Detail Sıcak Fırsatlar

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #3,681
Ayda 2-3 kere yıkadığım oluyordu hocam. Benim lastik yanakları ince olduğundan belki de az gidiyordu ama çoğu zaman arkadaşımla birlikte kullanıyorduk, ona rağmen yarılanmamıştı. Kullandığınız aplikatör vs. ürünü fazla emiyor olabilir mi?
Merhabalar. Aracımın yanakları 55 ve aplikatör olarakta cartainerin aplikatörünü kullanıyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Benim lastikler 35 yanak :) Bahsettiğiniz aplikatör sanırım davlumbaz fırçası tarzında bir ürün. Ben süngerle uygulama yapıyorum, birkaç damla bütün lastiğe yetiyor.
yanağın ince olması cok fark ettirecektir. Kullandığım ürün cartainer lastik parlatıcı aplikatörü küçük yarıçapı belkide 1.5-2 cm anca vardır yuvarlak birşey.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Sn cilalı , bu ürün iç aksam hassas yerlerde de kullanılıyor mu. Göğüs , tuş takımı , kapı iç üst kısımdaki yumuşak yerlerde.
Arkadaşlar bir sıcak fırsatla daha sizleri başbaşa bırakıyorum nanolex interior cleaner 750 ML sadece 250 TL( Ürün kullanıma hazır resimdeki ürünün konsantre olduğuna bakmayın ) 2 adet satın aldım üründe sorun yok bilginize sadece siparişinizi whatsapp hatlarından teyit edip kargo takip kodu isteyiniz

Nanolex Interior Cleaner 750 ml - Genel Maksatlı Araç Iç Temizlik - Boyassi - Global Detail Store

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar bir sıcak fırsatla daha sizleri başbaşa bırakıyorum nanolex interior cleaner 750 ML sadece 250 TL( Ürün kullanıma hazır resimdeki ürünün konsantre olduğuna bakmayın ) 2 adet satın aldım üründe sorun yok bilginize sadece siparişinizi whatsapp hatlarından teyit edip kargo takip kodu isteyiniz

Nanolex Interior Cleaner 750 ml - Genel Maksatlı Araç Iç Temizlik - Boyassi - Global Detail Store
bu urun baska sitelerde 500-600 tl
Civari? Cidden bu fiyata orjinal urun midur hocam?

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu urun baska sitelerde 500-600 tl
Civari? Cidden bu fiyata orjinal urun midur hocam?
Orjinal ürün ben aldım 2 adet öncedende nanolex interior cleaner kullanmışlığım oldu üründe sorun yok boyassi eski nanolex bayisi zaten elinde kalanları satıyor muhtemelen üretim tarihleri 2021 @Eaglemre

@emirhaneness ürün kullanıma hazır fotoğrafını muhtemelen yanlış koydular concentrate olanı türkiyede satılmıyor zaten o üründende elimde mevcut yurt dışından gelen akrabama aldırmıştım

Atsiz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Boyassi den autobrite ürünü almıştım orijinal başlığını yollamamıslardı ısrarla , kara listemde ama fiyat güzelmiş.