Detail Sıcak Fırsatlar

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Tac system shinee wax 1 lt 324 TL
Tac System Shinee Wax - 1l Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Tac system tire dressing 500 ml 153 TL
Tac System Tire Dressing - 500ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

ve diğer tac system ürünleri uygun fiyata aynı satıcıda ihtiyacı olan bakabilir

Shine waxı sipariş vererek 3 aylık harcama kotamı doldurup 1 sene boyunca sıcak fıraatlar konusunda kendimi banlıyoru.m :)

Bu ürün car pro elixir ile kıyasladığımızda parlaklık olarak üstün mü bilgisi olan var mı?

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tac system shinee wax 1 lt 324 TL
Tac System Shinee Wax - 1l Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Tac system tire dressing 500 ml 153 TL
Tac System Tire Dressing - 500ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

ve diğer tac system ürünleri uygun fiyata aynı satıcıda ihtiyacı olan bakabilir
Sabah bu mesaji okumustum ama Shinee Wax'a bakmistim. Lastik parlaticiyi atlamisim. Simdi trendyol uzerinde gezinirken Tac System diye arattim ve lastik parlaticiyi 153 TL'ye gorunce aldim. Elimde baya lastik parlatici oldu umarim guzeldir. Tesekkurler.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sabah bu mesaji okumustum ama Shinee Wax'a bakmistim. Lastik parlaticiyi atlamisim. Simdi trendyol uzerinde gezinirken Tac System diye arattim ve lastik parlaticiyi 153 TL'ye gorunce aldim. Elimde baya lastik parlatici oldu umarim guzeldir. Tesekkurler.
Güzel günlerde kullanın incelemerine baktım güzel ürüne benziyor bende ilkdefa kullanacağım çeşit olsun diye aldım

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya

idriskaratay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
MJJC Karcher K2 - K7 Köpük Tabancası Karcher K Serisi Basınçlı Yıkama Karcher için (Altın) belki birinin işine yarar amazonda bu şekil arama yaparsanız fiyat olarak 770 tl olan ilan çıkıyor

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Beylikdüzü büyükçekmece istikametinde autopia ya gelmeden yan yolda bulunan shell’de ( Alperenden Petrol) Shell 3 lt 4 mevsim konsantre cam suyu yeşil renk olan 50 TL arkadaşlar