Detail Sıcak Fırsatlar

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #581
Metroda tüm bakım ürünlerinde %40 indirim yapmışlar. Fakat özellikle sonax bsd ve hızlı cilalarin tarihlerine baktım hepsi 2014 üretimi. Kimse babasının hayrına %40 yapmiyormus demekki. Ürün alırken tarihine bakıp öyle alın. İndirim yarın son. Tarihleri eski görünce birşey almadım. Dudullu metroda durum böyle.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bir tane de güzel bir havlu önerirseniz çok sevinicem. Çeyiz dizmeye son gaz devam ediyorum.
Auto Finesse Aqua Deluxe
Valet Pro Drying Towel
almayın.
forumda klin korea çok revaçta.yurt dışı alanlar ve satanlar bazen ilan açıyor. acale etmeyin denk gelince alın derim. tabi seçim sizin.

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Auto Finesse Aqua Deluxe
Valet Pro Drying Towel
almayın.
forumda klin korea çok revaçta.yurt dışı alanlar ve satanlar bazen ilan açıyor. acale etmeyin denk gelince alın derim. tabi seçim sizin.
Aqua deluxe ile ilgili herhangi bir problem mi yaşadınız? Paylaşırsanız fikir edinme konusunda yararı olur.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aqua deluxe ile ilgili herhangi bir problem mi yaşadınız? Paylaşırsanız fikir edinme konusunda yararı olur.
En önemli sorun fiyat ve akabinde performans. Günümüz kurları VS gibi etkiler altında kaldığı gibi söylemler duyabilirsiniz ama bunlar ürünlerin kalitesiyle alakalı degil. Marka imajıyla fiyatlandırma yapıldıgı gerçeğini deyiştirmiyor.
Vp dikişli ürütim af yapıştırmalı. Her iki üründe orta seviye. Vp dikiş ipliginden kullanılan makinanın igne genişliginden dikişyerlerinden kesme yapıyor buda yırtılmaya yol açıyor. Resimlerde görebilirsiniz.
Af kimyasallar la etkileşim ve sirke kullanımı sonucu ayrılma yaşıyor ve kumaş yapısı ve kalitesi yetersiz. Eskidigi ve attıgım için resimleyemiyorum.
20190214_145124.jpg

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hocam merhaba,

Beni dürttü 3 adet alıp stok yaptım. Foruma yeni üye olduğum için ceviz i sonradan farkettim. Artık stok azalmaya başladıgında ceviz i bekleyeceğiz ..
15 litre varsa o stok 5 sene bitmez :)