Detail Sıcak Fırsatlar

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

m.aras

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Polham Şarjlı Otomatik 1.5 Litre Yüksek Basınçlı Araç Yıkama Köpük Püskürtücü El Pompası, Otomobil Temizleme Pompası https://amzn.eu/d/f18xhva

İndirim gelmiş arkadaşlar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel cihaza benziyor, deneyelim bakalım..

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Turtle wax seramik hızlı cila 290 tl. Ama üretim tarihi 2020 imiş. Fiyat çok uygun gibi geldi bana. Alsak bir sorun olur mu acaba.

Turtle Wax Seramik Hızlı Sprey Cila 500 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu ürün tekrar aynı fiyatla indirime girmiş ek olarak sepette 200 tllik x marka hızlı cilayı 10 tl ye ekletiyor sepete.

sorum şu olacak. Bu tw hızlı cila bu paranın karşılığını veren bir ürün mü? Ona göre 1 2 tane daha ekleyeceğim sepete

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu ürün tekrar aynı fiyatla indirime girmiş ek olarak sepette 200 tllik x marka hızlı cilayı 10 tl ye ekletiyor sepete.

sorum şu olacak. Bu tw hızlı cila bu paranın karşılığını veren bir ürün mü? Ona göre 1 2 tane daha ekleyeceğim sepete
Parasina gore cok iyi zaten bu fiyata yerli üretim bile nerdeyse yok :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Geçen ben de sipariş verdim, vonixx blend wax ın üstüne deneme yaptım, mevcut hidrofobisini bozdu. Tek panelin yarısına uyguladım, uyguladığım yerde su boncuklaması baya azaldı. :/
Hocam tek basina kullanin ürünü destekleyici bir ürün degil bu

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Dostlar bu ürün Seramik Destekleyici veya güclendirici degildir.

Kullanimi Dry&Shine gibi de degildir.Yani İslak Yüzeye uygulayip arkasindan tazyikli su tutmuyoruz.

İslak yüzeye uygulayip Wax Silme Bezi ile siliyorsunuz.Ben Kuru bir sekildede uyguladim sonuç güzeldi.Ama Siz kuru sekilde uyguladiginiz da silmeye dikkat edin gölgelenme yapabilir veya yapmayabilir bu husus onemli

Fiyat 290₺ ken alınır.Onun Haricinde Normal fiyati 700₺ kusur lerdeyken tercihinizi Vonixx Blend,Vonix Sİ02,ADBL Sentetic Wax gibi ürünlerden yana kullanin.:)

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye

Dostlar bu ürün Seramik Destekleyici veya güclendirici degildir.

Kullanimi Dry&Shine gibi de degildir.Yani İslak Yüzeye uygulayip arkasindan tazyikli su tutmuyoruz.

İslak yüzeye uygulayip Wax Silme Bezi ile siliyorsunuz.Ben Kuru bir sekildede uyguladim sonuç güzeldi.Ama Siz kuru sekilde uyguladiginiz da silmeye dikkat edin gölgelenme yapabilir veya yapmayabilir bu husus onemli

Fiyat 290₺ ken alınır.Onun Haricinde Normal fiyati 700₺ kusur lerdeyken tercihinizi Vonixx Blend,Vonix Sİ02,ADBL Sentetic Wax gibi ürünlerden yana kullanin.:)
Sefa hocam ürünün son kullanım tarihi nedir? Bir de linki rica etsem :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara