Detail Sıcak Fırsatlar

Oguzbzkrt

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye
Öne çıkan konu #921

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Karcher k2 giriş sınıfı bir makina iş görürmü görür.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
ben yaklaşık 3 yıldır karcher k2 car kit kullanıyorum hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım kullandıktan sonra basınç fazla olsaydı keske dıyorsunuz ama ne kadar fazla basınç o kadar zarar bide makineden sonra hortum bıraz uzun olsaydı super olurdu harıcınde hıcbır sıkıntım yok ucuna bıde foam lance takınca benım cok cok işimi görüyor...

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
ben yaklaşık 3 yıldır karcher k2 car kit kullanıyorum hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım kullandıktan sonra basınç fazla olsaydı keske dıyorsunuz ama ne kadar fazla basınç o kadar zarar bide makineden sonra hortum bıraz uzun olsaydı super olurdu harıcınde hıcbır sıkıntım yok ucuna bıde foam lance takınca benım cok cok işimi görüyor...
Şuan kullandığım makina 240 bara çıkabiliyor benim gözlemim İdeal basınç 160-200 bar arası.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Oguzbzkrt

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Fiyat sanki iyi gibi ama tam da bilmiyorum yine de paylaşayım. Bauhaus Ankara;

Ekli dosyayı görüntüle 12029

İndirimden Bauhaus çalışanlarının bile haberi yoktu, internetten stok kodu ile gittim, öyle kontrol ettiler indirim olmuş dediler :) Normalde makine üzerinde 1990 TL yazıyordu.

Teşekkür ederim bu haberin faydasını görüp makine almış oldum. 1400 TL güzel bir fiyat ayrıca vade farksız 9 taksit ve 5 yıl garanti ile de düşünülünce belki de piyasadaki en iyi fiyat denilebilir.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
İndirimden Bauhaus çalışanlarının bile haberi yoktu, internetten stok kodu ile gittim, öyle kontrol ettiler indirim olmuş dediler :) Normalde makine üzerinde 1990 TL yazıyordu.

Teşekkür ederim bu haberin faydasını görüp makine almış oldum. 1400 TL güzel bir fiyat ayrıca vade farksız 9 taksit ve 5 yıl garanti ile de düşünülünce belki de piyasadaki en iyi fiyat denilebilir.
Güle güle kullanın. İşinize yaramasına sevindim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Radarımda b&d sarjlı süpürge lastik te şişirebilen modeli var iş görmez mi beyler