Detail Sıcak Fırsatlar

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #2,521
8-10 yıl önce linkteki ürünü kullanıyordum tabi elle hare çizik bilmeyiz o zamanlar :D Parlaklığı boncuklanması iyidi kalıcılığı kötüyüdü, birde köpürmeyen şampuanını kullanıyordum :D
Turtle Wax Orijinal Çizik Alıcı Pasta+Cilalama 09g006 - - 0,00 TL

Denemek lazım dediğiniz gibi fiyatı uygun en fazla kenarda durur :D
Ben alacağım almasına da elde çok ürün var. Her seferinde almayacağım önce eldekileri bitireceğim diyorum sonuç yine bilindik şekilde bitiyor. Benim Titanic filmin sonunda hep batıyor :D :D Bir yüzeyde tutamadım o gemiyi :D
Kısıtlamalar yüzünden de yıkama da yapamıyorum. Normal şartlarda bu Pazar gününü yıkamaya adayacaktım ama olmadı. Valla alırsan ve burada sonuçları video ile paylaşırsan kendime almış kadar mutlu olurum. En azından alınıp alınmayacak bir ürün olduğunu öğrenirim. :)
(ver gazı ver gazı, ııın ııın :D :D )

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Seramik kaplama olmayan araçta da kullanılabilir mı bu ürün?
Benim otomobillerde an itibariyle seramik yok. Ben ürünü ecenebilerin tabiri ile standalone yani başka üründen bağımsız olarak kullanacağım :)
İşin özeti, evet kullanılır :)

dabledor

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Selamlar ürün yorumlarını inceledim kullanımı konusu biraz kafamı kurcaladı e ger ürünü kullanıyorsanız tam olarak nasıl kullanıldığını açıklayabilir mısınız? Yorumlarda ürünü aracı yıkayıp kuraladiktan sonra kullanan var ıslak hali ile de kullanan ve uygulamada sert bastırmak mı gerekiyor o biraz kafamı karıştırdı

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Selamlar ürün yorumlarını inceledim kullanımı konusu biraz kafamı kurcaladı e ger ürünü kullanıyorsanız tam olarak nasıl kullanıldığını açıklayabilir mısınız? Yorumlarda ürünü aracı yıkayıp kuraladiktan sonra kullanan var ıslak hali ile de kullanan ve uygulamada sert bastırmak mı gerekiyor o biraz kafamı karıştırdı
Ürünü ıslak yüzeyde de kullanabilirsiniz. Yani, BSD'yi ıslak yüzeye sıkıp kurulayabilirsiniz. Ha beklediğiniz etkiyi yakalayamayabilirsiniz ben kayınpederin otomobilinde bu şekilde uyguladım yan panellerde boncuklanma oluşmuştu ama diğer panellerde istediğim etkiyi yaklayamadığım için kuruladıktan sonra tekrar sıkmıştım o zaman olmuştu.
Açıklamalar çok havada kalabiliyor abzende tercüme hatası yapıyorlar. Aslında söylenmek istenilen, yüzeyde çok az miktarda su kaldıysa ürünü sıkıp kullanabilirsiniz. Yüzeyde zayıflamış bir koruma var ise korumasız yüzeye oranla yüzeyde az su kalacaktır. Kalan suyun üzerine ürünü sıkıp kurulama yapabilirsiniz. Böylelikle iki işi bir arada yapmış olursunuz.
Japonların bir videosunu buraya bırakıyorum. BSD'nin maskeleme özelliğinin olduğunu da vurgulamak istemişler amma velakin cümbür cemaatin en azından kayınpederin 17 yaşındaki Ford Focus'undaki yoğun miktardaki dairesel çiziklerin gelmişinde geçmişinde geleceğinde hiçbir değişiklik olmamıştı. Yumuşak boyalarda az miktarda dairesel çiziği tamamen kapatabileceğini pek sanmıyorum ancak daha az görünür hale getirebilir.
Ha bu arada, Japonya'da satılan BSD'nin şişesi farklı, belki içeriği de farklıdır. O nedenle de çizikleri de maskeliyor olabilir. Çünkü bu çekik gözlü kardeşlerim (seviyorum kerataları, ulan acaba hastanede karıştırdılar mı beni, asıl ailem Japon olmasın ya, ne zaman NHKWorld'u açsam memleket hasreti çekenler gibi dalıp gidiyorum, ne diyordum ben, dur kaldığım yerden devam :D )
Hah, buyrun japon BSD'sinin videosu. (sesi kısmanızı tavsiye ederim, kurumaku wakkasu, hai dori dori hattori diye sert sert konuşan dayının sesi Pazar gününün içine edebilir)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Rica ederim :) Bir fırsat yaratıp otomobili yıkarsam ıslak yüzeyde kullanılabilen ürünlerden birini tercih edeceğim ve video çekeceğim zira aldığım Turtle Wax'ı kullanmak istiyorum ama sırada bitirmek istediğim birkaç ürün var malesef. Çöpe atmak yerine önceliği onlara verip sonra Turtle Wax'ı kullanmak niyetindeyim ama youtube'da aratırsanız nasıl kullanıldığını izleyebilirsiniz. Gerçi hepsi ingilazca ama olsun iyi-kötü fikir verecektir. O videoları izleyene kadar ve kutu arkasındaki yazıyı da okuyana kadar ürünü ıslak yüzeye sıkıp durulama yapacağımı düşünüyordum öyle değilmiş. Sıkıp silmek gerekiyormuş. (gitti yine bir mikrofiber bez, kim yıkayacak bu bezleri, eve mikrofiber bez getirip çamaşır makinesi önündeki kirli sırasına park ettiğimde hanım bana sinir oluyor :( )

campingspo

Tecrübeli Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Fiyat çok iyi ben de sipariş verdim ama yorumlarda plastik kokusu geldiğinden bahsedilmiş. Umarım öyle olmaz.
Plastik olan kısım kapak sadece, yani içecek çelik haznede, sadece içerken plastiğe temas ediyor. Özellikle sıcak içecek için kullanıyorum, koku yok.