Detail Sıcak Fırsatlar

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,721
Pss ile aynı kategori değil hocam.
perl ile de sayılmaz çünkü perl kısmen parlaklık ve koyulaştırma katıyor yüzeye.

Sonax’ın bu ürünü yeni çıktı Plastik yüzey Detailer olarak geçiyor kısmen temizlik kabiliyeti de var. Diğer taraftan plastik yüzeyin doğal görünümünü bozmadan sonuç veren bir ürün.
Bauhaus' ta da satılıyor bu ürün ama Bauhaus sonaxcısı olmamak için bende internetten sipariş vereyim bir ara :komik:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Cevap için teşekkürler. Dış plastikler, dış cam fitili ve kauçuk paspaslarda da kullanabileceğim ürün arıyorumda kafam iyice karıştı. Ürün üzerine ürünle karşılaşıyorum :deli:. En son koch pss ve carpro perl arasındayım. Bakalım sonu ne olacak. Perl sulandırma oranı,iç ve dışta kullanabilmesi ile önde. Pss dayanım gücü ile önde. Bak gene çıkamadım işin içinden :)
Dış plastikler için pss öneririm size dayanımı oldukça uzun, ama iç alanda da kullanayım derseniz o zaman Perl tercih edin,
sizin yerinizde olsam pss ve sprtiz ikilisi ile yola devam ederim

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dış plastikler için pss öneririm size dayanımı oldukça uzun, ama iç alanda da kullanayım derseniz o zaman Perl tercih edin,
sizin yerinizde olsam pss ve sprtiz ikilisi ile yola devam ederim
Spritz var elimde özellikle paspaslara uyguluyordum. Devam da edeceğim galiba :). Finishi güzel. Yağlı bir yapısı yok. Dış plastik için hem dayanım hem de uv koruma özelliği açısından Pss ya da Nano Magic Plast Care'dan birini alırım artık. Teşekkürler tekrar.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Murat hocam hiç merak edilecek marka değil ne aldıysam beğenmedim parasını kesinlikle hak etmiyor :)
Ben hangi ürünlerini denediysem begendim valla şaşırdım yorum, ozellikle
Lastik parlatıcısı cok dayanıklı, sio2 içerikli sprey boya koruma ürünü cok iyi kuş pisliği yapisamiyor ürüne angelwax enigma waxta bu koruma ile karsilasmistim

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Ben hangi ürünlerini denediysem begendim valla şaşırdım yorum, ozellikle
Lastik parlatıcısı cok dayanıklı, sio2 içerikli sprey boya koruma ürünü cok iyi kuş pisliği yapisamiyor ürüne angelwax enigma waxta bu koruma ile karsilasmistim
İllaki içlerinde güzel ürünleri vardır
Wheel soap ını, 3in 1 ,ceramic boostu toz topladığı için beğenmedim
Jant temizleyicisi vardı 4 litrelik musluklu ambalajda satılıyordu arkadaşta denedim fiyatına göre iş yapmadı
F/p olarak ben markayı beğenmedim hocam

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator