Detail Sıcak Fırsatlar

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Ostim oto moda gross da gördüm, sarp çok övülüyordu benzinliklerde 24 25 liraydı bu fiyata iyi gibi, en azından autokit almaktan iyidir

Ekleme: Bunu da paylaşacaktım unutmuşum. Milyoncu da gördüm mikrofiberi baya iyi ve kıvrılabiliyor. İçinde demir tel var fakat jant temizliğinde gayet kullanılabilir görünüyor. Fiyat 10 tl.

Son düzenleme:

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ostim oto moda gross da gördüm, sarp çok övülüyordu benzinliklerde 24 25 liraydı bu fiyata iyi gibi, en azından autokit almaktan iyidir

Ekleme: Bunu da paylaşacaktım unutmuşum. Milyoncu da gördüm mikrofiberi baya iyi ve kıvrılabiliyor. İçinde demir tel var fakat jant temizliğinde gayet kullanılabilir görünüyor. Fiyat 10 tl.

Sarp fiyatı iyimiş.

Domi

Acemi Detaycı
Üye
Buharlı temizleyici düşünen arkadaşlar için,

Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici 299,90 TL yerine 279,90 TL
Alf Bt-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici - n11.com

Forumda kullananlar da var gördüğüm kadarıyla, ben de düşünmüştüm ama daha iyi bişey olsun diye Karcher SC3 aldım. Böyle görünce paylaşmak istedim, belki almayı düşünenlerin işine yarar.

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya

Forumda kullananlar da var gördüğüm kadarıyla, ben de düşünmüştüm ama daha iyi bişey olsun diye Karcher SC3 aldım. Böyle görünce paylaşmak istedim, belki almayı düşünenlerin işine yarar.

Teşekkür ederim ihtiyacım vardı satın aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Sc3 deneyimleriniz nasıl acaba, özellikle buhar püskürtme gücü?

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar gratisin kadınlar günü indiriminde makyaj fırçaları için faydalanamayanlar varsa 4 lü olarak iyi fiyat, Salı günü bime geliyor hassas makyaj fırça seti.

Şahsen en azından gidip bi incelemeyi düşünüyorum.

Bu sanki Gratis'ten daha iyi. Çünkü Gratis'in gövdeleri yanlış anımsamıyorsam plastik değildi.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Gövdelerini bez bantla sarabilirsiniz, çalışırke daha emniyetli olması açısından

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Shirb13 BİM şubelerini kapatmadı mı? Geçen gün sosyal medyada öyle bir mesaj paylaşmışlardı gibi.