olmuş araçların içinden kötünün iyisi kıvamında alıp istediğim şekle sokmak istedim.Her şey burada başladı :) Eski araç ve iyi bir iş beklemek arasındaki süreç Türkiye'de ölüm maalesef.Siz paraya kıysanız bile karşıdaki usta sizinle aynı frekansla değilse her şey çöp oluyor.Diğer seçenek ise ustanızla beraber sizinde usta olup aracın başında an ve an ilgi alaka şefkat göstermeniz gerekirse tulum giyip çalışmanız :) Ne kadar araç kültürüne hakim olsamda sanayide tecrübe edinmek başka bir şey.. En önemlisi vakit..Maalesef işimden dolayı ve kendi sabr çıtamdan dolayı o seçeneği hiç düşünemedim.Bütün bunları ele aldığımda aklıma tek kişi Çınar geldi :) Her şeyden öte gerek kişiliği , gerek tecrübesi insana güven veriyor.Daha ben demeden bu araca bunu yapalım dediğinde içinizdeki o rahatlama bu iş tamamdır dedirtiyor :) Bu süreçte kendi aracı gibi koşturması,emek vermesi,değer katması.. bazı şeyler gerçekten para ile ölçülemez.Sağolsun o da kırmadı benim bu içimdeki heyecana destek çıktı ve ortaya emsalsiz ayarında bir gsi çıkarttı :) Adam rahatsız çünkü :) Araç sahibi olarak yorum yapan herkesin gönlüne sağlık ve en önemlisi emek veren can dostum çınarın emeğine sağlık :) Allah nazar değdirmesin , işinde her zaman en iyisi olacağı hiç şüphesiz :) Bize böyle adamlar daima lazım :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ne güzel anlatmışsın, üsyüne bir şey yazmaya gerek yok. Allah gönlüne göre vermiş, Çınar halletmiş. Emeğinize sağlık. Artık sizden de devamını bekliyoruz.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Öncelikle herkese merhaba :)
Küçüklüğüm kadett gsi ile geçmişti ve onun toplanma sürecini canlı yaşamıştım.sonrası tsport 207 gt leon derken rahat duramadım ve hep istediğim corsa gsi sürecine girmiş bulundum.Çoğu hışır olmuş araçların içinden kötünün iyisi kıvamında alıp istediğim şekle sokmak istedim.Her şey burada başladı :) Eski araç ve iyi bir iş beklemek arasındaki süreç Türkiye'de ölüm maalesef.Siz paraya kıysanız bile karşıdaki usta sizinle aynı frekansla değilse her şey çöp oluyor.Diğer seçenek ise ustanızla beraber sizinde usta olup aracın başında an ve an ilgi alaka şefkat göstermeniz gerekirse tulum giyip çalışmanız :) Ne kadar araç kültürüne hakim olsamda sanayide tecrübe edinmek başka bir şey.. En önemlisi vakit..Maalesef işimden dolayı ve kendi sabr çıtamdan dolayı o seçeneği hiç düşünemedim.Bütün bunları ele aldığımda aklıma tek kişi Çınar geldi :) Her şeyden öte gerek kişiliği , gerek tecrübesi insana güven veriyor.Daha ben demeden bu araca bunu yapalım dediğinde içinizdeki o rahatlama bu iş tamamdır dedirtiyor :) Bu süreçte kendi aracı gibi koşturması,emek vermesi,değer katması.. bazı şeyler gerçekten para ile ölçülemez.Sağolsun o da kırmadı benim bu içimdeki heyecana destek çıktı ve ortaya emsalsiz ayarında bir gsi çıkarttı :) Adam rahatsız çünkü :) Araç sahibi olarak yorum yapan herkesin gönlüne sağlık ve en önemlisi emek veren can dostum çınarın emeğine sağlık :) Allah nazar değdirmesin , işinde her zaman en iyisi olacağı hiç şüphesiz :) Bize böyle adamlar daima lazım :)
Emir hoşgeldin cesaretin için tebrik ederim öncelikle yorumların için ayrıca teşekkür ederim. Tüm piskopatların olduğu bu topluluğa hoşgeldin umarım sende zehirlenmezsin :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Bir güncelleme çekelim Corsa B Gsi bugün ilk yıkaması yapıldı teslimden sonra kar yağmur çamur herşeyi görmüş Tac system işini çok iyi yapmış. Geçen haftalarda tr de nadir bulunan Fifft üretimi İrmscher stopları arkadaşım bana getirdi kırıklarını tamir ettik polish yaptık ve araca taktık artık arkadan görüntüsü daha güzel oldu. Böylelikle tr nin nadir ve en iyi kondisyonuna sahip Gsi olmuş oldu :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah, 10 parmağında 10 marifet.
Emsalsiz derler ya araç gerçekten öyle.Elinin değdiği her halinden belli.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selam dostlar ufak güncellemeler ile konuyu güncel tutalım. Yakın zamanda yaptığımız moretta projesini gerçekleştirdik. Hayli zorlu oldu ama üstesinden geldik. Sizlerinde beğenisine sunmak istiyorum.

Yanlış kalıp alınmış olduğundan dolayı far oturmadı o yüzden düzeltmemi rica ettiler gerekli tamir ve alıştırma işlemi yapıldı

Geçmişte Mtec Emme takıldı emmenin ucundaki filtre için bir gözü bırakmak zorunda kaldık. tabi öyle bomboş olması arabacılığa aykırı olduğu için orayada bir çalışma yaptık.

Yine ne olur ne olmaz diye arabada alıştırma yaptık.

Gerekli hasar tamiri ve yoklamaları yapıldı.

Boya işlemi tamamdır geçelim montaja. Montaj için herhangi bir yuva olmadığı için önce hızlı japıştırıcı ile şablon oluşturup sabitleyip sonrasında dyson silikon ile sabitledik .

Kısa ve uzunlar için toros farları tercih ettik :D

Herkese teşekkür ederiz bizleri takip ettiğiniz için.​

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Uygulamaların tek kelimeyle harika
Keyifle takip ediyorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese selam dostlar ufak güncellemeler ile konuyu güncel tutalım. Yakın zamanda yaptığımız moretta projesini gerçekleştirdik. Hayli zorlu oldu ama üstesinden geldik. Sizlerinde beğenisine sunmak istiyorum.

Yanlış kalıp alınmış olduğundan dolayı far oturmadı o yüzden düzeltmemi rica ettiler gerekli tamir ve alıştırma işlemi yapıldı

Geçmişte Mtec Emme takıldı emmenin ucundaki filtre için bir gözü bırakmak zorunda kaldık. tabi öyle bomboş olması arabacılığa aykırı olduğu için orayada bir çalışma yaptık.

Boya işlemi tamamdır geçelim montaja. Montaj için herhangi bir yuva olmadığı için önce hızlı japıştırıcı ile şablon oluşturup sabitleyip sonrasında dyson silikon ile sabitledik .

Ellerine sağlık abi, 90ların ateşli hatchbacklerini çok seviyorum.:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Enteresan bir görüntü, alışkın değiliz bu arabada buna ama alıştırma işe yaramış cuk oturmuş ellerine sağlık:D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Mami bey elinizin değdiği belli oluyor size ayrı araca ayrı maşallah diyelim, görüntüsü çok daha çekici olmuş sıradan değil kesinlikle :) sahibi güle güle kullansın