Detail Sıcak Fırsatlar

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #3,761
Gule gule kullanin hocam,urun bataryasiz olarak satiliyor dusunen arkadaslar gozden kacirmasinlar.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah hocam teşekkürler. Aynen ürün solo, ama einhell'in cihazlar arası batarya uyumu biraz bağımlılık yaptı bende, şimdilik dört cihaz sahibi olduk bu markadan :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@SuperClean %25 lik İndirim pek olmamiş sanki :dusunx: fiyatlar eskisi gibi ayni kalmiş,acaba sistemden mi düşmedi,Purestar grubunda özellikle yada sonradan zam geldi bilemem orasini.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean %25 lik İndirim pek olmamiş sanki :dusunx: fiyatlar eskisi gibi ayni kalmiş,acaba sistemden mi düşmedi,Purestar grubunda özellikle yada sonradan zam geldi bilemem orasini.
Merhaba,
Normal fiyatlardan direk %25 indirdik. Bir önceki indirimde 475 tl ‘ye düşen Duplex 45x75 cm şu anda 397 tl civarına indi . Bu fiyatlar bizim direk toptancılara verdiğimiz fiyatlardır.

Sizin önceki Alışverişlerinizde sistemde bir hata oluşmuş , bazı ürünleri siz maliyetinden bile çok aşağılarda almışsınız :):) oda size kısmetmiş.. O dönem bilgisini verdiler ama sorun bizim sistemden kaynaklandığı için mesuliyet bizim diye siparişlerinizi kargoladılar .

O yüzden size şimdi herşey pahalı geliyordur :sırıtan1: ama gerçekten en dipte fiyatlara indik , başta da dediğim gibi toptancılarımıza verdiğimiz fiyatlar .

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba,
Normal fiyatlardan direk %25 indirdik. Bir önceki indirimde 475 tl ‘ye düşen Duplex 45x75 cm şu anda 397 tl civarına indi . Bu fiyatlar bizim direk toptancılara verdiğimiz fiyatlardır.

Sizin önceki Alışverişlerinizde sistemde bir hata oluşmuş , bazı ürünleri siz maliyetinden bile çok aşağılarda almışsınız :):) oda size kısmetmiş.. O dönem bilgisini verdiler ama sorun bizim sistemden kaynaklandığı için mesuliyet bizim diye siparişlerinizi kargoladılar .

O yüzden size şimdi herşey pahalı geliyordur :sırıtan1: ama gerçekten en dipte fiyatlara indik , başta da dediğim gibi toptancılarımıza verdiğimiz fiyatlar .
Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

Ben kuruma aldigim için cok fazla dikkat etmedim keske uyarsaydiniz kargolamadan önce hallerdik hocam sonuçta yabanci degiliz yillardir ayni forumdayiz zarar etmenizi istemem yani :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Asıl Instagram'da paylaşılıp burada sonradan öğreniyor olmamız pek olmamış.
@SuperClean
Çok spontane gelişmiş , kısa süreli bir indirim yapalım diyerek düşünüp hemen site ayarlanıp , instagramdan bilgi geçmişler . Ben de instagramdan gördüm :)

Ama Forumdan zamanında kod kullanarak alışveriş yapan ve üye olan arkadaşlarada indirim haberini mail olarak bildirdik dediler.

emirhaneness

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
ADBL ürünlerinde kampanya mevcut.Çok iyi fiyatlar ihtiyacı olan değerlendirsin arkadaşlar.2 ve üzeri alıma sepette %7 indirim+ 10 tl takip et kuponu ve nays ile %10 geri iade almada cabası .

Tüm Ürünler ;
https://ty.gl/sqnwrng9s5
Bu markanın önerdiğiniz ürünü hangileridir ilk defa gördüm bu markayı kalite bi markamı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu markanın önerdiğiniz ürünü hangileridir ilk defa gördüm bu markayı kalite bi markamı
Spray Wax ve Ceramic QD kullandim cok guzeldi Firma eskiden beridir vardi Türkiye pazarinda ürünleri kaldirmisti,tekrardan satişa koymuş şöyle.bir durum var ürünleri.alirken SKT lerini sormaniz gerekiyor.

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Avrupada yaygın ve kaliteli bir marka.İnterior cleaner ve araç parfümünü kullanmışlığım oldu.Newmix fiyatına ürünleri var işinize yarayacak olanlara bir göz gezdirin bence.