göründüğü gibi değil .
oto yıkama işi ile uğraşan bir abimde 5/15 serisi var foam olarak bunu kullanıyor. içine koyduğu foam yaklaşık 4 araba yapıyor. köpük traş köpüğü gibi olmuyor tabiki. sıvı köpük atıyor. fakat sürekli kullanıma dayanıklı bir ürün değil. bağlantı noktaları plasitk olduğundan dolayı sök takta deforme oluyor.
göründüğü gibi değil .
oto yıkama işi ile uğraşan bir abimde 5/15 serisi var foam olarak bunu kullanıyor. içine koyduğu foam yaklaşık 4 araba yapıyor. köpük traş köpüğü gibi olmuyor tabiki. sıvı köpük atıyor. fakat sürekli kullanıma dayanıklı bir ürün değil. bağlantı noktaları plasitk olduğundan dolayı sök takta deforme oluyor.
Bilgiler için sağolasın
Bana sağlam ve traş köpüğü yapabilen bir foam lance lazım. @MoonDance Emre'nin numarasını arkadaşıma ilettim ama yoğunluktan sanırım aramamış. @MoonDance Emre sendeki autobrite karcher hd ile uyumluydu değil mi?
Liste fiyatları bu şekilde efendim.
98,11 Euro + KDV
50,40 Euro + KDV
İskontolu rakamları verdim inanın ama foruma özel madem ilk siparişimiz olsun nakit havale yaparsanız extra %5 daha indirim yapalım.
Kapıda nakit/kredi kartı ile ödeme vardır.10 lira kapıda ödeme masrafa çıkar.
Kapıda ödeme 920 TL
@Utopik83 kendinize ait bir başlık açıp teklifler ya da fiyatlandırmaları oradan yapabilir misiniz? Hem daha sağlıklı olur hem de başlık gereği gibi kullanılır.