Detail Sıcak Fırsatlar

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Sanırım AliExpress’ten alınan bir ürünün Çin deposundan gönderilip 4. Günde Almanya içinde dağıtıma çıkarılması bir rekor.. :D
Bu kadar hızlı beklemiyordum. Akşam @Sercan20 kardeşimiz de bakacak bakalım aynı durum Türkiye için nasıl olacak. Normal teslimat bende 3 Ocak gözüküyordu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sanırım AliExpress’ten alınan bir ürünün Çin deposundan gönderilip 4. Günde Almanya içinde dağıtıma çıkarılması bir rekor.. :D
Bu kadar hızlı beklemiyordum. Akşam @Sercan20 kardeşimiz de bakacak bakalım aynı durum Türkiye için nasıl olacak. Normal teslimat bende 3 Ocak gözüküyordu.
Akşam olsun hemen bakıcam bende, çok şaşırdım o kadar hızlı gelmesini. :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Şimdi tekrardan baktım, ayın 7'sinde yani dün saat 18.00 civarlarında kargo uçağına TR'ye gelmek için binmiş. :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sutaş Blower Kompresör Hava Körüğü Air Blower 8177 – Weblonya

Aşırı derecede kafama yattı seramikli araçları rahat rahat havlusuz kurulayabilirim diye tahmin ediyorum varmı daha önce kullanan ?

Youtube'da birini buldum ama fena değil sanki
Bunu taşıması biraz zor olabilir :( Ben 8 sene önce KL Blower almıştım. Biraz sesli bir arkadaş ama güzel iş yapıyor.
Şöyle benim 8 sene önce çektiğim videoyu da buraya bırakayım :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Aşırı derecede kafama yattı seramikli araçları rahat rahat havlusuz kurulayabilirim diye tahmin ediyorum varmı daha önce kullanan ?

Hemen Poorboys Qw+ konusundaki videoyu izleyebilirsin. Mart ayı gibi aldım eylül başında motor yedi.
Fabrikaya gönderdim. Motorunu değişip yollamışlar ilk halinden daha sessiz ve güçlü halde geri geldi. 1 kuruş para vermedim kargosu garantisi hepsi içindeydi.
Mis gibi esnaflar böyle insan kaldı mı dedirtti resmen

Ayrıca bu video forumumuzdaki @Emre Mert forumdaşımıza ait :sarılx:

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Videoyu ben çekmiştim. Çekiş ve üfleme gücü iyi, malzeme kalitesi kötü ve gürültülü bir cihaz. İş görüyordu ama sokak arasında çok pratik bir kullanımı yoktu. Gürültüsünden tedirgin olduğum için kullanmayı bıraktım. Dükkanda makineleri temizlemek için kullanıyoruz şimdi.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Uygulama sonrası wax niyetine iş görür mü bu ürün? Katı waxmı daha iyi olur?
İşin aslı ben hep niyetlendim ama eldeki ürünlerden dolayı sonra alırım diye erteleyip almadım. O nedenle de ürün hakkında bilgim yok. Ama en kötü olacakları söyleyeyim, boncuklanma, su iticilik, kalıcılık, parlaklık beklediğin gibi çıkmayabilir. Denemiş olmuş olursun. Mesela brillantcare teflon cila kullanmıştım. Ne kayganlık, ne parlaklık, ne boncuklanma ne de kalıcılık beklediğim gibi olmamıştı. Halende ürün durur.
Sıvı berbat olur, katı daha iyi olur diye bir kaide yok.
İşin özeti fiyatı uygunken alınabilir denenebilir. Denersen bizimle de deneyimlerini paylaşmış olursun gül gibi geçinir gideriz :) :D

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İşin aslı ben hep niyetlendim ama eldeki ürünlerden dolayı sonra alırım diye erteleyip almadım. O nedenle de ürün hakkında bilgim yok. Ama en kötü olacakları söyleyeyim, boncuklanma, su iticilik, kalıcılık, parlaklık beklediğin gibi çıkmayabilir. Denemiş olmuş olursun. Mesela brillantcare teflon cila kullanmıştım. Ne kayganlık, ne parlaklık, ne boncuklanma ne de kalıcılık beklediğim gibi olmamıştı. Halende ürün durur.
Sıvı berbat olur, katı daha iyi olur diye bir kaide yok.
İşin özeti fiyatı uygunken alınabilir denenebilir. Denersen bizimle de deneyimlerini paylaşmış olursun gül gibi geçinir gideriz :):D
8-10 yıl önce linkteki ürünü kullanıyordum tabi elle hare çizik bilmeyiz o zamanlar :D Parlaklığı boncuklanması iyidi kalıcılığı kötüyüdü, birde köpürmeyen şampuanını kullanıyordum :D
Turtle Wax Orijinal Çizik Alıcı Pasta+Cilalama 09g006 - - 0,00 TL

Denemek lazım dediğiniz gibi fiyatı uygun en fazla kenarda durur :D