trendyoldan 2 tane aldım 20tl kuponla birlikte 203tl ye geldi ücretsiz kargo hakkımda vardı onuda kullanmış oldum. new car smell yakında alıp denemiştim evet plastik kimysal benzeri bir koku fakat çok sıkmamak lazım yoğun kokuları var akşamdan 2 pıs sonrasında 1-2 hafta gider diye düşünüyorum yorumlarda bu yönde mango bana daha çok hitap ediyor.
Güzel havludur. Fiyatına göre pişman etmez. Benim son zamanlardaki havlu alışımı görseniz @Sefa46 sağolsun evde her yer havlu oldu. Bozulmayacak ürünleri fiyatının altında stoklamak iyidir.
Merhabalar, temaslı yıkama içinde kullanmayı düşünüyorum. Onun için kova yıkamada kullandığım şampuanları kullanmayı düşünüyorum. Bende Fraber Neve, meguiars crystal var. İkisi ile de denemedim. Fakat bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Her kullanım sonunda içine bir miktar su koyup onu atıyorum, sistemde şampuan kalmasın diye. Yinede diğer kullanıcıların tecrübesi görmek isteriz .
Yamaçlar detailing yeni carpro ürünleri getirmiş. Döviz bazlı satış yapan firmadan ortalama 50-100 tl daha uygun fiyatlara satılıyor ihtiyacı olanların bilgisine
trendyoldan 2 tane aldım 20tl kuponla birlikte 203tl ye geldi ücretsiz kargo hakkımda vardı onuda kullanmış oldum. new car smell yakında alıp denemiştim evet plastik kimysal benzeri bir koku fakat çok sıkmamak lazım yoğun kokuları var akşamdan 2 pıs sonrasında 1-2 hafta gider diye düşünüyorum yorumlarda bu yönde mango bana daha çok hitap ediyor.
Bende de new car smell var. Ön paspaslara doğru birer fıs sıkıyorum. Ertesi gün kokudan eser yok. Art de shine markasının aynaya asılabilen tarzda ve eşantiyon olarak verilen kokusu var. O daha çok hoşuma gitti ama o da biraz yoğun, o nedenle kokuyu sinyal koluna astım Oradan daha az geliyor.
Art de shine mı dedim ben, hımm belki bir ürününde de satın almış olabilirim. (#reklamdeğil)
500 tl ye 50 tl kuponda mevcut daha ne olsun
Nasiol Mikrofiber Araç Kurulama Havlusu 60x90cm ve Peluş Araç Yıkama Eldiveni Seti-Avantajlı Paket https://app.hb.biz/MrxHaxJqqoct
500 tl ye 50 tl kuponda mevcut daha ne olsun
Nasiol Mikrofiber Araç Kurulama Havlusu 60x90cm ve Peluş Araç Yıkama Eldiveni Seti-Avantajlı Paket https://app.hb.biz/MrxHaxJqqoct