Detail Sıcak Fırsatlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #901
Şişeler için ben de aldım ama boyutunun 230 ml olduğunu görünce geri iptal ettim. Sıkımı zor olabilir, içindekiler de acaba nedir, kullanılır mı diye diye düşüneceğime iptal edeyim dedim :) 500 lük olsa kaçırmazdım :)

omracrJCV

Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar,

Acaba şık 500-300 ml, parlak siyah tercihim, sprey şişesi bulabileceğimiz neresi var acaba. Yabancı babadan sipariş verdim geliyor. Tane fiyatı 11 tl vergi gelirse daha da artacak. Bir de 250 ml.

500 ml ucu ayarlı kilitlenenilen, yerli sürekli bulunabilir ürün olması işime gelir.

İyi forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Merhabalar,

Acaba şık 500-300 ml, parlak siyah tercihim, sprey şişesi bulabileceğimiz neresi var acaba. Yabancı babadan sipariş verdim geliyor. Tane fiyatı 11 tl vergi gelirse daha da artacak. Bir de 250 ml.

500 ml ucu ayarlı kilitlenenilen, yerli sürekli bulunabilir ürün olması işime gelir.

İyi forumlar.

Kuaförlere sorun. Yardımcı olurlar. Parlak siyahı ancak oradan bulabilirsiniz gibi geldi :)

omracrJCV

Çaylak Detaycı
Üye
Cevap için teşekkürler

Mantıklı aslında ama genelde onların üstünde amblem vs oluyor. Malum yurtdışı internet sitesinde de bulmuştum üstünde amblem olunca mecburen birtık daha pahalı olanı almak zorunda kaldım

Tanıdıklarınız varsa diye soruyorum direk üreticiye ulaşabilmek güzel olabilirdi

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Arkadaşlar kimyasaladamlar’da bütün kargolar bayram sonuna kadar ücretsiz, acaba hangi malzeme ile kargo limitini doldursam derdi bir süreliğine son buldu güzel bir fırsat :alisveris:
Siteye baktm ama ücretsiz kargo gibi bi ibare göremedim sayfada,siz kendileriylemi görüştünüz

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Siteye baktm ama ücretsiz kargo gibi bi ibare göremedim sayfada,siz kendileriylemi görüştünüz

Ben bir sipariş verdim 78tl lik kargo seçiminde ücret 0,00tl gösterdi