İnceleme Dancingboar Snow Foam Lance

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Dancingboar üzerinde gelen nozul 1.25 midir yoksa yedek olan mı 1.25 ?
Bosch aquatak 160 ile bugün deneme yaparken kesik kesik çalışıp makine durdu çalışmadı böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
Yedek olani deneyin benim.Karcher da K5 ve K6 da aynisini yapti nozulu degistirdim sorun kalmadi

brsokcu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Söküp nozulu deneyeyim öyleyse Sefa hocam acaba makine kendini korumaya mı aldı diye düşündüm.
Hocam mevzu koruma değil. Makine belirli bir basınca ulaşınca duruyor ya tetiğe basınca geri çalışıyor mevzu tamamen aynı basıncı 1.25 lik nozül e göre çok fazla ona 1.35 lik orifice nozül takman lazım. Eğer halen sorunu yaşıyor isen yardımcı olabilirim.

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Arkadaşlar elimde k3 var. Bundan almayı düşünüyorum ancak makinam ile uyumlu olur değil mi ?

babysti

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar Dancingboar üzerinde gelen nozul 1.25 midir yoksa yedek olan mı 1.25 ?
Bosch aquatak 160 ile bugün deneme yaparken kesik kesik çalışıp makine durdu çalışmadı böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
selamlar cozumu buldunuz mu bendede karcher k6 var kendi tabancasiyla ayni sikintiyi yasiyorum