Detail Sıcak Fırsatlar

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #3,381
''1000 Gr. GSM Değeri Vardır Efendim'' cevabı geldi satıcıdan, bu fiyata güzel değer gibi

Kendi kendime cevapladım :D
Bende zamanında superclean ultra wolly almıştım hala duruyor. Yanlış hatırlamıyorsam 800 gsm felandı.o zaman 50 tl idi. hala duruyor ama performansı yok. Yarı parasına yine aynı yerden mavi bir bez aldım onun gsm çok daha düşük ama o bezden 2 tane olsa komple arabayı kurularım bir tanesi bile neredeyse kurulayacak zaten su çekmesi ultra wolly gör çok iyi.
ultra wolly suyu çekmiyor ordan oraya suyu sürüklüyor iz bırakıyor istedigim performansı yok. O zaman yorumları da iyiydi o yüzden aldım.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Elimde sonax'ın 250 ml lik antifirizli cam suyu konsantresinden 1 tane vardı, kışa hazırlık için yine alırım bir ara derken kalıyordu, şimdi sizin mesajınızı görünce tam denk geldi, sipariş geçtim, bildirim için teşekkürler hocam :)
Rica ederim hocam , bende uzun süredir takip ediyordum fiyatı düşünce kaçırmamak lazım :)
Bu üründe konsantre 1:1 oranda -20 derece diyor makul :)

Detaycijudge

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Detailingdukkani.com yeniden ürün satışına açılmış. Fiyatların piyasa dengesine göre korunduğunu gördüm. Önceki satış sitesinde piyasanın çok üstünde fiyatlara satış yapılıyordu. İlgilenenler inceleyebilir

Sitedeki Valet pro dragon breath fiyatı ile trendyolda satışa arz edilen k2 roton satış fiyatı aynı mesela öncesinde 100 tl daha pahalıydı

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Detailingdukkani.com yeniden ürün satışına açılmış. Fiyatların piyasa dengesine göre korunduğunu gördüm. Önceki satış sitesinde piyasanın çok üstünde fiyatlara satış yapılıyordu. İlgilenenler inceleyebilir

Sitedeki Valet pro dragon breath fiyatı ile trendyolda satışa arz edilen k2 roton satış fiyatı aynı mesela öncesinde 100 tl daha pahalıydı
Hocam kaçırdığınız nokta Roton 1 litre Dragon breath 500 ml