Detail Sıcak Fırsatlar

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,901
İlk cümlene katılıyorum zira benim zuzular gelsin ben mevcut korumayı tamamen temizledikten sonra kullanacağım. Seramik QD içeriğinde temizleyici var ise (henüz bakmadım) o zaman yüzeydeki mevcut korumayı tatlı tatlı öpebilir. Dil dile değmez belki ama dudaktan falan öper :D:D:D
QD ise illaki temizleyici vardır diye düşünüyorum.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Hepsiburada gece 12 'ye kadar ekstra %15 indirim yapmiş , Bizim Purestar ve Superclean tüm ürünlerde sepette ekstra %15 indirim yapiyor.

( Bu indirimi inşallah bize yansitmiyorlardır :) )

Bizim siteden aşagiya indirmisler fiyatlari.

Ihtiyaci olan özellikle Purestar ürünlerine bakabilir. Usd kurlarinda bu yukselislerde fiyatlar makul durumda.

Iyi aksamlar

https://www.hepsiburada.com/supercl...gaza=MF-SUPERCLEAN&url_src=and-product-detail

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hepsiburada gece 12 'ye kadar ekstra %15 indirim yapmiş , Bizim Purestar ve Superclean tüm ürünlerde sepette ekstra %15 indirim yapiyor.

( Bu indirimi inşallah bize yansitmiyorlardır :) )

Bizim siteden aşagiya indirmisler fiyatlari.

Ihtiyaci olan özellikle Purestar ürünlerine bakabilir. Usd kurlarinda bu yukselislerde fiyatlar makul durumda.

Iyi aksamlar

https://www.hepsiburada.com/supercl...gaza=MF-SUPERCLEAN&url_src=and-product-detail
Trendyol da iyi indirim yapmıştı sizin ürünlere. Hatta bazılarında indirim üzerine 175Tl'ye 25Tl indirim ve 5tl kupon daha vermişti. 2 adet mor 440 gsm bez ve mavi Buffing Towel'ı 187,66Tl'ye aldım. İnşallah uyguna almışımdır. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Trendyol da iyi indirim yapmıştı sizin ürünlere. Hatta bazılarında indirim üzerine 175Tl'ye 25Tl indirim ve 5tl kupon daha vermişti. 2 adet mor 440 gsm bez ve mavi Buffing Towel'ı 187,66Tl'ye aldım. İnşallah uyguna almışımdır. :)
Cok iyi fiyat hocam :)

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul

uygun tabi , valla bu indirimleri gercekten kim ödüyor bizde bilmiyoruz.

Her hafta bu platformlardan 100lerce fatura geliyor , muhasebemizde açikcasi kontrol edemiyor.

Hayırlısi olsun , malin bereketini görün.
Güle güle kullanin inşallah.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Mor Bez 440 Gsm Bald Wipe Olan Cok Basarili bende 7/8 tane var Piyasadaki Gyeon ve Workstuff tan daha kaliteli birde Purestar in Ambalaj posetleri cok iyi Premium his katiyor Workstuff normal kargo posetinde geliyor acik bir sekilde

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vallahi kur durdurulmuyor. Bulmuşken alayım dedim. Ama sonumuz ne olacak bilmiyorum maalesef.
Mor Bez 440 Gsm Bald Wipe Olan Cok Basarili bende 7/8 tane var Piyasadaki Gyeon ve Workstuff tan daha kaliteli birde Purestar in Ambalaj posetleri cok iyi Premium his katiyor Workstuff normal kargo posetinde geliyor acik bir sekilde
Aynen üstad benimde merak ettiğim bir bezdi. Özellikle mavi buffing toweli çok merak ediyordum. Son parlatmayı onla yaparım artık :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Vallahi artan kurlar, hay

Aynen hocam benimde merak ettiğim bir bezdi. Özellikle mavi buffing toweli çok merak ediyordum. Son parlatmayı onla yaparım artık :)
Mavi Buffing olanin muhtesem Türkiye de Rakibi yok :) Yesil olanda cok iyi bir ara sagolsun @SuperClean özel indirim yapti almistim gercekten Ambalaj ve Kargolamasi cok basarili Firma gercekten İsini cok düzgün yapiyor. Cam Bezi veya Temizlik bezi hediye gönderiyor ürün faturasi kapali bir zarf ta ve arac kokusuyla beraber geliyor bu bile Ticaret e olan bir saygidir.Tesekkurler @SuperClean :)

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Mavi Buffing olanin muhtesem Türkiye de Rakibi yok :) Yesil olanda cok iyi bir ara sagolsun @SuperClean özel indirim yapti almistim gercekten Ambalaj ve Kargolamasi cok basarili Firma gercekten İsini cok düzgün yapiyor. Cam Bezi veya Temizlik bezi hediye gönderiyor ürün faturasi kapali bir zarf ta ve arac kokusuyla beraber geliyor bu bile Ticaret e olan bir saygidir.Tesekkurler @SuperClean :)

Mavi bez gercekten çok güzel , kullanmaya kiyamiyor müsteriler

Ayrica güzel dönüşleriniz , düşünceleriniz bizi gönülden mutlu ediyor.

Teşekkür ederiz.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
uygun tabi , valla bu indirimleri gercekten kim ödüyor bizde bilmiyoruz.

Her hafta bu platformlardan 100lerce fatura geliyor , muhasebemizde açikcasi kontrol edemiyor.

Hayırlısi olsun , malin bereketini görün.
Güle güle kullanin inşallah.

Öncelikle indirim olayına açıklık getireyim, kendi komisyonlarından düşüyorlar. Örneğin hatırladığımda göre hb de hak ediş bedeli olarak düşüyor o indirimi. Atıyorum nornalde 50 TL komisyon alacakken 5-10 alınca aradaki fark bize alıcı olarak yansıyor. Birde siz indirim olayına katıldıysanız ekstra durumlar olabiliyor

Aynı zamanda alışverişler için teşekkür ederiz. Tek havlu da alsam 3-4 parça yada daha çok olunca da hep yanına zarf içinde koku ve ekstra bi tane de mikrofiber bez vardı