Detail Sıcak Fırsatlar

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.
trendyoldan 2 tane aldım 20tl kuponla birlikte 203tl ye geldi ücretsiz kargo hakkımda vardı onuda kullanmış oldum. new car smell yakında alıp denemiştim evet plastik kimysal benzeri bir koku fakat çok sıkmamak lazım yoğun kokuları var akşamdan 2 pıs sonrasında 1-2 hafta gider diye düşünüyorum yorumlarda bu yönde mango bana daha çok hitap ediyor.

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Foruma girdikçe zararlı çıkıyorum:kahkahaa: havluyu hepsi buradadan 317 tlye aldım etrafımda da aldirmak için yalvarıyorum artık yani ben yandım onlarda yansın :terlisırıtan:
Güzel havludur. Fiyatına göre pişman etmez. Benim son zamanlardaki havlu alışımı görseniz @Sefa46 sağolsun evde her yer havlu oldu. Bozulmayacak ürünleri fiyatının altında stoklamak iyidir.

Son düzenleme:

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
nasiolun havlusu fabrika maliyet fiyatında.kalitesini tecrübe etmedım fakat 600 gsm twisted bir havlu bu paraya ithal etseniz getiremezsiniz.
bilgilendirmedir.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Nasiol Yüksek Su Emici Özellikli Mikrofiber Araç Kurulama Havlusu-Çiziksiz Temizlik-60x90cm-600gsm
https://app.hb.biz/wCPG5nn2FVM2

1 adet nasiol 60X90 sepette 367 tl
500 tl üzerine 50 tl kupon veriyor 2 adet alınca kuponla 2 adet havlu 684 tl ye geliyor. Nays’la %10 iade alınırsa rakam dahada düşecektir. Bu fiyata bedava resmen.İhtiyacı olan kaçırmasın derim.
Kampanya halen devam ediyor arkadaşlar fakat ufak bi zam yapılmış havluya birşey çok rağbet görmesin malesef :)

smyrnaa35

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bu üründen bende almıştım şimdi fiyatı bir tık yükselmiş. Temaslı yıkama için köpük yapmaya uygun mudur? ne tür şampuan önerirsiniz?
Merhabalar, temaslı yıkama içinde kullanmayı düşünüyorum. Onun için kova yıkamada kullandığım şampuanları kullanmayı düşünüyorum. Bende Fraber Neve, meguiars crystal var. İkisi ile de denemedim. Fakat bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Her kullanım sonunda içine bir miktar su koyup onu atıyorum, sistemde şampuan kalmasın diye. Yinede diğer kullanıcıların tecrübesi görmek isteriz :) .

shkoksal

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dostlar selamlar. Ön yıkama için Valet Pro ANSF aldım 5 litrelik ancak bana kısa vadede çok fazla gelecek.

Ankara içinde 1'er litre olarak 2-3 adet 350 liradan verebilirim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
trendyoldan 2 tane aldım 20tl kuponla birlikte 203tl ye geldi ücretsiz kargo hakkımda vardı onuda kullanmış oldum. new car smell yakında alıp denemiştim evet plastik kimysal benzeri bir koku fakat çok sıkmamak lazım yoğun kokuları var akşamdan 2 pıs sonrasında 1-2 hafta gider diye düşünüyorum yorumlarda bu yönde mango bana daha çok hitap ediyor.
Bende de new car smell var. Ön paspaslara doğru birer fıs sıkıyorum. Ertesi gün kokudan eser yok. Art de shine markasının aynaya asılabilen tarzda ve eşantiyon olarak verilen kokusu var. O daha çok hoşuma gitti ama o da biraz yoğun, o nedenle kokuyu sinyal koluna astım :D :D Oradan daha az geliyor.
Art de shine mı dedim ben, hımm belki bir ürününde de satın almış olabilirim. (#reklamdeğil)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Foruma girdikçe zararlı çıkıyorum:kahkahaa: havluyu hepsi buradadan 317 tlye aldım etrafımda da aldirmak için yalvarıyorum artık yani ben yandım onlarda yansın :terlisırıtan:
Forum haricinde bir de benim gibi kendi ayağına otomatik olarak kurşun sıkıyorsan o daha büyük zarar verir :D :D