İnceleme Dancingboar Snow Foam Lance

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Köpük yapma filtresini yedek gönderiyorlar benimkindede vardı paketin içinde duruyor. Fl yi hiç denedinizmi?
Henüz deneyemedim çünkü karcher sitesinden verdiğim k6 special siparişim 10 gün sonra bugün kargoya verildi. Halbuki aynı gün dancingboar siparişi vermiştim yurtdışından geldi bile :) Hayatımda karcher kadar ciddiyetsiz bir firma görmedim. Almanya da bulunan merkezlerine kadar yazdım ama son kullanıcıyı kimse takmıyor. Satış sonrası hizmetleri için bir çok olumsuz şikayet gördüm. Yine de şansımı denemek için siparişi iptal etmedim bakalım neler olacak.. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Henüz deneyemedim çünkü karcher sitesinden verdiğim k6 special siparişim 10 gün sonra bugün kargoya verildi. Halbuki aynı gün dancingboar siparişi vermiştim yurtdışından geldi bile :) Hayatımda karcher kadar ciddiyetsiz bir firma görmedim. Almanya da bulunan merkezlerine kadar yazdım ama son kullanıcıyı kimse takmıyor. Satış sonrası hizmetleri için bir çok olumsuz şikayet gördüm. Yine de şansımı denemek için siparişi iptal etmedim bakalım neler olacak.. :)
Siz birde ariza yaptiginda Servis Hizmetini bir görün :) Asiri Sorumsuz bir firma

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
tamamdır abi inşallah gelir güzel günlerde kullanırsın karcherdan bu şekilde cok şikayet gördüm allahtan nilfisk böyle değildi forumda bi abiyede bozulan parçada hemen yardımcı olmuşlardı :)

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dancingfoam için işaretlediğim bölüm nasıl sökülüyor? Köpük yapıcı metal parçayı yanında yollamışlar sanırım içine koymam gerekiyor.
Sökmek kolay da arkadaşların belirttiği gibi şimdilik sökmenize gerek yok. Çünkü içerisinde köpük yapıcı mevcut. Yanında gelen yedek.

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Bugün Karcher K6 ile Dancingboar Foam Lance denedim ama kesik kesik atıyor. İki nozulu da denedim ama nafile. Çözüm var mı?

YusufSari

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Arkadaşlar K5/K6 Makinalar var bende her iki.makinada da kesik atim olayi var kutu icerisinden iki adet nozul var ben yedek olani taktim bir sorun yasamadim duzeldi ama baska arkadaşlarda düzelmedi sonradan nozul aldilar hep.
Merhaba hocam şu anki makinem bosch 120 bar. Autobrite foam lance sipariş ettim. Buna layık yıkama makinesi almayı düşünüyorum. K5 compact, k6 special, bosch advanced 160 ve nilfisk 150 arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz. Basınç gücü benim için önemli.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba hocam şu anki makinem bosch 120 bar. Autobrite foam lance sipariş ettim. Buna layık yıkama makinesi almayı düşünüyorum. K5 compact, k6 special, bosch advanced 160 ve nilfisk 150 arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz. Basınç gücü benim için önemli.
Hocam saydiginiz makinalar ortalama birbirine yakin seviyede Autobrite i bosch uyumlu mu sectiniz oyleyse Bosch dan devam edin derim yoksa da diger makinalarda gayet iyi

Ahmetmlym

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba arkadaşlar, ürünü aldım ve çok memnunum fakat ürünün haznesini yanlışlıkla kırdım. Hangi haznenin uyduğunu biliyor musunuz?

hasaneefee67

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak Ereğli

Mexmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam böyle pahalıya gelir. Temu dan karcher bear force kısa tetik ve snow foam alıcaksın.
Aliexpressten de Bosch uyumlu adaptör alıcaksın daha mantıklı. Aynı kombini yaptım sorun yok

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Bu foam lance videolarındaki laps laps köpük yere düşme sesi bir tek beni mi tahrik ediyor :kovboyyx:

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul