Detail Forum Kağıt Paspas / Stoklar Tükendi

Kağıt ve renk olarak hangi opsiyonu tercih ederdiniz?

• Bej Renk Deri Kağıt Üzerine Forum Logo Baskısı

Kullanılan: 24 28.2%
  • Siyah Renk Selefonlu Kağıt Üzerine Forum Logolu

Kullanılan: 61 71.8%

• Kullanılan toplam oy
    85

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye

Bu kesim de düşünülebilir, sağdan soldan katlamak dırumunda kalmayız.

tela paspas olayını deneyimlemeyenler için şöyle bahsedeyim;

Özellikle yıkamacıya gitmeyen petrol tayfa için biçilmiş kaftandır, yaklaşık 2 yıdır paspas yıkama derdinden kurtardı beni, çok aşırı kirlenince çöpe gidiyor yenisini seriyorum, altı her zaman temiz kalıyor, çakıl kum vs olunca silkememe bile yetiyor çoğu durumda, kalın olduğunda yırtmak mümkün olmuyor, suya dayanıklı, bide o zaman ebat olarak da büyüktü fazlalık kısımları sağ sola sıkıştırıyorum havuz gibi oluyor herşey ortada toplanıyor.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Bu kesim de düşünülebilir, sağdan soldan katlamak dırumunda kalmayız.

tela paspas olayını deneyimlemeyenler için şöyle bahsedeyim;

Özellikle yıkamacıya gitmeyen petrol tayfa için biçilmiş kaftandır, yaklaşık 2 yıdır paspas yıkama derdinden kurtardı beni, çok aşırı kirlenince çöpe gidiyor yenisini seriyorum, altı her zaman temiz kalıyor, çakıl kum vs olunca silkememe bile yetiyor çoğu durumda, kalın olduğunda yırtmak mümkün olmuyor, suya dayanıklı, bide o zaman ebat olarak da büyüktü fazlalık kısımları sağ sola sıkıştırıyorum havuz gibi oluyor herşey ortada toplanıyor.
65x45 boyutlar iyiymiş baya kapatır tabanı. Fiyatlar nasıl peki bu ürünün

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Berkay

Bunun gibi çok çeşit var en çok deri olanları merak ediyorum gidip bakmak lazım aslında ama bana epey uzak kalıyor.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam bende talibim, üretilirse alabilirim. bu arada şunu ekleyeyim eğer matbaada yaptırılıyorsa eniştem topkapı da matbaacılar sitesinde büyük bir matbaa da grafiker olarak çalışıyor. Uygun fiyat konusunda yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
iyi olur. fiyat alın kesinlikle.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Şu kağıt paspasların ayağa dolanmasından ses yapmasından biraz rahatsız oluyorum ama mecbur kullanıyoruz. Düz siyah renk tela bez paspas alsak üzerine detailforum logosu bastırsak nasıl olur ?

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bende talibim, üretilirse alabilirim. bu arada şunu ekleyeyim eğer matbaada yaptırılıyorsa eniştem topkapı da matbaacılar sitesinde büyük bir matbaa da grafiker olarak çalışıyor. Uygun fiyat konusunda yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Hocam benim de matbaam var önceki paspasları ben üretmiştim yine fiyat çalışması yapıyorum. Anlaşılan o ki bayağı bir talep var. Fiyat çalışması bitince paylaşacağım burada. Herkes okeylerse elbette yöneticilerin onayı ile üretim yaparız.
Tela paspasın ayak altında dolanması sorunu var, son ürettiğimiz kağıtlar suya oldukça dayanıklıydı silince bile tekrar tekrar kullanılabiliyordu. Şuanda yine o kağıt paspaslar ve yumuşak pvc malzeme üzerine fiyat araştırması yapıyorum.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hocam benim de matbaam var önceki paspasları ben üretmiştim yine fiyat çalışması yapıyorum. Anlaşılan o ki bayağı bir talep var. Fiyat çalışması bitince paylaşacağım burada. Herkes okeylerse elbette yöneticilerin onayı ile üretim yaparız.
Tela paspasın ayak altında dolanması sorunu var, son ürettiğimiz kağıtlar suya oldukça dayanıklıydı silince bile tekrar tekrar kullanılabiliyordu. Şuanda yine o kağıt paspaslar ve yumuşak pvc malzeme üzerine fiyat araştırması yapıyorum.
Dayanım için anlatmak istediğim buydu, tela diyince yıkamacılarsa verilenler gibi 2-3günde buruşan bir yapısı yok, orjinal paspaslar kadar sağlamdı, bitirmeye kıyamıyorum silip silip kullanıyorum :D

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 yıl önce diğer forumda yaptırdığımız paspasları halen kullanıyorum. Ama bahsettiğiniz boyutlar bence küçük, eğer 55x80 ebatında üretim olursa bende 200 adet almak isterim. Bahsettiğim boyutlardaki paspasları arkadan sabitleyerek kullanıyorum, bu şekilde yaptığımda binen yolcular paspasları kaydırmıyor ve alttaki kauçuk paspaslar hiç kirlenmemiş oluyor.