Detail Sıcak Fırsatlar

tahakmnt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
denizli
Öne çıkan konu #4,181
Detaymarketim den alışveriş yapıyorum şubesindeki arkadaşım(virtues yetkili satıcısı kendisi aynı zamanda) la aram iyidir. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Hatta kendisine söyleyeyim foruma özel indirim yapabilirler mi diye Rıfat beyle görüşsün. %5-10 ne olursa artık :melekx:
Evet güzel olabilir :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ya bişey sorcam. Ben eski kafa ile cam suyunu hangi benzinlikte denk gelirse oradan alıyordum. Yani gene bak gidip çeşmeden zart diye dolduruyorum o kadar bilinçliyiz yani. En azından 40-50 lira bişey veriyordum yani.. Neyse efenim şimdi benim aracın cam suyu bitti. Aklıma geldi evde olacaktı diye. Bi baktım yarım şişe yeşil, yarım şişe de mavi cam suyu var. İçeriğini bilmiyorum işte biri opetin ürünü biri shellin ürünü.

Tabii detailingçiler napıyo diye bi bakayım dedim foruma. Bazı ürünler var üzerinde görüşülmüş ama iyi bir inceleme sonucuna da erişemedim. Bir kaç ürün beğendim Bi baktım anam kime selam versem 500 lira istiyo ben anlamadım ki 500 liraya cam suyu mu olur, oluyormuş..

Sizin tavsiyeniz ne olurdu acaba
Bir de yeni aracın kendi cam suyunda alkol mü var viski mi var neyse o çok acayip bişey. Ondan mı almak lazım acaba. Koca fabrika böyle koyduysa vardır bir bildiği diye de şeytan dürtüyor öyle... Silecek lastiklerin mi faydalıdır ne bileyim cama mı bişey yapıyordur reçine söküyordur bak hala dürtüyo
Daha henüz 500 TL verip silecek suyu almadım. Fiyatları uygun ne varsa gidip onu alıyorum. Yetkili servis, özel servis onlarda ne bulursa onu depoya koyuyor. Fabrikada kimle anlaştıysa onun ürününü kullanıyordur. Fiyatı uygun ürünlerde metanol kullanılıyor. Açıkçası metanolün henüz boyaya, cama, silecek lastiklerine, farlara...vs'ye zarar verdiğine şahit olmadım, ya da bana denk gelmedi çok şükür.
Yaşım gereği artık bazı konularda çok ince düşünmemeye başladım. Silecek gibi rutin değiştirilen ürününün ömrünün benden daha uzun olmasının bir anlamı ve faydası yok :D :D

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstad bende var aldim nereye kullanacagimi bilmiyorum o kadar ki kotü :terlisırıtan: jantlarda kullansan iz kaliyor naylon orani cok yuksek nerde kullansan geride leke birakiyor
Haklısın başkan, tanesı 10 tl ye de çok bişi beklememek lazım :) ben böle kullan at tarzı yerlerde kullanıyorum, motor filan temizlerken köpüğün ilk kirli halini bunlarla alıyorum. Fitillerin ilk kirli halini bnlarla alıyorum , baktım temizlenemez gibiyse de atıyorum :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
3 harfli marketlerde satılan microfiber bezler de aynı fiyatta değil mi? Kurulama harici o bezleri kullanıyorum. Fantezi aramaya gerek var mı ki:)
Şok ve A101 in bezler acaip kotu naylon Bim yine onlara bakaraktan iyi Bim in ki bir zamanlar cok cok iyiydi oda yari yariya kalite dusurdu onuda artik tercih eden yok valla ben nereye gitsem hangi yikamaci olursa olsun @SuperClean ve Spark in bez grubunu cogunlukla görüyorum artik.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Şok ve A101 in bezler acaip kotu naylon Bim yine onlara bakaraktan iyi Bim in ki bir zamanlar cok cok iyiydi oda yari yariya kalite dusurdu onuda artik tercih eden yok valla ben nereye gitsem hangi yikamaci olursa olsun @SuperClean ve Spark in bez grubunu cogunlukla görüyorum artik.
Piyasa çoğunlukla %100 polyestere döndü , fiyat makuliyeti var ama işi bilen kimse otomotivde asla kullanmaz . Polyesterle Kurutma yapamazsınız , suyu bi yerden bi yere taşır . Gsm’i yüksek polyestere suyu emdirirsin ama bu seferde arkada su izi bırakır . Yüzeyi de kesinlikle çizer ,Polyester malzeme nemli kalırsa inanılmaz koku yapar .

Daha dolu negatif özellik sayabiliriz tek avantajı fiyatın daha makul olması , ama bütün polyesterciler de ürünlerini polyamidli orjinal mikrofiber diye satıyor …

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
10 yıllık xiaomi pompam hakkı rahmetine kavuştu. Axel 3000 bundan sonra elle pompalanacak sanırım. Bu fırsatın çıkmış olması iyi oldu. 50TL'de kupon vardı kullandık.

Teşekkürler.