Detail Sıcak Fırsatlar

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende K2 apartmanın kazan dairesinde duruyor.( Tüm malzemelerim orada duruyor, eşimin haberi yok:) )
Hocam bende k2 roton koyduğum bir sprey şisesini birgün eve birşey için kullanıp kenara koymuştum,eşim evde 3 gün koku kaynağı aradı :terlisırıtan: Çaktırmadan yan kilere fırlattım sonra. Bundan sonra paraya kıyarım meguiars ürünü alırım. Zaten @Sefa46 hocam sayesinde depoladım biraz. :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam bende k2 roton koyduğum bir sprey şisesini birgün eve birşey için kullanıp kenara koymuştum,eşim evde 3 gün koku kaynağı aradı :terlisırıtan: Çaktırmadan yan kilere fırlattım sonra. Bundan sonra paraya kıyarım meguiars ürünü alırım. Zaten @Sefa46 hocam sayesinde depoladım biraz. :)
Bendede roton var aynı konusan muzdaripim başka şişede ferrof plus var onda cok koku göremedim poşetede sarınca koku yaymadı pek

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende de roton var balkonda kendi şişesinden açıp böldüm 1:1 sulandirdim başka şişeye ama çok şükür öyle koku yapmadı.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
merhabalar Detail ailesi, geçen gün yağmur kaydırıcı hakkında konuşuldu. Bir arkadaş carpex in yağmur kaydırıcısı için iyi demişti. Aşağıdaki linkte fiyatı 110 lira görüyor.
Carpex Cam Yağmur Kaydırıcı 200 ml
Bunlar genelde silikon içerikli oluyor, cam su kaydırıcıların sealant tip versiyonlarından ben memnunum, silecek çalışacak camlara 2 kat uyguluyorum 2 ay civarı gidiyor. Carpro Flyby30, Gtechniq G5, K2 Pro Vision, Soft99 Glaco'nun bir kaç çeşidi var hatta. Bence bunlardan herhangi biri tercih edilebilir.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bunlar genelde silikon içerikli oluyor, cam su kaydırıcıların sealant tip versiyonlarından ben memnunum, silecek çalışacak camlara 2 kat uyguluyorum 2 ay civarı gidiyor. Carpro Flyby30, Gtechniq G5, K2 Pro Vision, Soft99 Glaco'nun bir kaç çeşidi var hatta. Bence bunlardan herhangi biri tercih edilebilir.
Bu da bilmediğim bir şeydi. Teşekkür ederim. Bilgi bilgidir. Peki nokta atışı bir ürün alacak olsam neyi tavsiye edersin.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Koctastan karcher filtresi alip da siparisi kargolanan,gelen var mi?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Hocam ürünü deneme şansı bulunca yorumlarınızı bekliyoruz.
İlk fırsatta hocam :) mevcut karcher k2 universal var bende. İlk izlenim olarak kaliteli duruyor. K2 ye göre baya ağır ama ve hortumun önde sarma yeri olması büyük kolaylık. Cihazın arka tarafında elektrik kablosunu sabitleme yeride var. 150 bar gücünü denediğimde yazarım :)