Detail Sıcak Fırsatlar

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Glaco için acele etmeyin önümüz bahar. @Pro abimin de dediği gibi belki foruma özel birşey talep edilebilir. Corona biter bitmez camdan gyeon viewi kaldırıp herangi bir ürün kullanmayacağım bir sonraki yağmurlara kadar yani sonbahara kadar...

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar taze taze Alf BT-122 leriniz hepinize hayırlı ola :)

Ben eskitmeye başladım bile :p

Bu şekilde koltukları vakumladıktan sonra uygulaması çok güzel oluyor aynı şeyi fırçalamadan önce de yapabilirsiniz. Benzer şekilde tavan içinde kullanılabilir. (@onurçiko Onur abimizin son videosunda vardı)

Bu arada parça parça çektiğim videoları birleştirip bende bir video paylaşacağım nasipse yarın :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Alınır alınmasına da sayfadaki ürünlerden sanki sadece yeni gelen H7 ve bazooka'mış gibime geldi. Diğerleri de sanki Ahmet abinin elinde kalanlar olabilir mi?
Bilemiyorum Altan?
Fiyatı bu döviz kurlarında makul gibi gözüküyor. Yurt dışından da alsan zaten kargosu ile aynı kapıya gelecek. Alınır mı, alınır ama şu belirsiz şartlarda henüz önümüzü göremioyrken ve yağışlı mevismde eve kapanmışken ben almazdım. (bende var zaten rahatlığı ile de söyledim :D :D )
Bir de tabi bir daha mı geleceğiz Dünya'ya olayı var, gönlünüz almaktan yana ise kimse durdurmasın sizi :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Alınır alınmasına da sayfadaki ürünlerden sanki sadece yeni gelen H7 ve bazooka'mış gibime geldi. Diğerleri de sanki Ahmet abinin elinde kalanlar olabilir mi?
Bilemiyorum Altan?
Fiyatı bu döviz kurlarında makul gibi gözüküyor. Yurt dışından da alsan zaten kargosu ile aynı kapıya gelecek. Alınır mı, alınır ama şu belirsiz şartlarda henüz önümüzü göremioyrken ve yağışlı mevismde eve kapanmışken ben almazdım. (bende var zaten rahatlığı ile de söyledim :D :D )
Bir de tabi bir daha mı geleceğiz Dünya'ya olayı var, gönlünüz almaktan yana ise kimse durdurmasın sizi :)
O iş dün gece bitti gene girdik günaha hanım affetsin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bilemiyorum Altan?
Fiyatı bu döviz kurlarında makul gibi gözüküyor. Yurt dışından da alsan zaten kargosu ile aynı kapıya gelecek. Alınır mı, alınır ama şu belirsiz şartlarda henüz önümüzü göremioyrken ve yağışlı mevismde eve kapanmışken ben almazdım. (bende var zaten rahatlığı ile de söyledim :D:D )
kimyasaladamlar stokları olabilir mi ? çok yakın benziyor. hatta şu an sadece sitede authentic var.
öyleyse fiyatların izahı buda olabilir. üst msj dahada önem taşıyor. stokta varken sayın @Pro beyin önerdigi gibi iletişim kurup bir kampanya talebinde bulunması ve akabinde alım yapılması mantıklı olur.

glaco için izmir yagışları başladı. hatta şu an bile yagmur var burada. bekleyen beklesin .stok şu an 21 olmuş bilginize.

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara