Detail Sıcak Fırsatlar

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam merhaba,

Beni dürttü 3 adet alıp stok yaptım. Foruma yeni üye olduğum için ceviz i sonradan farkettim. Artık stok azalmaya başladıgında ceviz i bekleyeceğiz ..
Her hafta otomobili valet pro ile yıkarsanız anca işte 3 sene sonra o stok biter :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
15 litre varsa o stok 5 sene bitmez :)
Her hafta otomobili valet pro ile yıkarsanız anca işte 3 sene sonra o stok biter :)
Bir bidonla 33 yıkama yapabileceğimi hesap edersek. Yine 1 sene gibi gider 1 bidon doğrudur.. Şuan çift kova ve eldiven arayışı içindeyim. Alana kadar 2 defa yıkarım olmadı vp citrus prewash ile..
Kova şunu buldum chemical guys gibi kovalarin yaninda sıcak fırsat gibi kalıyor
Araç Yıkama Kovası yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Yıkama eldiveni de gyeon q2m smoothie ve onun yapısında birşey bakıyorum. @TheVauxhall hocamın klin marka eldivenini kaçırdım. Koyun yünü olan aslında burda epey indirimli diger sitelerde 190tl civarı ama burda 120tl

Gyeon Q2m Mitt Koyun Yünü Yıkama Eldiveni - n11.com

Nanolex türkiye ile whatsapptan yazıştım smoothie yok mu diye ellerinde şuan olmadığını mitt i önerdi. Dedim forumlarda yünlerin kopma yaptığını ve kurumasının birkaç gün aldığını, bakımın zor olduğunu söyledim. Birsey diyemedi

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Hocam merhaba,

Beni dürttü 3 adet alıp stok yaptım. Foruma yeni üye olduğum için ceviz i sonradan farkettim. Artık stok azalmaya başladıgında ceviz i bekleyeceğiz ..
Hocam beni dürttü ama dayandım :) Güle güle kullanın inşallah 1-2'si sırasına kadar kalır ya :) Gyeon Silk Dryer ile vuracağım taksite :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bir bidonla 33 yıkama yapabileceğimi hesap edersek. Yine 1 sene gibi gider 1 bidon doğrudur.. Şuan çift kova ve eldiven arayışı içindeyim. Alana kadar 2 defa yıkarım olmadı vp citrus prewash ile..
Kova şunu buldum chemical guys gibi kovalarin yaninda sıcak fırsat gibi kalıyor
Araç Yıkama Kovası yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Yıkama eldiveni de gyeon q2m smoothie ve onun yapısında birşey bakıyorum. @TheVauxhall hocamın klin marka eldivenini kaçırdım. Koyun yünü olan aslında burda epey indirimli diger sitelerde 190tl civarı ama burda 120tl

Gyeon Q2m Mitt Koyun Yünü Yıkama Eldiveni - n11.com

Nanolex türkiye ile whatsapptan yazıştım smoothie yok mu diye ellerinde şuan olmadığını mitt i önerdi. Dedim forumlarda yünlerin kopma yaptığını ve kurumasının birkaç gün aldığını, bakımın zor olduğunu söyledim. Birsey diyemedi
koch ghemie green star da 11 lt. o ne olacak elbet biter . kova için kapak kova önemli degil önemli olan iç aparatı .

https://www.kimyasaladamlar.com/CHE...T-INSERT-MULTIPLE-COLORS-AVAILABLE,PR-71.html
bu ürün önemli kısacası. testleri youtube'da mevcut farkı bariz anlayacaksınız izleyince.

Son düzenleme:

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Silk dryer alacağına forumda satılık purestar var çift taraflı twisted. Klin korea duo large ile aynı. Kaçırma
Abi hem kart puanım var hemde martın ilk haftasınıda kapsayacak şekilde n11 kuponum var. Kalanında 2 taksit yapacağım :) Eğer valet pro cirtus pre wash 5 litrelik ile alabilirsem bu gyeon silk dryer 20 liraya gelmiş olacak :) foam lance'i falanda alacağım önümüzdeki ay benim hesaplarıma silk dryer tam oturuyor :) Klin olursa anca Nisanın ilk haftası alabilirim :)

Oguzbzkrt

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
sua

suanda 20 tl hocam siz bu mesaji yazdiginizda ne kadardi ? birde tekzenden almistim bunun gibi musluk aparati karcher olmasinin bi faydasi olucak mi?
Elinizde varsa almanıza gerek yok ama normalde toplam set 55 tl idi
Musluk demir aparatı 23
Hortum aparatı 16
Aquastop hortum apartı 16
Dışarıda bu malzemelerin toplamı 100 lira tutuyor

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hocam merhaba,

Grit guard yerine drip trap alın diyorsunuz değilmi? Daha fırsatım olmadı inceleyecegim, teşekkürler..
Evet drip trap seçeneğini daha önde tutmanızı ve en azından yıkama olmasada durulama kovasında tercih etmenizi öneriyorum. İyi detaylar.

Oguzbzkrt

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye
Elinizde varsa almanıza gerek yok ama normalde toplam set 55 tl idi
Musluk demir aparatı 23
Hortum aparatı 16
Aquastop hortum apartı 16
Dışarıda bu malzemelerin toplamı 100 lira tutuyor
musluk demir aparatı hangi kısımda kullanılıyo hocam ? ben bahce desmesine direkt takıyorum hortumu zaten ince uçlu mutfak cesmelerı gibi kalın uçlular için mi o demir aparat? birde aqua stoplu ve diğer üniversal yazanın ikiside aynı sey birini almak mı laızm ikiside gereklimi acaba?

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Turtle Wax Jet Black Siyah Lastik Bakım Kiti
55-56 liraya düşmüş , çoğu sitede 110 liradan pahalı şu an fiyatı.
Turtle Wax Jet Black Siyah Lastik Bakım Kiti T-12kt - n11.com
Turtle Wax Jet Black Lastik Bakım Seti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Geçen hafta bende Hepsiburada.com sitesinden hepsiburadanin sattığı turtlewaxlardan aldım bir ürün 2015 üretimiydi. Bu kadar indirim yapınca eski tarihli ürünü gönderme durumu söz konusu olabilir diye düşünmedim değil☹️