Detail Sıcak Fırsatlar

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar,

Yanına bir şeyler ekleyip almak isteyen olursa hb'de perwoll 19,91 tl :)

Aşağıdaki makineler ile ilgili ilk sorum bu fiyatlar gerçekten avantajlı mı ? Yoksa önce bindirilip sonra indirilen cinsten mi ?

ikinci sorum bu iki makine arasında ki fark nedir ?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Arkadaşlar,

Aşağıdaki makineler ile ilgili ilk sorum bu fiyatlar gerçekten avantajlı mı ? Yoksa önce bindirilip sonra indirilen cinsten mi ?

Birinci makine rupes mark2 ve yanındaki setle birlikte fiyatı iyi. Fakat rupes mark3 çıktı ve sadece makine fiyatı 3200tl civarı. Makine benim için yenisi eskisi çok da önemli değil diyorsan mark2 alabilirsin. İkinc sorun. Lhr75 arasındaki fark birinci lhr 15 mark2 deki gibi çanta ,ped ,pasta ve bez var. Diğer ucuz olan lhr75deki makine sadece makine fiyatı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar,

DLX olanlar set halinde geliyor, 3 adet pad ve compond/polish ve mf bez. Gözdenalbur zaman zaman iyi indirim yapıyor. Ben de LHR15 Mark3 aldım geçen ekim ayında. Kendi eticaret sitesinden uyguna satıyordu.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
DLX olanlar set halinde geliyor, 3 adet pad ve compond/polish ve mf bez. Gözdenalbur zaman zaman iyi indirim yapıyor. Ben de LHR15 Mark3 aldım geçen ekim ayında. Kendi eticaret sitesinden uyguna satıyordu.
Kaça aldın?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
teşekkürler arkadaşlar şunu mu anlamalıyım; bu fiyatlar çokta aman aman indirimli fiyatlar değil ve makineler eski model.
Lhr75 zaten tek model. Lhr delux modeline çok para vermek istemiyorsanız ped ve pasta setini kendinize göre başka markalardan alabilirsiniz. Çanta işini de bu kamera çantaları var. Makinenin ebatlarına göre ben ondan almıştım lhr15 için.
Lhr15 için özelliklerine bakıp karar verebilirsiniz mark2 yada mark3 için.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Lhr75 zaten tek model. Lhr delux modeline çok para vermek istemiyorsanız ped ve pasta setini kendinize göre başka markalardan alabilirsiniz. Çanta işini de bu kamera çantaları var. Makinenin ebatlarına göre ben ondan almıştım lhr15 için.
Lhr15 için özelliklerine bakıp karar verebilirsiniz mark2 yada mark3 için.

Orbital makina nasıl bir fark yaratıyorda parlaklığı rotarye göre arttırabiliyor?hissedilir bir fark var mı?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Orbital makina nasıl bir fark yaratıyorda parlaklığı rotarye göre arttırabiliyor?hissedilir bir fark var mı?
Orbital makine salınımli ve yüksek devir hızlarında döndüğünden dolayı zaman ve görsel olarak çok fark yaratıyor. Hissedilir derecede fark var. Boya üzerinde Rotary makinede keçe ile çalışınca tekrardan aynı pasta ile ped ile çalışmakta gerekebiliyor. Youtube da izlediğim videolarda bunu gördüm.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar,

Özgür açıklamış fiyat farkının sebebini, bu fiyatı verdikten sonra mark 3 almanı tavsiye ederim, çok daha iyi bir makina.