Detail Sıcak Fırsatlar

oguzalptatoglu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Öne çıkan konu #4,261
Ben de siz söyledikten sonra biraz bakındım. Mesela benim farketmediğim bir detay daha varmış.
K5 Classic'te su soğutmalı motor yokmuş.
K5 Power Control modelinde varmış.
Bu ne kadar bir dezavantaj yaratır bilemiyorum tabi.
bende tam olarak su soğutma var diye biraz daha fazla verip bunu tercih edeyim demişken sizden bunu duymak beni de caydırdı işin açığı :) su soğutma daha uzun süre stabil çalışma sunup uzun ömür konusunda pompa daha sağlıklı olacaktır muhtemelen.ama yoksa bence değmez gibi ya siz ne dersiniz

sametozt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
bende tam olarak su soğutma var diye biraz daha fazla verip bunu tercih edeyim demişken sizden bunu duymak beni de caydırdı işin açığı :) su soğutma daha uzun süre stabil çalışma sunup uzun ömür konusunda pompa daha sağlıklı olacaktır muhtemelen.ama yoksa bence değmez gibi ya siz ne dersiniz
Açıkçası ben de çok arada kaldım. Tam uygun fiyatlı bulduk derken beni de üzdü :)
Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekleyelim. Mutlaka yazan olacaktır.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Arkadaşlar bu yıkama aletleri yüksek akım ile mi çalışır? Bende k5 alma niyetindeydim. garajımda otomatik kapı elektriğinden alınarak çekilmiş priz tesisatı var. Geçen elektrikçi gelmişti ona basınçlı yıkama aletinden bahsedince böyle olmaz düzgün bir priz tesisatından hat çekilmeli, bu şekilde olursa şalter attırır dedi bizim morali bozdu attı

sametozt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Arkadaşlar bu yıkama aletleri yüksek akım ile mi çalışır? Bende k5 alma niyetindeydim. garajımda otomatik kapı elektriğinden alınarak çekilmiş priz tesisatı var. Geçen elektrikçi gelmişti ona basınçlı yıkama aletinden bahsedince böyle olmaz düzgün bir priz tesisatından hat çekilmeli, bu şekilde olursa şalter attırır dedi bizim morali bozdu attı
K5 motorunun tüketimi kendi sitesinde 2.1 kw olarak verilmiş.
Anlık yüklenmelerde dur kalk durumlarında muhtemelen daha fazla akım çekeceği için güç tüketimi anlık olarak bu değeri aşacaktır.
Otomatik kapı elektriğinin bağlı olduğu sigortanın değeri ve tesisatın kablo kesiti önemlidir.
Cihazın kendi üstünde gelen kablosunun kesitini bilmiyorum ama tahminimce 3 x 1,5 kablodur. Cihazın çalışması için bu kesit yeterli olsa da garanti olsun ve arkaya bidaha bakılmasın isteniyorsa direk sigortadan 3 x 2,5 mm kablo ile bir priz tesisatı çekilebilir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sıcak değil belki ılık fırsat olabilir. Trendyol'da sepette Turtlewax'ın 2'li hibrit koruyucu ürünü vardı.
Turtle Wax Hibrid Boya Koruyucu 500 ml 2 Li - Fiyatı, Yorumları (burada 1.419 TL)
Yahu bunu alsam mı ne yapsam derken, belki daha uyguna satan vardır dedim ve google'a yazdım. Kendi sitesine girdim. Aynı set 1.179,90 TL ve vade farksız (sanırım tüm kartlara, zira bakmadım kaç banka listedeydi) 3 taksit.
https://www.turtlewaxturkiye.com/product-page/turtle-wax-hibrid-boya-koruyucu-500-ml-2-li
Ya ürün tek olarak da satılıyor ama 700TL kargo sınırı varmış. Öyle olunca bacağı kısa geliyor . Birde 2li alınca daha uygun oluyor. Rus'un uzay zamazingosu düşecek mi belli değil, ben sanki hiç yokmuş gibi cila peşindeyim :D :D
(reklamdeğildir, işbirliğideğildir, bunu yazmaktan da gına geldi)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
K5 motorunun tüketimi kendi sitesinde 2.1 kw olarak verilmiş.
Anlık yüklenmelerde dur kalk durumlarında muhtemelen daha fazla akım çekeceği için güç tüketimi anlık olarak bu değeri aşacaktır.
Otomatik kapı elektriğinin bağlı olduğu sigortanın değeri ve tesisatın kablo kesiti önemlidir.
Cihazın kendi üstünde gelen kablosunun kesitini bilmiyorum ama tahminimce 3 x 1,5 kablodur. Cihazın çalışması için bu kesit yeterli olsa da garanti olsun ve arkaya bidaha bakılmasın isteniyorsa direk sigortadan 3 x 2,5 mm kablo ile bir priz tesisatı çekilebilir.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Galiba bir priz tesisatı çektirsem iyi olacak.