Detail Sıcak Fırsatlar

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #641

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar Kağıthane Nato Caddesi nin yakınında olan veya gidebilecek varsa şu aşağıdaki peyzaj boya ya uğrayıp Mothers Genuine Lambswool Wash Mitt yün eldiven varmı diye sorabilirmi? Ürünü sepete ekledim, satın al gelmiyor. İki farlı telefonda da denedim.

Amazon’da kendileri 18usd, bu sitede 42.50tl.

PeyzajBoya

https://www.amazon.com/Mothers-Genuine-Lambswool-Wash-Mitt-x/dp/B001UJB9AU
Az daha alıyordum. Zor durdum. :alisveris:
Siteden kaynaklı olabilir. Farklı tarayıcıda deneyin isterseniz. İlk denemede sorun vardı farklı tarayıcıda (Chrome) ilerledim oldu.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Az daha alıyordum. Zor durdum. :alisveris:
Siteden kaynaklı olabilir. Farklı tarayıcıda deneyin isterseniz. İlk denemede sorun vardı farklı tarayıcıda (Chrome) ilerledim oldu.
Ekranı yan döndürünce geldi bende de:) Hadi dedim arayıp teyit alayım stokta varmı diye yokmuş zaten :) Adam yoksa satarmı bu fiyata desenize:rolleyes:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar Kağıthane Nato Caddesi nin yakınında olan veya gidebilecek varsa şu aşağıdaki peyzaj boya ya uğrayıp Mothers Genuine Lambswool Wash Mitt yün eldiven varmı diye sorabilirmi? Ürünü sepete ekledim, satın al gelmiyor. İki farlı telefonda da denedim.

PeyzajBoya

Paylaşım için teşekkürler. Aldım 1 tane.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

PeyzajBoya

Hakiki kuzu yünü ise fiyat gerçekten iyi. Fiyata kargo da dahil sanırım. Sıcak fırsat...

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Tchibo da bugüne özel kargo ücretsizmiş. @onurçiko Onur abinin beğendiği jant fırçasını almak isteyen varsa değerlendirsin.
Üniversal Temizlik Fırçası
İyi fırsatmış ben acele edip aliexpressteki mavi mjjc fırçayı almıştım hem de 50 tlye ki daha gelecek de biz de jantları temizleyeceğiz:) 2 hafta oldu keşke tchibo alsaydım diyorum hem uygun fiyat hem hemen elimde kullanıma hazır olurdu

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam bu ürün çok mu parlatiyor lastikleri? Ben temiz ve mat bir görünüm elde etmek istiyorum. Uygun olan bu mudur başka bir ürün tavsiye eder misiniz?
Soft99 tirewax ürününe de bir bakın derim. Derin siyah mat bi görüntüsü var kalıcılık 1 aya yaklasıyor