Corsa B GSİ - Do It Yourself - Kaporta, Boya - Detailing

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Valla çok tatlı olmuş toros farları aşırı beğendim eline koluna sağlık

GSİ CLUB

Acemi Detaycı
Üye
Kalite tesadüf değil dedik,en ufak şeyde adresimiz belli dedik ve moretteleri çınara teslim ettik :) O elde duran kusurları olan morette oldu 0 morette :D Herkese dilekleri içinde çok teşekkür ederim,imkan dahilinde emsali olmayan bir gsi yapmaya çalışıyoruz :) Tabi burda en çok teşekkürü çınara borç bilirim :) Başkası olsa asla uğraşmaz ama gerçekten kendi aracı gibi emek veriyor :)

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Emeğine sağlık kardeşim bi işe kalben gönül vermiş birisin,işte bu yüzden yaptığın herşey takdir'i hak ediyor.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Adamın eli değidiği herşey sanat eserine dönüyor :) Rönesans döneminde yaşamış olsa muhtemelen Türk bir sanatkar olarak tarihe geçerdi :taraa::nazar::nazar: Ellerine sağlık üstad, saygıyla selamlıyorum.:alkisss:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık kardeşim
Uygulamaların tek kelimeyle harika
Keyifle takip ediyorum
Abicim teşekkürler beğenmene sevindim :)

Ellerine sağlık abi, 90ların ateşli hatchbacklerini çok seviyorum.:)
Ateşine el dokunmuyor kardeşim teşekkürler :)

Yapıyorsun bu işleri vesselam, elinden bir uçan bir kaçan.
Est abi teşekkürler :)

Enteresan bir görüntü, alışkın değiliz bu arabada buna ama alıştırma işe yaramış cuk oturmuş ellerine sağlık:D
Çok teşekkürler :D
Mami bey elinizin değdiği belli oluyor size ayrı araca ayrı maşallah diyelim, görüntüsü çok daha çekici olmuş sıradan değil kesinlikle :) sahibi güle güle kullansın
Cancım teşekkürler :)

Valla çok tatlı olmuş toros farları aşırı beğendim eline koluna sağlık
Atocum teşekkürler :)

araca ayrı bir hava katmış yazmadan durumadım :D elinize sağlık
Çook teşekkürler :)

@CNR Detailing hocam çok fena işçilik yapmışsınız. Yok artık daha neler diyorum..
Teşekkür ederim beni takip etmeye devam etmelisin o halde :)

Kalite tesadüf değil dedik,en ufak şeyde adresimiz belli dedik ve moretteleri çınara teslim ettik :) O elde duran kusurları olan morette oldu 0 morette :D Herkese dilekleri içinde çok teşekkür ederim,imkan dahilinde emsali olmayan bir gsi yapmaya çalışıyoruz :) Tabi burda en çok teşekkürü çınara borç bilirim :) Başkası olsa asla uğraşmaz ama gerçekten kendi aracı gibi emek veriyor :)
Güle güle kullan canısı :)

Emeğine sağlık kardeşim bi işe kalben gönül vermiş birisin,işte bu yüzden yaptığın herşey takdir'i hak ediyor.
Teşekkürler Giraycım :)

Adamın eli değidiği herşey sanat eserine dönüyor :) Rönesans döneminde yaşamış olsa muhtemelen Türk bir sanatkar olarak tarihe geçerdi :taraa::nazar::nazar: Ellerine sağlık üstad, saygıyla selamlıyorum.:alkisss:
Yorumun bana güzel bir motivasyon kaynağı oldu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :D