Hediye olarak göndermişlerdi bana. Böyle çok dolu dolu bir bez değil yani tek kurulama bezi olarak kullanılmaz ama kapı araları vs. kurularken gayet güzel iş görüyor. Ha yeri geldiğinde ıslak araca qd uyguladığımda sadece bununla kuruladığım oluyor. Peşinden bir buff beziyle üzerinden geçildiğinde su izi bırakmıyor.
Bezi panele serip çekerek kurutma tekniğinde (adı her ne ise artık) tam olarak kurutmuyor bende. Sürükleyerek sildiğimde ise kurutuyor ama . O yüzden kurutma yardımcısı olarak qd kullandığımda yüzey biraz daha kayganlaştığı için bu bezi kullanıyorum şu an.
Ben tamponlara ve etek altına kullanıyorum klin duoya ek 2. havlu olarak. Kapı aralarına şuna buna kullanılabilir ama wax silmek için olsun ataç kurutmak için ana havlu olarak olsun yetersiz ve kalitesiz kalacaktır. Elinizin altında çeyizde birkaç tane olmasında fayda olur uygun fiyata bulursanız.
Bezi panele serip çekerek kurutma tekniğinde (adı her ne ise artık) tam olarak kurutmuyor bende. Sürükleyerek sildiğimde ise kurutuyor ama . O yüzden kurutma yardımcısı olarak qd kullandığımda yüzey biraz daha kayganlaştığı için bu bezi kullanıyorum şu an.
Ben wizardı yüzeye bırakıyorum ve hafifçe yüzeye baskı yapmadan havluyu panelin sonuna kadar çekiyorum tüm suyu çekmiş oluyor böylece. Ama yan panellerde ve tamponda bu şekilde yapmak mümkün olmadığından havluyu katlıyorum ve hafif baskıyla suyu siliyorum.
Bu rakamın üstüne eklenme ihtimali yüksek olan gümrük kontrol ücreti adı altında 5küsür lirayıda ekleyince bauhuas daha mantıklı gibi geliyor en azından süpriz yok.
Bu rakamın üstüne eklenme ihtimali yüksek olan gümrük kontrol ücreti adı altında 5küsür lirayıda ekleyince bauhuas daha mantıklı gibi geliyor en azından süpriz yok.