Detail Forum Kağıt Paspas / Stoklar Tükendi

Kağıt ve renk olarak hangi opsiyonu tercih ederdiniz?

• Bej Renk Deri Kağıt Üzerine Forum Logo Baskısı

Kullanılan: 24 28.2%
  • Siyah Renk Selefonlu Kağıt Üzerine Forum Logolu

Kullanılan: 61 71.8%

• Kullanılan toplam oy
    85

detayne

Çaylak Detaycı
Üye
Daha önce siyah renk kağıt paspas yapılmış. Merak ettiğm konu beyaz veya açık renk tabanlı ayakkabılarda boyama yapıyor mu? Ayakkabıların paspasa değen kısımları siyaha boyanmış durumda.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@erguel çift boy yerine büyük olandan tek boy da yapabiliriz, ikiye bölmesi çok basit kendimiz de yaparız hem büyük küçük fazla yada az isteyen oluyor bunun önüne geçilir.

kaiserx

Çaylak Detaycı
Üye
Takip 200 de benden yalnız ön taraf için geniş ve uzun bir kağıt lazım bunu da düşünelim lütfen

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar, bugün bi fiyat hesaplamaşı yaptım fakat çıkan sonuç açıkçası ürküttü biraz. Bildiğiniz gibi önceden yaptıklarım selefon kaplamalı ve deri desenliydi. Suya ve yırtılmaya karşı mukavemetiydi ve çoğumuz memnun kalmıştı. 40x50 ebatında yine aynı özelliklerde yaptığım zaman ne oluyor diye maliyet çıkardım. Bu iş basit bir iş gibi görünsede aşırı titiz bir organizasyon gerektiriyor 100’e yakın paket hazırlanıyor ve tek tek adresler vs. oldukça zahmetli. Geçen seferde kargo şirketinin hatası sonucu çoğu kişiye kargo benden olarak gitti bırakın kârı, zarar bile etmiştim :) Ben şuanda bu işi kuzenimin n11 mağazası üzerinden yapmak istiyorum. Buraya ürünü koyarım ve kargo dahil olarak herkese teslimatını gerçekleştiririm. 3 aşağı 5 yukarı kargo dahil olarak bi maliyet belirledim. Maliyetin fazlası olmaz ama azalması için çalışmaya devam edeceğim fırsat buldukça, ucuz kağıt arayacağım vs. Şuan için tepe maliyeti 100 adet için kargo dahil 100 lira gibi bir rakam çıkıyor. Saygılarımla merakla bekleyen forumdaşlarıma sunarım.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Herkese merhabalar, bugün bi fiyat hesaplamaşı yaptım fakat çıkan sonuç açıkçası ürküttü biraz. Bildiğiniz gibi önceden yaptıklarım selefon kaplamalı ve deri desenliydi. Suya ve yırtılmaya karşı mukavemetiydi ve çoğumuz memnun kalmıştı. 40x50 ebatında yine aynı özelliklerde yaptığım zaman ne oluyor diye maliyet çıkardım. Bu iş basit bir iş gibi görünsede aşırı titiz bir organizasyon gerektiriyor 100’e yakın paket hazırlanıyor ve tek tek adresler vs. oldukça zahmetli. Geçen seferde kargo şirketinin hatası sonucu çoğu kişiye kargo benden olarak gitti bırakın kârı, zarar bile etmiştim :) Ben şuanda bu işi kuzenimin n11 mağazası üzerinden yapmak istiyorum. Buraya ürünü koyarım ve kargo dahil olarak herkese teslimatını gerçekleştiririm. 3 aşağı 5 yukarı kargo dahil olarak bi maliyet belirledim. Maliyetin fazlası olmaz ama azalması için çalışmaya devam edeceğim fırsat buldukça, ucuz kağıt arayacağım vs. Şuan için tepe maliyeti 100 adet için kargo dahil 100 lira gibi bir rakam çıkıyor. Saygılarımla merakla bekleyen forumdaşlarıma sunarım.
Kalitelerine kefil olduğunuz süreçte ben belirttiğim miktarı alırım. Maliyet düşürmek benim açımdan elden teslim almak olabilir. Haricen forum içerisinde yapılacak bir toplu alıma çok fazla kar koyacağınızı sanmıyorum emeğinize sağlık.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar ürünün rengi siyah olacak, üzeri şeffaf telefon kaplama olacak ve deri deseni dokusunda olacak. Yani önceden deneyimlediğimiz yönde silinip tekrar kullanılabiliyordu. Bej renk seçeceği de ekleyebiliriz eğer çok talep gelirse. Herkes taleplerini yazarsa bi ona göre hareket ederiz.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar ürünün rengi siyah olacak, üzeri şeffaf telefon kaplama olacak ve deri deseni dokusunda olacak. Yani önceden deneyimlediğimiz yönde silinip tekrar kullanılabiliyordu. Bej renk seçeceği de ekleyebiliriz eğer çok talep gelirse. Herkes taleplerini yazarsa bi ona göre hareket ederiz.
Siyah ve selefon kaplamalıya 100 adet beni yazabilirsiniz. Tesekkur ederim bilgilendirme için

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benide siyah olana 100 adet olarak yazabilirsiniz teşekkürler :)

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
BEN DE 1 PAKET ALABİLİRİM. BEJ RENK DE OLABİLİR ARACIM EÇİ BEJ RENK PASPASLARI DAHİL. KARAR VEREMEDİM RENGİNE :(