Detail Sıcak Fırsatlar

arsen90

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #2,661
aarkadaşlar boşverin onu almak için benim 35-40bin maaş almam lazım pahalı ürün iyi olmuyor herzaman
Aynen öğle hocam kimse pahalı ürün alacak diye bir durum da yok kimseye zorla ürün satma gibi bir durumda yok şükür allah herkesin gönlüne göre versin herkese hayırlı geceler

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Konuyu gereksiz tartışma ve polemiklere sürüklemeyelim arkadaşlar. :kurall: Sıcak Fırsat paylaşımları dışında kalan mesajlar silinmiştir.

CeLL-MaN

Çaylak Detaycı
Üye
Atas markasının iki ürününün trendyolda indirimini tesadüf gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce 'clim' klima temizleme ürününü kullanmıştım çok memnun kaldım. 'Oxycar' demirtozu temizleme ürününü ise ilk kez gördüm ve denemek için 1 adet sipariş verdim. Fiyatları çok uygun, ihtiyacı olan değerlendirsin. Linklerini bırakıyorum;

https://ty.gl/3n0trmqk
https://ty.gl/z9c5mcw90

CeLL-MaN

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam tam emin değilim ama Atas yada ona benzer bir marka zamanında demirtozu sökmek yerine jantların veriğini söktü. O yüzden bilindik markalar daha tercih edilebilir
Evet sanırım Atas EST ürünüydü bahsettiğiniz. Markanın bu üründe kötü bir mazisi vardı. Bu demirtozu sökücü yeni çıkan bir ürünü ve kullanmadım bir bilgim yok.

Fiyatları uygun olduğu için ve özellikle de 'Clim' ve 'Airclim' ürünlerini daha önce kullanıp memnun kaldığım için paylaşmak istedim. Karar sizlerin tabi ki.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

Bu cuma BİM e geliyor PROFESYONEL ama çizmezmiş miş miş :):) ihtiyacı olanlar için olmazsa olmaz :)
Bende bunun bi benzeri var . Arabaya bi kere yumuşakça sürmüştüm tek yönlü süpürür gibi. Bi kere jant ve lastiklerde kullandım . Hortum takıp arabanın altı için güzel olur aslında .