Detail Sıcak Fırsatlar

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Öne çıkan konu #4,001

Arkadaşlar şarjlı köpük pompası hepsiburadaya gelmiş. İnstagram incegaraj paylaşmış, ürünün yakın zamanda da indirime girip 800 küsür tl lere ineceğini belirtmiş ama kesinliği yok sanırsam.

Güncelleme: firmayla şimdi görüştüm, mağaza fiyatları 825tl imiş, birazdan da hepsiburada üzerinde indirime girip 825Tl olacakmış.

Ek güncelleme: İndirime girmiş arkadaşlar, şuanda 825tl hepsiburada üzerinde, jant ve davlumbaz temizliğinde kullanmak için siparişi verdim, bakalım kullanıp göreceğiz performansını
Hocam amazonda benzer bir fiyata satılıyor zaten yinede bir bakalım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Cüzdanımdaki kara deliğin genişlemesine katkıda bulunduğun için çok teşekkür ederim :D:D Evdeki köpük yapan pompaları tıkamayı ya da bozmayı başardığım için bunu almak farz oldu. Link için teşekkür ederim :)
Abi bende çok kararsızım daha yeni pompa aldım ama bu da göz kırpıyor :)

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Polham Şarjlı Otomatik 1.5 Litre Yüksek Basınçlı Araç Yıkama Köpük Püskürtücü El Pompası, Otomobil Temizleme Pompası https://amzn.eu/d/f18xhva

İndirim gelmiş arkadaşlar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13 TL'lik bir şey daha ekleyip NAYS ile 160 TL daha iade alabilirsiniz. 13 TL'lik ürün almazsanız 119 TL iade gelir :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Polham Şarjlı Otomatik 1.5 Litre Yüksek Basınçlı Araç Yıkama Köpük Püskürtücü El Pompası, Otomobil Temizleme Pompası https://amzn.eu/d/f18xhva

İndirim gelmiş arkadaşlar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deneyen oldu mu bu pompayı? Benim Alta Foam pompalama kısmından sızdırmaya başladıda.

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye