Öncelikle herkese merhaba

Küçüklüğüm kadett gsi ile geçmişti ve onun toplanma sürecini canlı yaşamıştım.sonrası tsport 207 gt leon derken rahat duramadım ve hep istediğim corsa gsi sürecine girmiş bulundum.Çoğu hışır olmuş araçların içinden kötünün iyisi kıvamında alıp istediğim şekle sokmak istedim.Her şey burada başladı

Eski araç ve iyi bir iş beklemek arasındaki süreç Türkiye'de ölüm maalesef.Siz paraya kıysanız bile karşıdaki usta sizinle aynı frekansla değilse her şey çöp oluyor.Diğer seçenek ise ustanızla beraber sizinde usta olup aracın başında an ve an ilgi alaka şefkat göstermeniz gerekirse tulum giyip çalışmanız

Ne kadar araç kültürüne hakim olsamda sanayide tecrübe edinmek başka bir şey.. En önemlisi vakit..Maalesef işimden dolayı ve kendi sabr çıtamdan dolayı o seçeneği hiç düşünemedim.Bütün bunları ele aldığımda aklıma tek kişi Çınar geldi

Her şeyden öte gerek kişiliği , gerek tecrübesi insana güven veriyor.Daha ben demeden bu araca bunu yapalım dediğinde içinizdeki o rahatlama bu iş tamamdır dedirtiyor

Bu süreçte kendi aracı gibi koşturması,emek vermesi,değer katması.. bazı şeyler gerçekten para ile ölçülemez.Sağolsun o da kırmadı benim bu içimdeki heyecana destek çıktı ve ortaya emsalsiz ayarında bir gsi çıkarttı

Adam rahatsız çünkü

Araç sahibi olarak yorum yapan herkesin gönlüne sağlık ve en önemlisi emek veren can dostum çınarın emeğine sağlık

Allah nazar değdirmesin , işinde her zaman en iyisi olacağı hiç şüphesiz

Bize böyle adamlar daima lazım