Detail Sıcak Fırsatlar

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,301
Arkadaşlar bu sonax ürünleri çok mu cazip acaba? Bizim a101 de var almadım ben, jant temizleyicim flowey var, genel temizleyici de amway kullanıyorum, yani elzem alınmalı mı ürünler?
internette aynı ürünü 38-40 tl ye bulabilirsiniz.elzem değil ama ayağımıza kadar geliyor kargo derdin yok yada büyük yapı marketlere gitmene gerek yok o sebep.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hep amcalar, teyzeler mi sabah kapının açılmasını bekleyecekti. Sıra bizde, gün bizim günümüz. :deli:
Aynı şehirde yaşamadığımız için çok sevinçliyim abi @SubaruOutback

Bakın form ahalisi baştan uyarıyorum bankadan ihtiyaç kredisi bile çekerim gerekirse ama Ankara' da Gölbaşı, Çukurambar, Etlik ve Yenimahalle bölgeleri benimdir forumdan birisi ile karşılaşmak istemiyorum rahat bırakın beni gidin başka yerlere :komik:

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye

Bakın form ahalisi baştan uyarıyorum bankadan ihtiyaç kredisi bile çekerim gerekirse ama Ankara' da Gölbaşı, Çukurambar, Etlik ve Yenimahalle bölgeleri benimdir forumdan birisi ile karşılaşmak istemiyorum rahat bırakın beni gidin başka yerlere :komik:
O zaman yakın illere bakmak lazım. :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ben bi Kırıkkale'ye falan gideyim bari :)

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
ürünün etiketinde asidik olmadığı kırmızı içerisine aldığım yerde yazıyor.

Tam da ihtiyacım vardı. Bende aldım. Asit içermediği için haftalık rutin yıkamalarda kullanabilir miyim? Aracım leon, şehir içi aktif kullandığımdan ve dur-kalklardan dolayı özellikle ön jantlar kötü bir hal alıyor.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Tam da ihtiyacım vardı. Bende aldım. Asit içermediği için haftalık rutin yıkamalarda kullanabilir miyim? Aracım leon, şehir içi aktif kullandığımdan ve dur-kalklardan dolayı özellikle ön jantlar kötü bir hal alıyor.
tam her yıkamalık ürün bence.uzun beklemiş kirlerde çok etkili olacağını düşünmüyorum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bim de görüp aldım, iç kısımlarda pianoblack lerde temizliğe çok uygun geldi, diğer tarafı bile işe yarar kapıların kumaş kısımlarda. Benzeri detay ürünler en az 50 tl bu 9,95 tl.