Detail Sıcak Fırsatlar

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bez işe yarar mı ben fırça ve şişe için alacam
Hediye olarak göndermişlerdi bana. Böyle çok dolu dolu bir bez değil yani tek kurulama bezi olarak kullanılmaz ama kapı araları vs. kurularken gayet güzel iş görüyor. Ha yeri geldiğinde ıslak araca qd uyguladığımda sadece bununla kuruladığım oluyor. Peşinden bir buff beziyle üzerinden geçildiğinde su izi bırakmıyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Soft99'un büyük kuruluma bezi ile koskoca Outback'i tek bez ile kurulayabilen veya kurulamada tek bez kullanan bir benmiyim acaba :)
Bezi panele serip çekerek kurutma tekniğinde (adı her ne ise artık) tam olarak kurutmuyor bende. Sürükleyerek sildiğimde ise kurutuyor ama :). O yüzden kurutma yardımcısı olarak qd kullandığımda yüzey biraz daha kayganlaştığı için bu bezi kullanıyorum şu an.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben tamponlara ve etek altına kullanıyorum klin duoya ek 2. havlu olarak. Kapı aralarına şuna buna kullanılabilir ama wax silmek için olsun ataç kurutmak için ana havlu olarak olsun yetersiz ve kalitesiz kalacaktır. Elinizin altında çeyizde birkaç tane olmasında fayda olur uygun fiyata bulursanız.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bezi panele serip çekerek kurutma tekniğinde (adı her ne ise artık) tam olarak kurutmuyor bende. Sürükleyerek sildiğimde ise kurutuyor ama :). O yüzden kurutma yardımcısı olarak qd kullandığımda yüzey biraz daha kayganlaştığı için bu bezi kullanıyorum şu an.
Belkide, bez sadece Japon otomobillerinde çok iyi iş çıkartıyordur :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bende aynı şekilde kullanıyorum, ıslak yğzeye bir ürün sıktıysam silmek için. Onun dışıında tek seferde araçta kuruladığım oldu defaatle.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bende aynı şekilde kullanıyorum, ıslak yğzeye bir ürün sıktıysam silmek için. Onun dışıında tek seferde araçta kuruladığım oldu defaatle.
Ben wizardı yüzeye bırakıyorum ve hafifçe yüzeye baskı yapmadan havluyu panelin sonuna kadar çekiyorum tüm suyu çekmiş oluyor böylece. Ama yan panellerde ve tamponda bu şekilde yapmak mümkün olmadığından havluyu katlıyorum ve hafif baskıyla suyu siliyorum.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu rakamın üstüne eklenme ihtimali yüksek olan gümrük kontrol ücreti adı altında 5küsür lirayıda ekleyince bauhuas daha mantıklı gibi geliyor en azından süpriz yok.
Bauhaus'ta bir tanesi 5.60 TL
Aliexpress'te 10 tanesi $1.90 = 10.70 TL

Gümrüğe sunma ücreti (her kargodan alınmıyor) alınsa bile 10 tanesine 16.20 TL ödenmiş olur. Bauhaus'ta 10 tanesi 56 TL.

Yani en basit hesaplamayla çıkacak tüm masraflar ile Aliexpress'ten %71 daha ucuza alınmış olunuyor.